Klein zwitserland driebergen speeltuin

Datum van publicatie: 14.05.2018

Wij waren de eerste voor het arragement voor de fietsroute en de rondleiding in kasteel amerongen, daarna een 3-gangen pannenkoek menu. Was meer dan uitstekend.

About Us Help Center. Helaas was de achterband van 1 van onze fietsen lek, de eigenaar van het restaurant heeft mij en mijn zoontje naar het vakantiepark gebracht met de auto.

Great place especially for family. Wat natuurlijk al jammer is. Het is een fris, ruim en sfeervol restaurant geworden. Hier onder een foto van het speeltje wat erbij zat. Maar dan wel daaraan werken!

Lees ook onze privacyverklaring. Can a vegan person get a good meal at this restaurant. The cheesecake and appletart were so well presented and tasty! Nu een pannenkoek komen eten. Lees ook onze privacyverklaring.

Wij waren de eerste voor het arragement voor de fietsroute en de rondleiding in kasteel amerongen, daarna een 3-gangen pannenkoek menu. De ligging van speelpark Klein-Zwitserland in het heuvelachtige bos geeft een unieke uitstraling.
  • Eten verliep veder soepeltjes.
  • Alle lof voor eigenaar en personeel, die vanaf de reservering tot en met het feest zelf prettig hebben meegedacht om er een succes van te maken.

De pannenkoeken waren heerlijk en de bediening zeer vriendelijk. We asked for french fries, which are not We kwamen half zes en het hoofdgerecht was pas om kwart voor acht op tafel.. Vandaag met een grote groep wezen eten. De laatste maanden diverse malen gegeten.

Bedrijfsuitje met 30 man steengrillen.

Op menukaart is er keus voor ieder wat wils, klein zwitserland driebergen speeltuin, de grootste schommel van Nederland en de mooiste minigolfbaan van Nederland. Ik hoop dat het weer net zo lekker is als een paar jaar geleden. Het toetje kwam ook pas om. Ik hoop dat het weer net zo lekker is als een paar jaar geleden.

Het toetje kwam ook pas om.

Contactgegevens

De bediening vergat tot 3 keer toe drankjes. Twan op 2 april Het was hartstikke goed!

All of your saved places can be found here in My Trips? Het park is bovendien zeer ruim opgezet en straalt rust uit, klein zwitserland driebergen speeltuin. Het park is bovendien zeer ruim opgezet en straalt rust uit. Ook de bediening en de drank was meer dan voldoende. Het park is bovendien zeer ruim opgezet en straalt rust uit.

Pirateneiland

Reservering via Internet was niet doorgekomen. Daarna lopen we het avonturenbos in. Een prima sfeervol en schoon restaurant.

Is this restaurant good for business meetings. Had iets langer moeten bakken. Na lang gesloten te zijn zal een nieuwe eigenaar met een vers team deze bekende locatie een nieuw leven in blazen, klein zwitserland driebergen speeltuin. We dachten donderdagavond 4 augustus klein zwitserland driebergen speeltuin een pannekoek te gaan eten.

We dachten donderdagavond 4 augustus even een pannekoek te gaan eten. Na lang gesloten te zijn zal een nieuwe eigenaar met een vers team deze bekende locatie een nieuw leven in blazen. Na lang gesloten te zijn zal een nieuwe eigenaar met een scotch and soda luipaard jurk team deze bekende locatie een nieuw leven in blazen!

Hoe was je ervaring?

Maar er is niet zo veel mis. Nadat we binnen kwamen waren er 3 kleinere tafels en 2 grote beschikbaar. Zoet en hartig, royaal zalm of kruidenkaas op de sandwiches, chocoladefontein; koffie en thee stonden klaar en werden aangevuld. De pannenkoeken smaakten ongekend lekker.

Wat wil je nog meer. Reviewed September 15, Twan op 2 april.

Goed om te weten:

Comments

  1. We mochten daarom toch steengrillen en zouden het vervolgens op de site veranderen. Good food, great pancakes, very friendly and adequate service, medium prices, great location with a nice view.
  2. Log in Join Recently viewed Bookings Inbox. Laura op 18 mei
  3. Gemiddeld lag er tussen het bestellen van de drankjes meerdere keren gedaan en het serveren een kwartier, en dat is toch wel erg lang. Lees ook onze privacyverklaring.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |