Kan niet bellen met iphone

Datum van publicatie: 25.03.2018

Log in om een reactie achter te laten. Je kan dit oplossen door de dock connector te vervangen van de iPhone 4.

Meer hulp Als u nog steeds niet kunt bellen, configureert u de iPhone als een nieuw apparaat. Hallo Ik heb een iphone 4s en als iemand mij belt dan staat het wel even op mn scherm op dat moment maar als die persoon aflegt dan komt er geen melding op mn scherm dat ik een gemist oproep heb. Als beide problemen in één keer ontstaan kan je er vanuit gaan dat het aan het moederbord ligt. Dit probleem kan worden opgelost door de luidsprekers uit en aan te zetten.

Als u niet kunt bellen met een iPhone U kunt mogelijk niet bellen met een iPhone als bepaalde instellingen zijn ingeschakeld, de software niet up-to-date is of het netwerk problemen heeft.

Welkom op het Proximus Forum. Als het aan de Iphone ligt zullen er wel nog zijn met dit probleem, mss best eens googelen of bingen.

Hier heb ik helaas nog geen video van, en zelfs dan nog heb ik moeite om mijn gesprekspartner te verstaan. Dit probleem komt voor wanneer de home knop vast hangt, kan niet bellen met iphone. Ik hoop meer geluk te hebben met mijn nieuwe iPhone5, het gaat om de GSM antenne die aan de geluid box zit van de iPhone 4. Goedemiddag, zoniet laat ik jullie wel iets weten.

Beste antwoord door jtedjo horizon zero dawn aloy eye color juni. Ik hoop meer geluk te hebben met mijn nieuwe iPhone5, het gaat om de GSM antenne die aan de geluid box zit van de iPhone 4.

Nog eentje met de beltoon op de achtergrond hier. Volgens hem werkt Mobistar hier al maanden aan om dit in orde te brengen wat ik niet kan geloven, want maanden werken aan software?
  • Verwijder de simkaart en plaats deze opnieuw Als de iPhone een simkaart heeft, haalt u deze eruit en plaatst u deze opnieuw. Dit kan te danken zijn aan een probleem dat vaak voorkomt.
  • Daarnet opeens wel maar niet lang.

Voorbeeldtekst

Heel soms doet ie het als ik hem op speaker zet maar vaak ook niet… Iemand tips? Met het gebruik merk ik helaas niet te kunnen bellen en smsen naar anderen. Daarnaast zit er een speaker in om geluid via je oor te ontvangen. Meestal is de audio flex kabel of geluids box kapot van de iPhone 4. Meest gestelde iPhone bel Problemen en hoe deze op te lossen? Als mijn activatie gebeurd is waar ik dus al eventjes op zit te wachten mag ik alweer bellen naar de helpdesk hierover.

Ga voor uitleg om deze instelling te controleren of aan te passen naar Toestelhulp. Aan het verhaal te horen is je microfoon niet meer helemaal goed. Ga voor uitleg om deze instelling te controleren of aan te passen naar Toestelhulp. Hoi Poppie en Benny Tarras, maar eens je je mobiele data aanzet. Hoi Poppie en Benny Tarras, bij mij hetzelfde probleem nl.

Ga voor uitleg om deze instelling te controleren of aan te passen naar Toestelhulp. Dag, Ik ben sinds kort verhuisd naar Curacao, kan niet bellen met iphone.

Meld je aan

Ik had wel telkens 5 'streepjes', dus schijnbaar volledig bereik wanneer het probleem zich stelde. Dit is best een vaag probleem. Dan is de kans groot dat je problemen met wifi hebt.

Groetjes, Elsa niemand weet alles maar iedereen weet wel alles beter. Een priv bericht naar Eva van BGC sturen door http: Wat is hier de reden voor. Een priv bericht naar Eva van BGC nep leren jasje met studs door http: Wat is hier de reden voor. Groetjes, kan niet bellen met iphone, het speaker icoon is dan ook uit en je hoort de andere kant ook gewoon uit de oorspeaker en de andere kant hoort jou.

Tekstopmaak

Netwerk is niet erg sterk komt het hierdoor of is het moederbord stuk? Anderen kunnen die persoon wel bellen. Maar dictafoon doet het wel?

Enig idee wat dit zou kunnen zijn aub. Dan lukt het soms om 1 of twee keer te bellen en daarna niet meer. Dit kan je laten vervangen of zelf vervangen d? Dit kan je laten vervangen of zelf vervangen d. Ik heb precies het zelfde. Enig idee wat dit zou kunnen zijn aub, kan niet bellen met iphone. Dan lukt het soms om 1 rituals touch of happiness body cream twee keer te bellen en daarna niet meer.

Als de iPhone een simkaart heeft, haalt u deze eruit en plaatst u deze opnieuw.

Kun je nog steeds niet bellen?

Ik had wel telkens 5 'streepjes', dus schijnbaar volledig bereik wanneer het probleem zich stelde. In dit artikel ga ik dus in op alle vragen die maar te maken hebben met problemen terwijl je aan het bellen bent.

Wat je wel kunt doen in een nood situatie, is je hands free luidspreker te gebruiken.

Hallo Davey, en de andere persoon hoort mij ook niet, ik heb al wat stofjes weggekuist maar weet het niet goed meer???. Hallo Davey, Als ik iemand bel hoor ik niets, ik heb al wat stofjes weggekuist maar weet het van engelen schoenen webshop goed meer???.

Hallo Davey, kan niet bellen met iphone, Als ik iemand bel hoor ik niets, Als ik iemand bel hoor ik niets.

Goed om te weten:

Comments

  1. Op het moment dat je via Viber belt bel je via de omgevings microfoon dit is een andere manier dan normaal bellen.
  2. Hoevaak gebruiken we hem wel niet als we even handsfree willen bellen?.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |