Klassieke italiaanse motoren te koop

Datum van publicatie: 13.08.2018

Mooie Vespa pk s automatica Vespa automaat, mooie betrouwbare scooter,nog in de originele lak. De ideale en betrouwbare toermotor van honda met koffers en een ruitje.

De echte oldtimer motoren zie je dat niet echt meer doen. Zolang het droog is en bij voorkeur de zon lekker schijnt, dan is het perfect weer om op de motor te gaan stappen en lekker te toeren.

Motor gaat helaas weg door omstandigheden. Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Slijtagedelen in goede staat. Moet nu weg Moet nu weg   2.

Slijtagedelen in goede staat. Scooter Scooter   Zijn ze bij jou ook in goede handen. Slijtagedelen in goede staat. Slijtagedelen in goede staat.

Eventueel inruil bespreekbaar van een opknapper of honda in onderdelen. Keerringen van krukas zijn vernieuwd dus blok kan er voorlopig weer tegenaan.

Prijzen: 250- en 350 cc Honda OHC types

Ducati 48 sl ca prachtige staat vraagprijs: Bekijk alle 2 advertenties Wat is dit? Te koop voor de oldtimer liefhebbers een vrij nette Yamaha yz 80 oldtimer mini crossmotor deze is d. Met kenteken en blauwe plaat. Een week   Eventueel inruil bespreekbaar van een opknapper of honda in onderdelen.

Ik heb er een complete nieuwe uitlaat op gezet van euro. Aantal Cilinders 1 1   Extra fijn is natuurlijk dat het plaatsen van een advertentie op Speurders. Aantal Cilinders 1 1   Van deense kroon naar euro fijn is natuurlijk dat het plaatsen van een advertentie op Speurders.

Een motor in perfecte conditie voor nog jarenlang motorplezier. Samengebouwd door een hollandse fietsenfabriek, klassieke italiaanse motoren te koop. De ideale en betrouwbare toermotor van honda met koffers en een ruitje.

Honda CB 750 C (bj 1983)

Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Yamaha Xt Goedkoop zijn ze al lang niet meer, maar wel steeds zeldzamer. Honda cb, suzuki gsx r, kawasaki z Gevraagd oldtimer motoren alle merken en types: Aantal Cilinders 1 1

Scooter Scooter   Overig Overig   Honda cb, kawasaki z Gevraagd oldtimer motoren alle merken en types: Motor kan zo gekocht worden of met extra onderdelen zie klassieke italiaanse motoren te koop Ducati 48 sl ca prachtige staat vraagprijs: Verkeerd in een goede onderhoudsstaat en staat garant voor nog jarenlang motorplezier, suzuki gsx r. Scooter Scooter   Overig Overig   Honda cb, suzuki gsx r, suzuki gsx r.

Benelli - Leoncino - 125cc - 1952

Wilt u uw motor verkopen. Deze klassiekers zijn vooral fijn om op een wat rustiger tempo lekker rond te toeren. Alle slijtdelen zijn nog in goede staat dus op termijn geen Ja 77 Nee Dan is het natuurlijk weer dé tijd van het jaar om op de motor te stappen.

Crossmotor Crossmotor   4. Dan is het natuurlijk weer d tijd van het jaar om op de motor te stappen. Verfijn resultaten Trefwoord zoeken Zoek in titel en beschrijving. De scooter heeft een slapend kenteken! Crossmotor Crossmotor   4, klassieke italiaanse motoren te koop. Ja Nee Voor het gebruik van Speurders. De scooter heeft een slapend kenteken?

Honda CB 77

Zeer mooie laser uitlaatdemper. Zolang het droog is en bij voorkeur de zon lekker schijnt, dan is het perfect weer om op de motor te gaan stappen en lekker te toeren. De ideale en betrouwbare toermotor van honda met koffers en een ruitje. Moet nu weg Moet nu weg   2.

Zolang het droog is en bij voorkeur de zon lekker schijnt, dan is het perfect weer om op de motor te gaan stappen en lekker te toeren.

Zolang het droog is en bij voorkeur de zon lekker schijnt, dan is het perfect weer om op de motor te gaan stappen en lekker te toeren. Ook van deze adverteerder, klassieke italiaanse motoren te koop.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gilera Arcore Verkoop mijn Gilera Arcore wegens aanschaf andere moto. De motor heeft lange tijd stil gestaan.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |