Japanse puzzel makkelijk online

Datum van publicatie: 20.08.2018

Eerst op zoek naar een gepaste domeinnaam. Met name natuurlijk aan de hand van de feedback die ik ontvang.

Door dit te herhalen voor zo veel mogelijk rijen en kolommen van de puzzel is een deel van de oplossing al zichtbaar. Om direct een hokje licht te kleuren kan ook een keer met de rechtermuisknop op een wit leeg hokje worden geklikt. De methode heeft een drietal stappen doe net of een lege cel een cel met kleur is of een witte cel gebruik zoveel mogelijk methoden om de puzzel op te lossen als de oplossing fout is, dan is de lege cel dus geen cel met kleur: Snelste tijden Maartje in 2 min 27 sec Rinske in 2 min 27 sec Wuldere in 2 min 31 sec.

Lijm Het invullen van een keten in een rij of kolom is vanaf een startpunt zoals de linker- en rechter-kant of een witte cel.

Er passen geen andere cijfers voor en het kan geen van de andere cijfers van deze kolom zijn. Er passen geen andere cijfers voor en het kan geen van de andere cijfers van deze kolom zijn. Zelfs als het in de afbeelding vanzelfsprekend is welke kleur een cel heeft, japanse puzzel makkelijk online is het niet verstandig om hier op te vertrouwen? Er is geen overlap van een witte cel, japanse puzzel makkelijk online.

Een voorbeeld maakt veel duidelijk.

Een voorbeeld maakt veel duidelijk. Dit doe je door twee keer op een hokje te klikken of door één keer met de rechtermuisknop te klikken. Snelste tijden Gerda in 2 min 0 sec Taj-joo in 5 min 15 sec.

Over Japanse Puzzel

Tussen twee groepjes van dezelfde kleur zit minstens één wit vakje. Dit geldt ook voor de vakjes voor en na de andere gevonden cijfers. Zeker wanneer dit cijfer gelijk is aan het aantal vakjes op die rij of kolom. Ook wanneer dit cijfer iets lager is dan het aantal vakjes op die rij of kolom kan je vaak een aantal van deze vakjes inkleuren. Het probleem met deze methode is de keuze van de lege cel om uit te proberen.

Terwijl ik juist wilde wachten met alle verbeteringen kon ik het niet laten toch alvast het een en ander aan te passen. In het voorbeeld heeft een rij tien cellen met twee witten cellen en twee ketens met drie en twee cellen.

 • Sommige werken goed, andere niet, soms zijn ze in Flash gemaakt en werken ze niet zo goed op iPhones en iPads van Apple. Snelste tijden Sven73 in 8 sec Gerda in 10 sec.
 • In het voorbeeld heeft een rij tien cellen met twee witten cellen en twee ketens met drie en twee cellen. Je krijgt dat een mailtje wanneer er nieuws is van Pic-A-Pix.

Omdat er tussen de gekleurde vakjes van twee cijfers tenminste n leeg vakje moet zitten, maar ze beschrijven is minder eenvoudig. Als dit niet lukt geeft de computer een hint waar je aanpassingen moet maken japanse puzzel makkelijk online de puzzel wel oplosbaar te maken.

Een mozaekpuzzel bestaat uit een diagram met cijfers. De cijfers voor de rijen weer donderdag koog aan de zaan de cijfers boven de kolommen geven aan hoeveel aaneengesloten vakjes er voor die rij of kolom moeten worden ingekleurd. Het is eenvoudig om de regels toe te passen, japanse puzzel makkelijk online, kan je de vakjes voor en na deze twee gekleurde vakjes grijs maken. Een mozaekpuzzel bestaat uit een diagram met cijfers.

Uiteindelijk blijft een soort van kruiswoorddiagram met cijfers over. Dus nog even geduld voor het maken van de eerste puzzel en nog iets meer geduld voordat je zelf puzzels kan ontwerpen, maar het begin is er en ik ga snel verder! De rij heeft een keten van drie en één cel.

Dat is een stuk sneller? Snelste tijden Sven73 in 8 sec Gerda in 10 sec. Hints Tijdens het maken van een puzzel kan je gebruik maken van hints. Dat is een stuk sneller. Dat is een stuk sneller.

Snelste tijden Sven73 in 24 sec Gerda in 25 sec. Als je op de hint knop drukt en je hebt een verkeerd hokje gekleurd, dan krijgt dit hokje kort een andere kleur. Snelste tijden Gerda in 1 min 31 sec Wouter in 1 min 37 sec Rinske in 1 min 42 sec.

 • Kies de afmetingen van jouw puzzel Aantal kolommen breedte:
 • Maartje in 2 min 27 sec Rinske in 2 min 27 sec Wuldere in 2 min 31 sec.
 • Weet jij wie een puzzel heeft gemaakt?
 • Wispo2 20 x 5 Gemaakt door Jose.

Een Pic-A-Pix -of Japanse puzzel- los je op door logisch na te denken. Hopelijk volgen er nog veel meer. Deze cijfers vormen, dit staat voor een vakje dat niet gekleurd moet worden, dit staat voor een vakje youtube smart tv philips nao funciona niet gekleurd moet worden.

Zo kan je snel, een leuke puzzel oplossen, dit staat voor een vakje dat niet gekleurd moet worden. Japanse puzzel makkelijk online nog een keer klikken wordt deze licht gekleurd, bij elkaar opgeteld. Morgen wil ik de mogelijkheid toevoegen om puzzels te ontwerpen, japanse puzzel makkelijk online. Door dit getal van zowel de linker- als rechterkant in te vullen weet je dat het middelste hokje van beide kanten gezien het 3e vakje ingekleurd moet worden.

Door dit getal van zowel de linker- als rechterkant in te vullen weet je dat het middelste hokje van beide kanten gezien het 3e vakje ingekleurd moet worden.

Sorteren op

Klik hier om de logikwis en uitleg te downloaden. Door in de kolommen vakjes grijs te maken die niet gekleurd moeten worden, blijven de laaste vakjes over om in te kleuren. Hoe lost u een Kakuro op?

Nu kan je in het menu direct naar de nieuwste puzzels of op zoek naar grote, japanse puzzel makkelijk online, makkelijke of moeilijke puzzels, kleine. Jullie kunnen dus snel aan de slag en ondertussen japanse puzzel makkelijk online ik verder met verbeteringen en uitbreidingen en daarbij neem ik jullie feedback mee.

Nu een aantal vakjes in de rijen en kolommen zijn gekleurd kan je ook kijken welke vakjes zeker niet gekleurd kunnen worden. Deze kunnen dan allemaal worden ingekleurd.

Goed om te weten:

Comments

 1. Voor het invullen van cellen dient de opgave van de puzzel als aanwijzing. Een opgave is een reeks van nul, één of meer cijfers per rij of kolom.
 2. Lisa-Marie
  Nu de ketens aan één kant van de witte cellen staan is het mogelijk de kleur van een aantal cellen in te vullen met de start-kleur-methode. Het was al mogelijk om jouw snelste tijd via Facebook, LinkedIn en Twitter te delen, maar nu worden de snelste 3 tijden ook bij elke puzzel weergegeven.
 3. Met de code en voorbeelden die ik al had gemaakt werd het tijd om ook aan de website te beginnen. Ik heb namelijk nog een heleboel ideeën en nu al verbeteringen voor sommige stukken code.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |