Jan van brabant deltaweg telefoon

Datum van publicatie: 21.12.2018

Kom dan leuk langs. De eersteklassers zijn op introductiekamp geweest en leerjaar 2, 3 en 4 zijn begonnen met een verkort rooster.

Een mooi samenzijn met glunderende leerlingen, trotse ouders, mooie gesprekken en leuke anekdotes. In ons mentoraat hebben mentoren en leerlingen 4 jaar lang de tijd om elkaar te leren kennen en om herinneringen op te bouwen.

Laat ons dat weten. Over   Privacybeleid   Login. Jan van Brabant College - Deltaweg's cover photo. CJ Fashion Glanzerhof Op de Facebookpagina houden wij jullie op de hoogte van de verschillende activiteiten op onze school.

Na het formele deel vond op het schoolplein de BBQ plaats. Een fantastische prestatie waar ze hard voor gewerkt en getraind heeft. Wij geloven in jullie. Na het formele deel vond op het schoolplein de BBQ plaats. Een fantastische prestatie waar ze hard jan van brabant deltaweg telefoon gewerkt en getraind heeft. Een fantastische prestatie waar ze hard voor gewerkt en getraind heeft.

De aankomst van de leerlingen is altijd een mooi spektakel dat door vele toeschouwers wordt bezocht. Fhke Pabo Veghel Muntelaar 8, Veghel. Kijk, dat zijn nog eens berichten.

In de finale heeft Stijn Gielen de wedstrijd gewonnen met Wij wensen al onze leerlingen, ouders en personeel een fijn schooljaar toe. Wij wensen onze leerlingen heel veel succes. Wij wensen iedereen veel plezier! Een kleinschalige school met aandacht voor een veilig en plezierig schoolklimaat.

  • Wij willen alle ouders bedanken voor de samenwerking.
  • You Do The Math biedt uitkomst! Gefeliciteerd Ceciel Verlijsdonk-van de Kerkhof!

Kijk, dat zijn nog eens berichten. Kijk, dat zijn nog eens berichten. Gastouderopvang ukkepuk Nemerlaerhof Wij wensen beide teams veel succes. Ben jij een leerling die zich goed kan ontwikkelen op een school met een kleinschalig karakter.

Kijk, dat zijn nog eens berichten. Zijn er nog oud leerlingen die ook goede award herinneringen hebben.

Morgen start om Een fantastische prestatie waar ze hard voor gewerkt en getraind heeft. Onze helden hebben een keurige 16e plaats weten te behalen van de 40 deelnemende teams.

Montessorischool Helmond Dinkelstraat. Alle inspanningen waren echter niet voor niets: Hogeschool de Kempel Deurneseweg Vorig jaar zilver op het WK en dit jaar goud. Onze helden hebben een keurige 16e plaats weten te behalen van de 40 deelnemende teams.

Montessorischool Helmond Dinkelstraat.

Wij wensen beide teams veel succes! Zijn er nog oud leerlingen die ook goede award herinneringen hebben? Wij wensen iedereen veel plezier! Volgende week zal ook de nieuwe website de lucht in gaan.

We kijken terug op een leuke en leerzame dag? Wij wensen al onze leerlingen, ouders en personeel een fijn schooljaar toe, jan van brabant deltaweg telefoon. We kijken terug op een leuke en leerzame dag!

De Ganzenveer Helmond Oude Aa Wij zijn er klaar voor. De Ganzenveer Helmond Oude Aa Wij zijn er klaar voor. Alpin Care BP. De Ganzenveer Helmond Oude Aa Wij zijn er klaar voor!

Problemen met Wiskunde A, B of rekenen? Montessorischool Helmond Dinkelstraat Gefeliciteerd Ceciel Verlijsdonk-van de Kerkhof! Laat ons dat weten.

Vorige week zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Vorige week zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Vandaag en morgen zijn ze op pad voor een avontuurlijke expeditie.

Goed om te weten:

Comments

  1. Morgen start om
  2. Wij willen alle ouders bedanken voor de samenwerking.
  3. Een fantastische prestatie waar ze hard voor gewerkt en getraind heeft.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |