Ketting in het engels

Datum van publicatie: 09.12.2018

Bekir's in Londen geboren neef en ex-verslaafde, wat hem een zwakke schakel in de ketting maakte. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "ketting" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Voorbeelden zien voor de vertaling tether Zelfstandig naamwoord 13 voorbeelden met overeenstemmingen.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Ze zou nooit zo'n ketting dragen. Die ketting bijvoorbeeld staat je niet.

Voorbeelden zien die string bevatten 8 voorbeelden met overeenstemmingen.

Caleb heeft zo'n ketting aan zijn portemonnee. There's a weak link in the chain. Leven in het buitenland Magazine Stage. There's a weak link in the chain. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. You guys, ketting in het engels, de ketting is verdwenen, de ketting is verdwenen.

MWB Natuurwoordenboek

Een zeer waardevolle ketting is uit onze hotelkluis gestolen. Die ketting geeft je de macht. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. She'd never wear that kind of necklace.

Je bent de eerste schakel in de ketting. Ik heb die ketting niet gestolen in Cyprus.

  • Our school's the last link.
  • Dutch Desnoods door, naar Deens of Nederlands model, hun ministers aan de ketting van een parlementair instemmingsrecht te leggen. Dutch De ketting is zeker stuk.

Ze zou nooit blue boat cruise amsterdam ketting dragen! Onze school is de laatste schakel in de ketting. Dutch Gevolg hiervan is dat er in Fleetwood 30 boten voor kustvisserij tot eind april aan de ketting liggen.

Onze school is de laatste schakel in de ketting! Ketting in het engels can open doors, that's how, the whys and the wheres As the mysteries of life unfold. Onze school is de laatste schakel in de ketting.

"halsketting" vertalen - Engels

But he wasn't wearing the necklace when we found the body. Vandaag, leven, ons leven, is maar een schakel in de ketting van ontelbare levende wezens dat er in is geslaagd te evolueren over een tijdspanne van bijna 4 biljoen jaar.

Die ketting geeft je de macht.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Vertaling van "schakel in de ketting" in Engels. But he wasn't wearing the necklace when we found the body, ketting in het engels. But he wasn't wearing the necklace when we found the body. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. A solid gold necklace with a heart covered in precious stones.

"ketting" vertalen - Engels

Blijkbaar had een schoonmaakster die ketting gevonden. Bekir's London-born cousin and recovering addict, which made him a weak link in the chain. I did not steal that necklace in Cyprus.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

  • Vandaag, leven, ons leven, is maar een schakel in de ketting van ontelbare levende wezens dat er in is geslaagd te evolueren over een tijdspanne van bijna 4 biljoen jaar.
  • A weak link in the chain may allow access to the market to easily.
  • Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.
  • Dutch We mogen ons niet langs de omweg van financiële afhankelijkheid aan een ketting laten leggen die uitloopt op een imperatief mandaat.

Dutch De ketting is zeker stuk. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. So we match the chain used to ketting in het engels Junior with Henry's bike Door mijn diamanten ketting te verpanden. Je vingerafdruk staat op haar ketting. Je vingerafdruk staat op haar ketting.

So we match the chain used to kill Junior with Henry's bike Door mijn diamanten ketting te verpanden.

Bekir's London-born cousin and recovering addict, which made him a weak link in the chain. They are an essential link in the chain of species.

A weak link in the chain may allow access to the market to easily. Bekir's in Londen geboren neef en ex-verslaafde, wat hem een zwakke schakel in de ketting maakte.

But he wasn't wearing the necklace when we found the body. But he wasn't wearing the necklace when we found the body. Voorbeelden zien voor de vertaling pendant Zelfstandig naamwoord 27 voorbeelden met overeenstemmingen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |