Kasteel de schaffelaar bruiloft

Datum van publicatie: 22.06.2018

Wij zijn geinteresseerd in deze deal, neem contact met ons op. De partymanagers waren daar op de momente dat ze nodig was en echt super aardig.

Kasteel de Schaffelaar helpt je graag op weg. Een geweldige sfeervolle locatie. Robin van de Hesseweg - Pennings Trouwdag 13 oktober Van gasten hebben we alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehad.

Er was maar 1 uur versiertijd. Wij genieten nog stee

Jessayan Trouwdag 09 oktober Een dag om nooit meer te vergeten. Afspraken maken tijdens de offerte, meer aandacht voor het toetje. Jessayan Trouwdag 09 oktober Een dag om nooit meer te vergeten. Afspraken maken tijdens de offerte, meer aandacht voor het toetje.

Veelzijdige kasteellocatie

Deel deze locatie op: Villa Rietvink Ontdek Villa Rietvink; een karakteristieke en stijlvolle locatie voor een congres of vergadering. Een dag vol liefde die feestelijk af werd gesloten. ThePerfectWedding vindt eerlijke ervaringen heel belangrijk. Door de verscheidenheid aan zalen is Kasteel De Schaffelaar zowel geschikt voor grote als kleine gezelschappen en maakt de locatie de hele dag indruk.

Gastvrijheid in het voortraject en op de dag zelf.

  • Vraag deze deal aan. Zo heb je geen stress en reistijd op de mooiste dag van jullie leven.
  • Wij zijn echt enorm tevreden hoe alles verlopen is zowel voor, tijdens en na de bruiloft!

Een sprookjeshuwelijk in jullie eigen kasteel Via de winkelruimte te huur almere muziekwijk oprijlaan komt je aan bij het kasteel. Stefan Coort Trouwdag 29 mei Op de dag zelf was de service wel ok, kasteel de schaffelaar bruiloft.

Een sprookjeshuwelijk in jullie eigen kasteel Via de mooie oprijlaan komt je aan bij het kasteel. Een sprookjeshuwelijk in jullie eigen kasteel Via de mooie oprijlaan komt je aan bij het kasteel?

Het overzicht over onze dagplanning was prima, alles stond klaar wanneer dit nodig was. Onze verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt en wat zijn wij blij dat wij onze trouwdag hier hebben gevierd. Zo heb je geen stress en reistijd op de mooiste dag van jullie leven. Goede service, vriendelijke personeel die ook meedenkt.

Dat scheelt veel stress n reistijd op de mooiste dag van jullie leven? Kasteel de schaffelaar bruiloft ons op social media. Nogmaals hartelijk dank en restaurant de boswachter liesbosch pluim voor jullie team?

Nogmaals hartelijk dank en een pluim voor jullie team! Romantische bruiloft in kasteel de Schaffelaar te Barneveld.

Misschien ook interessant voor jou?

Super mooie locatie, vriendelijk personeel, schoon. Veel belangstelling voor rondleidingen in Kasteel De Schaffelaar. Als dat geen droom is die uitkomt!

Ook de allergie pasta met pesto en zalm de bruidegom werd goed rekening mee gehouden. Ook de allergie van de bruidegom werd goed rekening mee gehouden.

Ook de allergie van de bruidegom werd goed rekening mee gehouden. Kasteel De Schaffelaar September 2kasteel de schaffelaar bruiloft. Met een ruim aanbod aan moderne faciliteiten, workshops en entertainmentmogelijkheden  hoef jij je nergens druk om te maken. Kasteel De Schaffelaar September 2 ? Sfeervolle trailer met ingebouwde stretchtent. Precious People fotografie May 31.

Trouwen bij Kasteel de Schaffelaar

Ik ben zeer tevreden hoe de dag is gelopen bij kasteel de schaffelaar. Extra's zijn mogelijk in overleg. Het kasteel heeft hele mooie ruimtes. Daardoor was niet alles wat doorgesproken was duidelijk.

Alle zaken die we op het laatste moment vroegen konden geregeld worden. Kasteel de Schaffelaar zal contact met je opnemen kasteel de schaffelaar bruiloft de afspraak te bevestigen of om een ander tijdstip af te spreken.

Amber Meijer - Coenraadts Trouwdag 10 juni Geen voorkeur 's ochtends 's middags 's avonds.

Goed om te weten:

Comments

  1. Neem contact op Vrijblijvende offerte Plan bezichtiging.
  2. Goede service en mooie uistraling. De Schaffelaar is een van de meest mooie locaties die ik ooit heb gezien.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |