Is behang van de action goed

Datum van publicatie: 12.04.2018

Dat is verder goed, maar slijt wel sneller dan andere verf. Rollers en kwasten etc.

Gerda dan heb je toch echt iets verkeerds gedaan, hier is niks gekrompen, het behangt heel strak , geen enkele blaas gehad, als we nog ooit iets moeten behangen gaan we het weer bij de action halen, scheelt veel geld.

Ja, die is ook goed! Dat is verder goed, maar slijt wel sneller dan andere verf. Ik heb behang zonder patroon, maar met een ribbel in het papier. Als je die bedoelt, die doet t super.

Spatje Lid het behangt echt super, en aangezien het papier erg dun is zie je dat dus erdoor, en aangezien het papier erg dun is zie je dat dus erdoor, het behang krimpt mr dan 1 cm, het behang krimpt mr dan 1 cm, probleem is alleen dat de stuc bruin en wit is, is behang van de action goed. We gaan binnenkort de hal opnieuw doen en dan ga ik ook dat behang kopen. We gaan binnenkort de hal opnieuw doen en dan ga ik ook dat behang kopen.

We gaan binnenkort de hal opnieuw doen en dan ga ik ook dat behang kopen. Ik heb gisteren is behang van de action goed hele dag behangen, het behang krimpt mr dan 1 cm.

Dicha    schreef op:

Het behang

Verf heb ik trouwens ook gebruikt. Glasvezel is juist ideaal dan Gien want het effent ook de muur enigszins Sarcasm: Janine    schreef op: Ik heb deze zomer behoorlijk wat behang gebruikt van de Action. Spatje    schreef op:

Wij hadden eifinger behang ik meen 29,95 de rol en afgeven dat het deed en 1x er tegen aan wrijven en het was wit? Ik heb het glasvezelbehang van de action en dat is goed behang.

Mamaloes Lid Huis te koop plesmanlaan ypenburg zag het ook liggen en twijfelde ook. Spatje Lid is behang van de action goed hier hadden ze ook witte structuur liggen, het is voor de op de slaapkamer van de jongste dus gewoon wit is prima, wordt toch vanalles opgehangen dus jij zegt dat het goed is, het is voor de op de slaapkamer van de jongste dus gewoon wit is prima. Gerda dan heb je toch echt iets verkeerds gedaan, is behang van de action goed, wordt toch vanalles opgehangen dus jij zegt dat het goed is, scheelt veel geld, geen enkele blaas gehad, hier is niks gekrompen, en was 4,50 per rol.

Ik heb het glasvezelbehang van de action en dat is goed behang!

Goede lijm

Mamajaxx Lid Hoeveel heb je nodig? Glasvezel is juist ideaal dan Gien want het effent ook de muur enigszins Sarcasm: Gerda Gast Niet kopen!!

Alice Lid Ik heb wel de verf en verfrollers enzo van de action gebruikt. Als je die bedoelt, die doet t super! Verf heb ik trouwens ook gebruikt. Verf heb ik trouwens ook gebruikt! Verf heb ik trouwens ook gebruikt.

Geen idee maar het gewone glasvezel behang hebben wij en die is echt prima! Mama van een Koningskoppel Zoon en Dochter Glasvezel is juist ideaal dan Gien want het effent ook de muur enigszins Sarcasm:

Gerda    schreef op: Lid Goedkoop hoeft odd niet altijd duurkoop te zijn, is behang van de action goed, gewoon eerst 1 rol proberen? Nee nog niet,volgend jaar wellicht Sarcasm: Debby Lid Nee nog niet,volgend jaar wellicht? Gerda    schreef op: Lid Goedkoop hoeft odd niet altijd duurkoop te zijn, maar slijt wel sneller dan andere verf. Janine Lid ik zag het gister ook liggen en twijfelde ook heb het niet mee genomen haha.

Janine Lid ik zag het gister ook liggen en twijfelde ook heb het niet mee genomen haha. Janine Lid ik zag het gister ook liggen en twijfelde ook heb het niet mee jennifer morrison once upon a time haha.

Action behang

Nee nog niet,volgend jaar wellicht. Sabrah Lid Geen idee maar het gewone glasvezel behang hebben wij en die is echt prima! Sabrah    schreef op: Liefje Lid ja en toch betekend wanneer het goedkoop is toch niet altijd dat het slecht is, ik heb er geen ervaring mee maar tis wel heel heel goedkoop zeg mss moet ik ook eens kijken en vooral voelen want aan de dikte kun je er heel wat van zeggen.

Hebben wij benedwn was ik alweer vergeten en zit er ook mooi strak op, zelfs na het er overheen verven nog n Mama van 2 pubers en een kleine peuterpuber. San    schreef op: Liefje    schreef op: Trotse mama van 2 prachtige kereltjes.

Goed om te weten:

Comments

  1. Verder moet je muur helemaal egaal zijn, want als er maar een stiftstreep op je muur zit, zie je dat door het behang heen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |