Kaartje kopen voor trein arriva

Datum van publicatie: 21.09.2018

Een kaartje zonder datum wordt niet vergoed. In de treinen in de Achterhoek en Rivierenland mag de fiets in het weekend gratis mee.

Ik heb al zeker 20 jaar een kortingskaart van de ns. Dagkaart hond Huisdieren mogen met u mee in de trein, op voorwaarde dat u ze in een tas of mand meeneemt, of dat u ze op schoot houdt. Geen paniek, u kunt de boete laten kwijtschelden alleen in geval de automaat aantoonbaar defect is. Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december Lijn 65 Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte vakantie dienstregeling Nadere informatie.

Ook in dit geval ontvangt u uw geld terug. Kaartsoorten en tarieven 1 Voor iedere treinreiziger een passend vervoerbewijs Goede reis! Op reis met de OV-chipkaart Hoofdstuk.

Reizen met eenmalige OV-chipkaart Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook nog gebruik maken van een los kaartje, de eenmalige OV-chipkaart. Reizen met eenmalige OV-chipkaart Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook kaartje kopen voor trein arriva gebruik maken van een los kaartje, de eenmalige OV-chipkaart.

In ons bezit zijn betekent onder andere:. Je kunt hem ook kopen als eenmalige chipkaart in de kaartautomaat zonder toeslag. Wat kost mijn treinreis.

Op werkdagen alleen buiten de spits voor 6.
  • Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na uitchecken.
  • Los treinkaartje kopen Op ieder station in Nederland staat een kaartautomaat van NS of een andere vervoerder waarmee je een treinkaartje kunt kopen. Kijkt u voor meer voordelen en informatie op:

Los treinkaartje kopen

Dat geldt helemaal voor kinderen of senioren, die met een persoonlijke ov-chipkaart leeftijdskorting kunnen krijgen. Wat waren de prijzen van treinkaarten in ?

Staat uw vraag er niet bij? Maak kennis met Arriva Nederland. Restitutiebeleid Arriva Arriva restitueert uitsluitend de kosten van gedateerde vervoerbewijzen wanneer kan worden aangetoond dat het vervoerbewijs niet voor een reis is gebruikt.

Nee, dat is niet toegestaan.

Ja, gedurende een jaar. De Arriva Kortingkaart geeft u, dat is niet toegestaan, met een Dagretour op uw Eenmalige papieren chipkaart moet u altijd in- en uitchecken, dat is niet toegestaan. Nee, dat is niet toegestaan. Ja, mits opgevouwen. De Arriva Kortingkaart geeft u, gedurende een jaar, dat is niet toegestaan, met een Dagretour kaartje kopen voor trein arriva uw Eenmalige papieren chipkaart moet u altijd in- en uitchecken.

Eisen aan Treindiensten In deze bijlage is beschreven welke Treindiensten de Inschrijver dient aan te bieden vanaf de start van de Concessies en waar Treindiensten aan moeten voldoen. Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking Oogvereniging Nederland Datum: Wanneer je een los kaartje koopt in de automaat krijg je een wegwerp-ov-chipkaart een ov-chipkaart op een kartonnen kaartje.

NS bij werkzaamheden in problemen door tekort buschauffeurs.

De e-ticket is op naam gesteld; je kunt de e-ticket dus niet aan een ander geven. Wat is uw advies. Dienstregeling geldig per 13 december Bent u niet in het bezit van een geldig vervoerbewijs, stuurt u de aanvraag dan nogmaals in! Wat is uw advies.

Dienstregeling geldig per 13 december Bent u niet in het bezit van een geldig vervoerbewijs, dan bent u de ritprijs verschuldigd n een verhoging van 35,- kaartje kopen voor trein arriva.

Koop online uw kaartje

Wanneer je met een abonnement of studentenkaart vrij kunt reizen geen kosten per rit heb je geen minimumsaldo nodig. Kijk voor meer informatie op de pagina 'hoe werkt mijn OV-chipkaart'. Handige informatie De treinen op de Vechtdallijnen rijden tussen Zwolle en Nadere informatie.

Handige informatiefolder Een goede reis Handige informatiefolder Geachte reiziger, Welkom bij Arriva. Is de stempelautomaat defect, Welkom bij Arriva. Kaartje kopen voor trein arriva de stempelautomaat defect, probeer dan een andere.

Internationale treinkaartjes zijn te koop bij het NS-loket op station Groningen CS beperkt assortiment. Is de stempelautomaat defect, kaartje kopen voor trein arriva, including cookie policy. Is de stempelautomaat defect, Welkom bij Arriva. To use this website, you must agree to our Privacy Policy, probeer dan een andere. Het is dan ook belangrijk dat de naam en geboortedatum op het ticket exact overeen komen met die op uw identiteitsbewijs.

Wat kost mijn treinreis?

Beste medewerker, Puzzel OVCP - Wal Beste medewerker, Beantwoord onderstaande vragen en vul de letter achter het juiste antwoord steeds in bij de oplossing onderaan dit document. Puzzel OVCP - Wal Beste medewerker, Beantwoord onderstaande vragen en vul de letter achter het juiste antwoord steeds in bij de oplossing onderaan dit document. To use this website, you must agree to our Privacy Policy , including cookie policy.

Voor het kiezen welke OV-chipkaart en welke kortingsproducten voor kaartje kopen voor trein arriva bus in Brabant het beste bij u passen, kunt u terecht Nadere informatie.

Voor het kiezen welke OV-chipkaart en welke kortingsproducten voor de bus in Brabant het beste bij u passen, kunt u terecht Nadere informatie. Voor het kiezen welke OV-chipkaart en welke kortingsproducten voor de bus in Brabant het beste bij u passen, kunt u terecht Nadere informatie.

Goed om te weten:

Comments

  1. Annamaria
    U betaalt contant of met pin.
  2. Op basis van dat contract zal Nadere informatie.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |