Kinderen voor kinderen klaar voor de start

Datum van publicatie: 27.04.2018

Onze kinderen zijn dol op deze CD en stiekem geniet ik ook mee. AntoonRomy Breda 24 december Ik raad dit product aan. Mijn dochters van bijna 6 en bijna 3 vinden dit een heel leuke cd!

Onze zoon en dochter zijn heel blij met deze cd. Kinderen voor Kinderen bestaat al zolang, vroeger vonden wij het geweldig en nu onze zoon ook weer. Ze luisteren hem het liefst elke dag en dan ook nog is de hele dag door.

Klaar voor de start Meeslepende muziek Allemaal hits Goede lyrics. Oja en het boek heeft ze in één weekend helemaal uit. Meeslepende muziek Goede zang Goede lyrics klassiek goed vervolg in een rijke traditie.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. BartvdBroek Schijndel 17 december De nieuwste cd voor kinderen voor kinderen is een aanwinst. BartvdBroek Schijndel 17 december De nieuwste cd voor kinderen voor kinderen is een aanwinst. Al in kwam het idee bij de VARA bovendrijven om niet volwassenen, luidkeels. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Leuk voor in de auto de kids zingen alle liedjes mee en de teksten zijn echt van nu met een goede boodschap. Het sluit zo perfect aan bij de belevingswereld van mijn dochter dat deze muziek vrijwel dagelijks te horen is:
  • Vond je dit een nuttige review?
  • Kinderen voor Kinderen Kinderen voor Kinderen - 25 Jaar 39,

Gerelateerd

Helemaal favoriet hier bij zoon van bijna 6 en dochter van 3. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. De kids vinden deze cd helemaal fantastisch. WilmaLengers Franeker 1 april Ik raad dit product aan. Ze dansen op de muziek en de oudste zingt de liedjes mee.

De oudste zingt alles na een week al mee en de jongste wil er steeds op dansen:. De oudste zingt alles na een week al mee en de jongste wil er steeds op dansen: ! Wanneer ik het draai, dan dan is het een feestje om mijn 3 oppas kindjes van 5 en 3 te zien dansen, zelfs de jongste van net een jaar "danst" mee. Wanneer ik het draai, zelfs de jongste van net een jaar "danst" mee, dan dan is het een feestje om mijn 3 oppas kindjes van 5 en kinderen voor kinderen klaar voor de start te zien dansen.

Roze Gitaar Instrumentaal Heerlijke meezingers altijd goed.

Inzendingen met dit liedje

Kinderen Voor Kinderen - Kriebel Krabbel 8. Meeslepende muziek Vernieuwend Goede zang Allemaal hits Goede lyrics lekkere dans muziek. Mijn dochter van 10 draait deze bij iedere dag geweldige muziek en heel leuk en vrolijk.

Kinderen voor kinderen, nog altijd even leuk!

Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren?

Onze beide kinderen genieten ervan. Aansprekende muziek met mooie dansjes. Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

Share this track:

Kinderen voor Kinderen Feest 15,99 10, Kinderen voor Kinderen De Grootste Vakantiehits 9, Kinderen Voor Kinderen - Hanenkam 6.

  • Mijn Valentijn Instrumentaal
  • Olivoil Omgeving Breda 22 maart Ik raad dit product aan.
  • Jo11 19 november
  • Meer uit de serie Kinderen voor kinderen.

Leuk om naar te luisteren en natuurlijk mee te zingen. Kinderen voor Kinderen tune. MjvdM 7 januari Ik raad dit product aan. JantineJong 11 juli Ik raad dit product aan? Leuk om naar te luisteren en natuurlijk mee te zingen. OOk het Funboekje is een echte aanrader?

Kinderen voor Kinderen tune.

From the album

Kinderen waren erg blij met de cd en het boek. Deze cd is een echte heerlijke dans, spring,meezing cd. Het sluit zo perfect aan bij de belevingswereld van mijn dochter dat deze muziek vrijwel dagelijks te horen is:

Vond je dit een nuttige review. Cd met leuke attentie. Vond je dit een nuttige review.

Goed om te weten:

Comments

  1. Inmiddels beluisteren wij de CD dagelijks, met veel dans plezier. Miekenieuwland Houten 17 december

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |