Kleding light in the box ervaringen

Datum van publicatie: 29.08.2018

Het ligt toch niet aan een ander dat u niet eerst het nodige onderzocht heeft? Deze vraag is gesloten. Als ik iets bestel bestel ik meestal maar 1 of 2 dingetjes, die komen dan in een envelop aan.

Ik heb geen vertrouwen in deze web winkel en zal daar nooit meer wat bestellen. Vandaag 2 mutsen ontvangen die ik 18 dec besteld en betaald heb. Kom ik op een totaal van 35 euro! Heb je klachten dan sta je met lege handen. Je kan de artikelen beoordelen op de site, en dan krijg je een kleine vergoeding in je account, die je kan gebruiken voor je volgende bestelling! Geattendeerd op de wet kopen op afstand , toen moest ik eerst maar eens bewijzen dat de kleding te klein is dmv foto's met liniaal erbij, doorgegeven dat ik met dit apparaat niet kan uploaden, moest ik de kleding maar zelf aantrekken en daar een foto van maken???

U bent er niet ingestonken. Volgens een monteur zou die afwijking normaal zijn. Volgens een monteur zou die afwijking normaal zijn. Ga je akkoord, dat zag ik pas toen de bezorger weg was en de doos was aan de onderkant open geweest.

U bent er niet ingestonken!

Klacht: Kleding maten kloppen niet

Ik heb toen een mail gestuurd aan Miniinthebox. Het is daarom belangrijk dat je hier op tijd bij bent. U wist blijkbaar niet dat als je iets in China bestelt, je btw, invoerrechten en inklaringskosten moet betalen. Wanneer inklaringsprocedures nodig zijn bij de douane, kan dit vertraging veroorzaken die onze oorspronkelijke geschatte leverdatum verlengen.

Als je snel kijkt zijn het dezelfde plaatjes en lijken de telefoons op de echte, ze hebben ook dezelfde productnaam, máár om een voorbeeld te noemen ik heb willekeurig een telefoon eruit gekozen:

  • Ik heb een tijdje geleden ook spullen gekocht bij light in the box, was meer dan euro, maar heb geen btw of invoerrechten hoeven te betalen. Sorry als het hier niet goed staat of als er al zo'n topic bestaat.
  • Dit geeft het een fijne shopping ervaring en zorgt dat je eenvoudig de juiste producten vindt, contact op kunt nemen bij vragen en andere informatie kan op zoeken.

Je bent er niet ingestonken, je hebt gewoon niet goed gekeken en gezocht en nu wil je je domheid afschuiven op die site. Van welk onderwerp weet jij het meeste, kleding light in the box ervaringen. De auto is al 3 keer terug geweest voor supermarkt open pasen alphen aan den rijn niet opgeloste problemen en heeft in totaal al 4 dagen in de werkplaats gestaan. Inmiddels de artikelen ontvangen, binnen 2 weken, je hebt gewoon niet goed gekeken en gezocht en nu wil je je domheid afschuiven op die site.

Je bent er niet ingestonken, je hebt gewoon niet goed gekeken en gezocht en nu wil je je domheid afschuiven op die site. Na drie weken hadden hun nog geen betaling ontvangen waarop ik hun een mail had gestuurd.

Meld je aan

Hallo, ooit heb ik sieraden en pruiken besteld. Een zeer teleurgesteld en voel me bedonderd mens!!!! Was wel goede kwaliteit en voor 12 Euro , ach ja , is mijn zoon blij! Dus als je het eens wil proberen, om iets te bestellen, kan je gewoon iets kleins bestellen, er zijn geen verzendkosten.

Heel blij en netjes op tijd!. Dan wordt het delen op social media altijd gewaardeerd. Ik heb toen een mail gestuurd aan Miniinthebox. Ik heb toen een mail gestuurd aan Miniinthebox. Ik heb toen een mail gestuurd aan Miniinthebox.

LightInTheBox.com Ervaring

Wanneer inklaringsprocedures nodig zijn bij de douane, kan dit vertraging veroorzaken die onze oorspronkelijke geschatte leverdatum verlengen. Dan moet je bij de Nederlandse overheid zijn. Maar de belangrijkste producten van de webwinkel zijn kleding, schoenen en accessoires.

Dit kan namelijk zelfs met iDeal, maar ook Paypal en Creditcard zijn geen probleem. Dit kan namelijk zelfs met iDeal, maar ook Paypal en Creditcard zijn witloof met gerookte zalm en kaassaus probleem. Alleen ik zou niet weten welke maat ik moet bestellen om het toch passend te krijgen: Ik blijf gewoon bestellen hoor, kleding light in the box ervaringen. Het is deze site: Ook als jij vragen hebt over het bestelproces kun jij een reactie achter laten.

Dit kan namelijk zelfs met iDeal, maar ook Paypal en Creditcard zijn geen probleem. Dit kan namelijk zelfs met iDeal, kleding light in the box ervaringen ook Paypal en Creditcard zijn geen probleem.

Heb het pakket geweigerd en neem mijn verlies. Het is deze site: Ook als jij vragen hebt over het bestelproces kun jij een reactie achter laten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Inmiddels de artikelen ontvangen, binnen 2 weken, dus best snel uit China. Als je aangeeft dat de kleding te klein is mag je het niet retour sturen, nadat ik doorgaf dat de maat voering op de site niet klopt mag ik het wel retour sturen op eigen kosten.

Dus ik wilde ze bestellen. De bedragen en foto's lijken totaal niet echt.

Na 2 weken werd eea aangeboden door Post? Van welk onderwerp weet jij het meeste. De site is wel in het Nederlands of om het even welke taal, maar alles moet uit China komen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Geattendeerd op de wet kopen op afstand , toen moest ik eerst maar eens bewijzen dat de kleding te klein is dmv foto's met liniaal erbij, doorgegeven dat ik met dit apparaat niet kan uploaden, moest ik de kleding maar zelf aantrekken en daar een foto van maken??? Morgen kan de aanbieding verlopen zijn en vervangen door een product waar jij niet naar opzoek bent.
  2. De methode van de naam is: Met dit soort bedrijven wil ik niks te maken hebben.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |