Italiaans restaurant doetinchem stretto

Datum van publicatie: 23.03.2018

De risotto met gamba en zalm was erg goed. Gezellige sfeer en aardige, vlotte bediening.

Deze vonden het 'vervelend'. Gisteren daar gegeten tijdens het stadsfeest. Jammer is dat de slagroom uit een spuitbus komt en halverwege het eten van het ijs al helemaal wegvloeit. De zaak ziet er leuk uit en is modern gestyled. Voorgerecht carpaccio pesto en vitella tonato waren heerlijk, mooi opgediend en ruim voldoende. De pizza was erg lekker en de service was goed. Als 'toetje' hebben we nog een Italiaanse koffie genomen, daar had ik zeker geen spijt van, die was ook erg lekker.

Beste carpaccio met truffelmayo. Besteld werden 5 x de carpaccio pesto en 1 x tomatensoep. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels.

Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Besteld werden 5 x de carpaccio pesto en 1 x tomatensoep.

Heerlijke risotto en tiramisu gegeten bij Stretto.
  • Lees ook onze privacyverklaring. Hele aardige bediening, vriendelijk, attent en goed in de gaten houden of iemand nog iets nodig heeft.
  • De Ripasso smaakte er heerlijk bij.

Onze mening is dat door de prima voorgerechten er een verwachting ontstaat die de hoofdgerechten niet helemaal waar maakten. De pizza bodems waren alle drie aan de zijkanten redelijk. Op maandagavond helemaal vol, dat is ook een goed teken. De ijs platte was prima. Willem van der Linden. Besteld werden 5 x de carpaccio pesto en 1 x tomatensoep.

Afgesloten met een Scroppino en een espresso met bijbehorend digestief. Deze vonden het 'vervelend'. Afgesloten met een Scroppino en een espresso met bijbehorend digestief. Het was ook vrij druk, daar valt vaak veel aan te doen, daar valt vaak veel aan te doen. Komen zeker italiaans restaurant doetinchem stretto een keer terug!

Sinds 1982

De pasta pesto was erg smaakloos en behalve wat slasoorten zonder enige toevoeging behalve de olie. Gisteravond heerlijk wezen dineren.

Na een telefoontje bleek dat ze al vol gereserveerd waren, maar op de tijd die wij wilden komen, zouden er al een paar tafels vrijkomen, dus kom maar.

De pasta pesto was erg smaakloos en behalve wat slasoorten zonder enige toevoeging behalve de olie. De zaak ziet er leuk uit en is modern gestyled. Als hoofdgerecht heb ik op aanraden van de bediening een pizza met parmaham en truffelmayonaise italiaans restaurant doetinchem stretto, ze heeft niet overdreven, deze was echt heerlijk. Als hoofdgerecht heb ik op aanraden van de bediening een pizza met parmaham en truffelmayonaise genomen, perfect, ze heeft niet overdreven.

De pasta pesto was erg smaakloos en behalve wat slasoorten zonder enige toevoeging behalve de olie.

Hoe was je ervaring?

De pasta pesto was erg smaakloos en behalve wat slasoorten zonder enige toevoeging behalve de olie. De sfeer is goed en bediending ook erg aardig. Per abuis werden gamba's met tagliatella geserveerd. Heerlijk gegeten met twee kinderen.

Deel op Facebook Deel op Zondag gratis parkeren almere stad Embed. Er werd verder met onze opmerkingen niets gedaan. Heerlijk gegeten, grote porties. Laten we hopen dat dit 'opstart-problemen' zijn Ook de fusili met ossehaas was bijzonder lekker. Laten we hopen dat dit 'opstart-problemen' zijn Ook de fusili met ossehaas was bijzonder lekker.

De beste Italiaan die ik ken. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Nederlands Nederlands italiaans restaurant doetinchem stretto Nederlands English - Engels.

Contactgegevens

De pasta pesto was erg smaakloos en behalve wat slasoorten zonder enige toevoeging behalve de olie. Na enig aandringen werd dit uitgeserveerd. Smaak was wel goed.

Bediening was zoals het moest, italiaans restaurant doetinchem stretto, plus haar voorstel bleek heerlijk uit te pakken, plus haar voorstel bleek heerlijk uit te pakken, plus haar voorstel bleek mensen met een handicap synoniem uit te pakken.

Bediening was zoals het moest, plus haar voorstel bleek heerlijk uit te pakken, correct en aanwezig indien gewenst, correct en aanwezig indien gewenst.

Bediening was zoals het moest, netjes, netjes, plus haar voorstel bleek heerlijk uit te pakken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Prima keus zoals bleek. Ook de keuze vonden wij redelijk beperkt.
  2. Yonathan
    Daarna Calzone, nou dat is een aanrader, hoop dat ze dat recept invriezen, helemaal goed niets aan veranderen. We zaten niet vast aan een menu, maar mochten zelf iets van de kaart samenstellen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |