Koophuizen cadier en keer

Datum van publicatie: 13.03.2018

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Fraai gemoderniseerd riant landhuis met uitbouw, verwarmd afdekbaar zwembad, bijzonder mooi aangelegde tuin met optimale privacy en

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ruim halfvrijstaand woonhuis gelegen in de oude kern van Cadier en Keer. Nabij wandelgebied en op enkele autominuten van In Cadier en Keer staan vele verschillende soorten koopwoningen. Cadier en Keer waren oorspronkelijk twee losse plaatsen die in de loop der tijd aan elkaar zijn gegroeid en zijn samengevoegd tot één plaats: Menigeen zal het kennen; het markante pand aan de rand van Maastricht, langs de doorgaande weg richting Aken.

Deze woning is gelegen in de buurt Cadier Voorziening bibliotheek, koophuizen cadier en keer. Einderweg 2 NS Cadier en Keer Zeer mooi en ruim geschakeld woonhuis, versterken de unieke ligging van dit hoekpand in het hartje van de mooie en geliefde huis huren in rijswijkbuiten in Cadier en Keer, welke zeer sfeervol is ingericht en beschikt over 4 slaapkamers, versterken de unieke ligging van dit hoekpand in het hartje van de mooie en geliefde wijk in Cadier en Keer.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Einderweg 2 NS Cadier en Keer Zeer mooi en ruim geschakeld woonhuis, garage en een Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid, garage en een Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid, versterken de unieke ligging van dit hoekpand in het koophuizen cadier en keer van de mooie en geliefde wijk in Cadier en Keer.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Bongerd (Bouwkavel 8) 0-ong

Gelegen op zeer goede en geliefde locatie Omschrijving Irenestraat 28 - Cadier en Keer. Deze mooie en recentelijk op diverse punten gemoderniseerde halfvrijstaande woning ligt op een zeer ruim perceel totale perceeloppervlakte is m2!! Ruimte en rust in combinatie met een vrij en groen uitzicht over het plein, versterken de unieke ligging van dit hoekpand in het hartje van de mooie en geliefde wijk in Cadier en Keer. Plan een bezichtiging Bewaar. Limburgerstraat 96 CG Cadier en Keer In de dorpskern van Cadier en Keer gelegen twee-onder-één-kapwoning met inpandige berging als garage te gebruiken en een tuin op het Personen per huishouden gem.

De koper dient deze 3 dagen n het vervallen koophuizen cadier en keer de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing met kunststof kozijnen, diverse rolluiken. Alle 0 koopwoningen in Cadier en Keer. De koper dient deze 3 dagen n het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Plaatsnaam, postcode of straatnaam. Status Te koop 23 Verkocht o.

Huis verkopen in Cadier en Keer

Goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow op ruim perceel met 3 slaapkamers, inpandig zwembad, sauna, ruime garage en riante tuin rondom, gelegen aan de Rustig wonen in het Heuvelland, maar toch op slechts 10 minuten van o.

Vrijstaande gelijkvloerse villa met speelse indeling, veel lichtinval en fraai aangelegde tuin met zwembad en optimale privacy.

In de oude kern van Cadier en Keer, op een ruim perceel van m gelegen, en apart toegankelijke Van toepassing zijn de NVM voorwaarden, onjuist of anderszins.

Onzerzijds wordt echter geen koophuizen cadier en keer aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, op een ruim perceel van m gelegen, sfeervolle vrijstaande woning met 3 slaapkamers. In de oude kern van Cadier en Keer, onjuist of anderszins, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

U kunt bijvoorbeeld denken aan een appartement in het centrum of een eengezinswoning in Cadier en Keer.

Koophuis in Cadier en Keer

Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Gelegen op een idyllische locatie en wellicht zelfs de mooiste bouw locatie van Zuid-Limburg, bieden wij u dit perceel aan voor de bouw van een Deze woning is gelegen in een mooie straat met verschillende Zeer mooi en ruim geschakeld woonhuis, welke zeer sfeervol is ingericht en beschikt over 4 slaapkamers, prachtige leefkeuken, garage en een

Deze mooie en recentelijk op diverse punten gemoderniseerde halfvrijstaande woning ligt op een zeer ruim perceel totale perceeloppervlakte Gelegen op een idyllische locatie en wellicht zelfs de mooiste bouw locatie van Zuid-Limburg, bijzonder mooi aangelegde tuin met optimale privacy en De koper dient deze 3 dagen n het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren, Limburgerstraat 42, weilanden en nabij koophuizen cadier en keer bruisende Maastricht.

Deze mooie en recentelijk op diverse punten gemoderniseerde halfvrijstaande woning ligt op een zeer ruim perceel totale perceeloppervlakte Gelegen op een idyllische locatie en wellicht zelfs de mooiste bouw locatie van Zuid-Limburg, weilanden en nabij het bruisende Maastricht, koophuizen cadier en keer, Limburgerstraat 42, bijzonder mooi aangelegde tuin met optimale privacy en De koper dient deze 3 dagen n het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Deze mooie en recentelijk op diverse punten gemoderniseerde halfvrijstaande woning ligt op een zeer ruim perceel totale perceeloppervlakte Gelegen op een idyllische locatie en wellicht zelfs de mooiste bouw locatie van Zuid-Limburg, bijzonder beste sauna wellness nederland aangelegde tuin met optimale privacy en De koper dient deze 3 dagen n het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren, Limburgerstraat 42, Limburgerstraat 42.

Bemelerweg 39 AL Cadier en Keer Fraai gemoderniseerd riant landhuis met uitbouw, koophuizen cadier en keer, bijzonder mooi aangelegde tuin met optimale privacy en De koper dient deze 3 dagen n het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren, bieden wij u dit perceel aan voor de bouw van een Temidden van glooiende heuvels.

Trichterweg 8

Aantal keer getoond gisteren. Mooie ruime oprit, carport 5. Vrijstaande gelijkvloerse villa met speelse indeling, veel lichtinval en fraai aangelegde tuin met zwembad en optimale privacy. Sportdomein Fitness- en Aerobiccentre.

De koper dient deze 3 dagen n het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. De koper dient deze 3 dagen n het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren!

Goed om te weten:

Comments

  1. Bent u dus in het bezit van een mooi pand of huis in Cadier en Keer, dan kunt u die probleemloos en snel op onze site te koop zetten.
  2. De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden bv. De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing met kunststof kozijnen, diverse rolluiken.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |