Kastje voor tv films kijken

Datum van publicatie: 29.05.2018

Snel in huis en gebruik kunnen maken van de aanbieding. Bovendien kunnen individuele tv-zenders of filmbedrijven gebruikers aanpakken.

Rob Weesp wow een woord wow dit is echt wat iedereen moet hebben de televisie is al lang zo slecht ik keek echt al 1,5 jaar geen televisie meer.

We hebben de streambox nu ruim 14 dagen in gebruik en we zijn dik tevreden. Film aanklikken verschillende keuze En kijken maar. Ja als je het via netflix oid doet. Geïnstalleerd wat me eigenlijk niet meeviel. Hans Jansen — november 3, Sinds een paar weken gratis streamenkastje in huis en uiterst tevreden.

Hallo op zich ben ik wel tyevreden met de streambox maar soms ontbreekt de nederlandse ondertiteling of loopt de ondertiteling als ik hem heb niet gelijk met de film. Zit er aan te denken kastje voor tv films kijken terug te sturen. Echt een heel goed apparaatje.

Echt een heel goed apparaatje. J - maart 18, aansluiten in 3 minuten film aanbod helemaal geweldig.

Twee dagen later ligt er een pakketje op de mat, keurig op tijd. Door dat allemaal eerst te lezen ging ik overstag.
  • Op het keyboardje zitten 3 Leds in de kleuren blauw actief , rood voor laadstroom en oranje om te weten dat het moet worden geladen. Ik vind het een super product.
  • Lang getwijfeld om aan te schaffen, maar nu spijt dat ik het niet eerder gedaan heb.

Één mediaspeler voor apps op je TV

Ik merk dat ik vaak moet drukken op het extra toetsenbord, lijkt wel of ie niet zo goed reageert. Top service ook nog eens. En dat allemaal super snel in optimale Ultra HD kwaliteit met ondertiteling! Bedoelen ze Apple TV? Lang getwijfeld om aan te schaffen, maar nu spijt dat ik het niet eerder gedaan heb.

R Bruijn — augustus 18,

  • Waarom neemt u niet gewoon ergens een abonnement.
  • Scherp beeld en goed geluid. Quido Landeweer — september 2,

Aangezien er steeds minder op de TV is, kortom helemaal top. Het menu, de bediening en het aanbod zijn redelijk gebruiksvriendelijk, te vergelijken met dat van Popcorn Time. Het menu, de bediening en het aanbod zijn redelijk gebruiksvriendelijk, te vergelijken met dat van Popcorn Time.

Aangezien er steeds minder op kastje voor tv films kijken TV is, kortom helemaal top. Het menu, de bediening en het aanbod zijn redelijk gebruiksvriendelijk, te vergelijken met dat van Popcorn Time.

Stel nu je tv in

Geweldige box met legio aan mogelijkheden zoals downloaden van alle apps, zien van de films en series. En ook de nazorg zoals vragen of informatie worden door Thomas allemaal netjes beantwoord en afgehandeld.

Als je er de tijd voor neemt weet je al snel alle ins en outs van het kastje zoals:

Raymond Vogels - oktober 15, Heb de streambox bijna een week in huis en er al druk gebruik van gemaakt. Wel even moeten puzzelen hoe hij over het dolby systeem moest. Heb de box nu twee weken en vindt het helemaal geweldig, kastje voor tv films kijken. Snel systeem en inderdaad erg gebruiksvrindelijke besturing.

Aanschaf mediabox is (nog) legaal, het gebruik kan illegaal zijn

Koop er ook geen IPTV bij, want dan ben ja nog meer geld kwijt en het voegt niets toe in de kwaliteit. Wat zit er in de doos: Nadat ik het keyboardje had ontvangen heb ik het eerst even opgeladen met behulp van het bijbehorende kabeltje.

Ferry — augustus 30,

Misschien hebben die persoon en jij andere ideen van wat 'legaal' is Joep - april 10, kastje voor tv films kijken, Het werkt vrij eenvoudig zelfs voor mij en kan werkelijk praktisch alles in prima kwaliteit bekijken!!

Vermaak je met een van de 1. Kastje voor tv films kijken vertelde mij laatst dat hij tv keek via zijn internet verbinding en de films werden niet gedownload. Via mijn schoonzus en zwager aan de streambax gekomen. Vermaak je met een van de 1. Mocht je twijfelen over de aanschaf van een streamer zeg when in rome do as the romans do latin je, Het werkt vrij eenvoudig zelfs voor mij en kan werkelijk praktisch alles in prima kwaliteit bekijken!.

Films en Series

Wilma — juni 20, Ben er erg tevreden mee en denk aan 2e kastje, echter nu plots lange levertijd, dus ik wacht even. Werkt prima en de kwaliteit is gewoon perfect. Veel series en films van zeer goede kwaliteit.

Ik heb wel al wat ouwere films gezien en wat oudere afleveringen van series die ik nog niet gezien had en de kwaliteit was prima daarvan. Het gebruik moet even wennen,films en series met perfecte beeld kwaliteit en nl ondertiteling, kastje voor tv films kijken. De keyboard-remote is af en toe wat traag qua reactietijd en het is jammer dat je met de keyboard-remote het kastje niet initieel kunt opstarten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Nu is er een nieuwe versie op de markt met een nieuw design.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |