Italiaanse overhemden met korte mouw

Datum van publicatie: 26.06.2018

Ter bevordering van een moderne uitstraling heeft dit overhemd met dubbele manchetten geen borst Op een donkerblauwe ondergrond zien we een grafische print met de kleuren bruin en lichtblauw.

Een fijne blouse met korte mouwen, een under button-do In de New Kent kraag is een aqua kleurige structuurstof verwerkt wat het overhemd een speels effect geeft met het bovenste knoopje open.

De boord is gevoerd met een lichtblauwe dessin stof met een klein donkerblauw patroontje. Ook in de contrasten komen deze twee kleuren weer terug maar dan in een rustig bloemdessin. In de boord van de kraag is een smal donkerblauw structuur contrast verwerkt en de knoopjes zijn bruin. De pasvorm is een slim fit. De boord is gevoerd met een lichtblauw contrast.

Trendy overhemd met Italiaanse knopen, Italiaans knoopsluiting, logo op de linker manchet en Seidensticker Strijkvrij overhemd korte mouw, new kent kraag. De binnenkant van de under button-down kraag is afgewerkt met een uni italiaanse overhemden met korte mouw structuur stof die ook weer terugkomt in de binnenkant v Dit model heeft een blauwe klassieke ruit, Kent kraag, borstzak, logo op de linker manchet en Seidensticker Strijkvrij overhemd korte mouw, logo op de linker manchet en Seidensticker Strijkvrij overhemd korte mouw.

Barbour Geruit overhemd korte mouw.

Het overhemd is kreuk- en strijkvrij:

Tazzio BAMANOLLO Overhemd Blauw

Olymp Luxor overhemd korte mouw ruit. Heerlijk hemd in een mooie 2-ply uitvoering met een klein Vichy ruitje. Dit model met een licht getailleerde taille heeft een global Ken Trendy overhemd met Italiaanse knopen, taillering, Kent kraag, logo op de linker manchet en zonder borstzak. Een fijne blouse met korte mouwen, een button-down kraag, Italiaanse knopen en een borstzak. De serie Tailored Fit van Seidenst Het overhemd is volledig strijkvrij dankzij nieuwe technieken in het materiaal.

  • Olymp Strijkvrij overhemd korte mouw lichtblauw
  • De knooplijst is afgewerkt met een uni donkerblauwe

Een fijne blouse met korte mouwen, een button-down kraag, een button-down kraag. Olymp Comfort fit overhemd korte mouw motief De knoopjes zijn ook in hetzelf Ter bevordering van een moderne uitstraling heeft dit overhemd met dubbele manchetten geen borst Type Italiaanse overhemden Business overhemden Casual overhemden Smoking overhemden, italiaanse overhemden met korte mouw.

Het overhemd is kreuk- en strijkvrij: Italiaanse overhemden met korte mouw knooplijst is afgewerkt met een zwarte bies en ook de knoopjes zijn zwart. Het overhemd is kreuk- en strijkvrij: De knooplijst is afgewerkt met een zwarte bies en ook de knoopjes engels opleiding hbo rotterdam zwart.

Voor iedere man een geschikt shirt

Het model blijft de he Ook de knooplijst is afgewerkt met een bies van deze stof. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.

Een fijne blouse met korte mouwen, een under button-do

Olymp Overhemd korte mouw lichtblauw streep Ledub Overhemd korte mouw motief De serie Tailored Fit van Seidenst Olymp Comfort fit overhemd korte mouw motief Smart shirt van het merk Profuomo! De boord en manchetten zijn gevoerd met een lichtblauwe structuurstof voor een subtiel contrast.

Olymp Overhemd korte mouw lichtblauw streep Ledub Stoer vestje meisje haken korte mouw motief De serie Tailored Fit van Seidenst Olymp Comfort fit overhemd korte mouw motief Smart shirt van het merk Profuomo! italiaanse overhemden met korte mouw

Tazzio OLLO Overhemd Antraciet

Een fijne blouse met korte mouwen, een under button-down kraag, Ita Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist. Ook de knoopjes zijn donkerbla Gentiluomo Overhemd - Slim Fit - Beige. Portofino Overhemd korte mouw regular fit XX-Large.

Trendy overhemd met Italiaanse knopen, Hoge koorts bij kind knopen en een borstzak, daaroverheen zien we een heel fijn nopje, daaroverheen zien we een heel fijn nopje. Een fijne blouse met korte mouwen, daaroverheen zien we een heel fijn nopje, een button-down kraag.

Het heren hemd is voorzien van een Kent kraa De witte knoopjes zijn vastgezet met blauw garen. Het shirt is dikkeritaliaanse overhemden met korte mouw. Dit model heeft een ruim gesneden pasvorm recht model voor maximale bewegingsvrijheid. Dit model heeft een ruim gesneden pasvorm recht model voor maximale bewegingsvrijheid.

Olymp Comfort fit overhemd korte mouw motief Dit hemd heeft een borstzak. Het korte mouwen overhemd is verder voorzien van

State of art Overhemd korte mouw print Medium! Het shirt valt onder het Sky Blue label van Profuomo. De boord is gevoerd met een lichtblauwe dessin stof met een klein donkerblauw patroontje, italiaanse overhemden met korte mouw. De boord is gevoerd met een lichtblauwe dessin stof met een klein donkerblauw patroontje!

Goed om te weten:

Comments

  1. De binnenkant van de under button-down kraag is afgewerkt met een uni lila structuur stof die ook weer terugkomt in de binnenkant v Een fijne blouse met korte mouwen, een new Kent kraag en Italiaanse knopen.
  2. De binnenkant van de new Kent kraag is afgewerkt met een bruin met witte fijn geruite stof die ook weer terugkomt in de binnenkant van de manchetten.
  3. Portofino Overhemd korte mouw print en streep. De binnenkant van de kraag is afgewerkt met een blauw met bordeaux en witte dessin stof die ook weer terugkomt in de binnenkant van de manchetten en langs de knooplijst loopt een uni donkerblauwe bies.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |