Kapstokhaken aan de muur

Datum van publicatie: 23.07.2018

Gietijzeren kapstok gewei van een eland of hert met meerdere haken. Neem gauw een kijkje en laat u inspireren door de grote variatie.

Het gietijzeren haakje is uit 1 stuk gegoten en het  haakje is mooi afgerond zodat een lus van een jas er makkelijk overheen gaat. De vier haakjes zitten ongeveer 6cm uit elkaar. Op de wandplaat zit de gietijzeren hark gelast. In de wandplaat zijn 2 gaatjes aanwezig om de haak aan de muur te bevestigen. Deze metalen kapstokhaken in het roestbruin zijn van ijzerdraad gemaakt. De lelie is voorzien van 2 gaatjes om de haak aan de muur te bevestigen. De haak is uit 1 geheel gegoten en de kleur is donkerbruin met zwarte accenten.

Neem gauw een kijkje en laat u inspireren door de grote variatie. De wandplaat is voorzien van 2 gaatjes om de haak aan de muur te bevestigen. De twee haken zitten  8,7cm uit elkaar.

De twee haken zitten  8,7cm uit elkaar. Een kapstokhaken aan de muur kleinere enkele kapstokhaak in het donkerbruin met wat zwarte accenten.

  • De ronde knop met de 6 haken zit geschroefd op de houder.
  • Onze webwinkel beschikt over een ruim assortiment kapstokhaakjes, handdoekhaken, kledinghaken en wandsteunen voor kledinghangers.

Kapstokhaken om jas, kleding, sjaal of tas handig weg te hangen

Heel handig om meerdere jassen tegelijk aan op te hangen. Kapstokhaak model Franse lelie van gietijzer in de kleur donkerbruin met wat zwarte accenten van Sommerfield. Kapstokhaken spelen een belangrijke rol in huis. In de wandplaat treft u vier gaatjes om de kapstok aan de muur te hangen. Grote gietijzeren kapstok in de vorm van een gewei van een eland of hert van Esschert Design.

Gietijzeren kapstok in de vorm van een gewei met een kop van kapstokhaken aan de muur eland of hert. De wandplaat bestaat uit een strip met daarop 3x een ananas waaraan ook de 4 haken verbonden zitten.

De wandplaat bestaat uit een strip met daarop 5x een hond waaraan ook de 5 haken verbonden zitten. Leuke decoratieve kapstok van gietijzer in het donkerbruin, kapstokhaken aan de muur. De wandplaat bestaat uit een strip met daarop 3x een ananas waaraan ook de 4 haken verbonden zitten. Leuke decoratieve kapstok van gietijzer in het donkerbruin.

Kapstokken: de eerste indruk telt

Met materialen en finishers als chroom, nikkel, messing, ijzer en zelfs brons maakt u uw keuze tussen modern en klassiek. In de wandplaat treft u vier gaatjes om de kapstok aan de muur te hangen. Pagina 1 van 2 2 Einde. De wandplaat is voorzien van 2 gaatjes om het haakje aan de muur te bevestigen.

Dit levert een behoorlijke ruimtebesparing op. Gietijzeren middelgrote kapstokhaak in het donkerbruin en een vleugje zwart met een kleine halfronde wandplaat. De twee haken zitten  8,7cm uit elkaar. Dit levert een behoorlijke kapstokhaken aan de muur op. Het zijn ook geweldige meubelaccessoires die men in veel huishoudens tegenkomt, vooral in de gang? Met 2 schroefjes is de kapstok aan de muur te hangen.

Een kapstok voor elke stijl

De lelie is voorzien van 2 gaatjes om de haak aan de muur te bevestigen. Huidige combinatie niet voorradig. Deze dubbele  kapstokhaak is afgewerkt met ronde knoppen.

Toch is het goed om aandacht te besteden aan de stijl kapstokhaken aan de muur uw kapstokhaken. De haakjes zitten ongeveer 8cm uit elkaar en in de wandplaat treft u 2 gaatjes om de kapstok aan de muur te bevestigen. De haakjes zitten ongeveer 8cm uit elkaar en in de wandplaat treft u diarree maar niet ziek gaatjes om de kapstok aan de muur te bevestigen.

De haak is uit n geheel van gietijzer gemaakt in de kleur donkerbruin met wat zwarte accenten. Vanwege de kleur en afwerking ziet deze haak er antiek uit. De haakjes zitten ongeveer 8cm uit elkaar en in de wandplaat treft u 2 gaatjes om de kapstok aan de muur te bevestigen, kapstokhaken aan de muur. De haak is uit n geheel van gietijzer gemaakt in de kleur donkerbruin met wat zwarte accenten.

De kapstokhaak is ook een geschikt meubelaccessoire

Middelgrote kapstokhaak model Franse lelie van gietijzer in de kleur donkerbruin met wat zwarte accenten. Doe inspiratie op door ons aanbod kapstokhaken door te bladeren en maak uw keuze. De haak is van gietijzer uit 1 stuk gegoten en de kleur is donkerbruin met wat zwarte accenten. Deze dubbele kapstokhaak is afgewerkt met ronde knoppen.

De kapstok is uit 1 stuk gegoten en de kleur is donkerbruin met zwarte accenten. De kapstok is uit 1 stuk gegoten en de kleur is donkerbruin met zwarte accenten.

De kapstok is uit 1 stuk gegoten en de kleur is donkerbruin met zwarte accenten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Met 2 schroefjes is de kapstok aan de muur te hangen.
  2. Willemtje
    Kapstokhaken spelen een belangrijke rol in huis. De haak is uit één geheel van gietijzer gemaakt in de kleur donkerbruin met wat zwarte accenten.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |