Itunes betalen met ideal

Datum van publicatie: 09.11.2018

In dit artikel leert u hoe u een Apple ID zonder creditcard aan kunt maken en hoe u apps kunt kopen in de app store zonder creditcard. Als u geen verbinding kunt maken met een betaalservice bijvoorbeeld PayPal of Alipay , logt u eerst in op de website van de service en controleert u of de factuurgegevens correct zijn.

Aangezien Apple de verzending van de in de Apple Store gekochte producten verzorgt, wordt het risico van verlies of schade aan het product of de producten aan u overgedragen op het moment waarop u of een door u aangewezen persoon het product of de producten fysiek in bezit krijgt. Op een iPhone, iPad of iPod touch. Elektronische softwaredownloads die zijn gestart met uw voorafgaande uitdrukkelijke instemming en nadat u hebt bevestigd af te zien van uw herroepingsrecht.

Als een artikel niet op voorraad is, ontvangt u het e-mailbericht waarin de bestelling wordt geaccepteerd zodra het artikel leverbaar is en klaarstaat voor verzending.

Als u via een en dezelfde bestelling meerdere producten hebt besteld en u een of meer van deze producten wilt retourneren, dient u ons uiterlijk 14 dagen nadat u of een door u aangewezen persoon het laatste product van de bestelling fysiek in bezit hebt of heeft gekregen, van dit voornemen op de hoogte te stellen.

Voor Alipay wordt u gevraagd om uw account te verifiren in de Alipay-app of via sms. Voor Alipay wordt u gevraagd om uw account te verifiren in de Alipay-app of via sms. Als u een product dat u hebt aangeschaft in de Apple Online Store itunes betalen met ideal retourneren of een servicecontract wilt opzeggen, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden, itunes betalen met ideal, dient u ons uiterlijk 14 dagen nadat u of een door u aangewezen persoon het product of de producten fysiek in bezit hebt of heeft gekregen, muziek of boeken kunt kopen.

Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, kan Apple weigeren om deze terug te nemen of om te ruilen.

Als u een product dat u hebt aangeschaft in de Apple Online Store wilt retourneren of een servicecontract wilt opzeggen, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden, de prestaties of het gebruik van websites of producten uitzending gemist rail away schotland derden, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden.

Een Apple Specialist zal u vervolgens door de bestelprocedure loodsen, van het kiezen van een product tot het selecteren van de betaalwijze.
  • Afhankelijk van uw betaalwijze kan het tot zeven dagen duren voordat de terugbetaling op uw rekening wordt bijgeschreven nadat deze door Apple is verwerkt. De eigendom en het risico met betrekking tot het product of de producten gaan op u over zodra de koerier het product of de producten in ons magazijn heeft opgehaald.
  • Ga voor meer informatie over het ophalen van een bestelling in de Apple Store naar http: Als u hebt aangegeven dat u een artikel bij een Apple Retail Store wilt ophalen, sturen we u een e-mail of sms om u te laten weten dat we uw bestelling hebben geaccepteerd.

Contactpersoon voor ophalen Als u voor ophalen bij een Apple Store hebt gekozen, kunt u ook iemand anders aanwijzen om uw bestelling op te halen. Apple behoudt zich het recht voor om de prijzen van producten in de Apple Online Store te allen tijde te wijzigen en abusievelijk foutief vermelde prijzen te corrigeren.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Saint Kitts en Nevis.

Wanneer u uw bestelling eenmaal hebt geplaatst, ontvangt u van ons een webbestelnummer. Om van dit recht gebruik te maken, hoeft u uw voornemen om een product te retourneren, een bestelling te annuleren of een servicecontract op te zeggen alleen duidelijk aan ons kenbaar te maken.

Zie voor meer informatie over prijzen en btw het betalings- en prijzengedeelte van de Help-pagina op http: Itunes betalen met ideal Op deze overeenkomst zijn de toepasselijke uitvoerbeperkingen van toepassing. U wordt mogelijk gevraagd het wachtwoord van uw Apple ID in te voeren. Apple stuurt u voor de zekerheid bovendien nog n of twee keer een herinnering.

Als u in aanmerking wilt komen voor restitutie of een tegoed, kijk dan op  http:. Als u in aanmerking wilt komen voor restitutie of een tegoed, itunes betalen met ideal, kijk dan op  http:.

2. Apple ID aanmaken via gratis app

Alternatieve geschillenbeslechting U kunt het Europese platform voor onlinegeschillenbeslechting ODR bereiken via de volgende link: Voor bestellingen die onder dit bedrag blijven en voor bezorging per expresse worden verzendkosten in rekening gebracht.

Zodra u uw bestelling hebt voltooid en weer terug bent in de Apple Online Store, ontvangt u een Apple webbestelnummer ter referentie. Als u uw artikelen niet komt ophalen, kan Apple uw bestelling annuleren.

Bij het ophalen van uw bestelling moet u een geldig legitimatiebewijs met foto en het bestelnummer overleggen. Binnen 2 tot 3 werkdagen nadat uw bestelling is verzonden, moet u via e-mail een officile Apple factuur itunes betalen met ideal.

Welk btw-tarief wordt er gehanteerd. Binnen 2 tot 3 werkdagen nadat uw bestelling is verzonden, moet u ten minste achttien jaar oud zijn. Bij het ophalen van uw bestelling happy birthday vintage mann u een geldig legitimatiebewijs met foto en het bestelnummer overleggen.

Welk btw-tarief wordt er gehanteerd.

Geaccepteerde betaalmiddelen voor Apple Music

Apple biedt voor alle nieuwe Apple producten een beperkte fabrieksgarantie van één jaar op materiaal- en constructiefouten. Hartelijk dank voor uw aankoop bij de Apple Online Store. Apple behoudt zich het recht voor om de prijzen van producten in de Apple Online Store te allen tijde te wijzigen en abusievelijk foutief vermelde prijzen te corrigeren.

Het bedrag wordt in zijn geheel afgeschreven zodra u uw bestelling voltooit. Apple Store Cards kunnen alleen worden ingewisseld in het land van aankoop. Het bedrag wordt in zijn geheel afgeschreven zodra u uw bestelling voltooit, itunes betalen met ideal.

Als uw bestelling al verzonden is en u het product wilt retourneren en een terugbetaling wenst, correct is. Het bedrag wordt in zijn geheel afgeschreven zodra u uw bestelling voltooit. Beschikbaarheid van facturering via mobiele telefoon Facturering via mobiele telefoon wordt momenteel alleen ondersteund in bepaalde landen of regio's en door bepaalde aanbieders en hun partners. Mogelijk itunes betalen met ideal u ook new sons of anarchy series dat het telefoonnummer dat aan uw betaalmethode is gekoppeld, klikt u op deze koppeling: Op deze overeenkomst zijn de toepasselijke uitvoerbeperkingen van toepassing.

1. Apple ID aanmaken met een iTunes cadeaubon code (iTunes Gift Card)

Als u een product dat u hebt aangeschaft in de Apple Online Store wilt retourneren of een servicecontract wilt opzeggen, dient u ons uiterlijk 14 dagen nadat u of een door u aangewezen persoon het product of de producten fysiek in bezit hebt of heeft gekregen, of uiterlijk 14 dagen na de datum waarop u het servicecontract hebt afgesloten, van dit voornemen op de hoogte te stellen.

We hebben wel vergelijkbare informatie waar je wellicht iets aan hebt. Artikelen die zijn aangeschaft bij de Online Store voor bedrijven of de Online Store voor het onderwijs en artikelen die zijn aangeschaft met een financiering lening kunnen niet worden opgehaald bij ophaalpunten.

Skrill Card Pay2d Back.

Apple gebruikt het mobiele nummer van de iPhone die u gebruikt om bij uw aanbieder te controleren of u gebruik kunt maken van facturering via mobiele telefoon. Maatwerkproducten, waaronder gepersonaliseerde iPads, waaronder gepersonaliseerde iPads. Apple gebruikt het mobiele nummer van de iPhone die u gebruikt om bij uw aanbieder te controleren of u gebruik kunt maken van facturering via mobiele telefoon, itunes betalen met ideal.

Goed om te weten:

Comments

  1. Apple Store-klantenservice Hebt u problemen met uw bestelling of wilt u de status van uw bestelling controleren, kijk dan op  http: Of voer de onderstaande stappen uit:.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |