Iphone valt aan en uit

Datum van publicatie: 13.07.2018

Edwin 5 november om Ik deed hem aan de oplader en startte mijn iphone startte meteen weer op.

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Sinds vanmorgen valt mij iphone 7 steeds uit.. Zodra je een app aanklikt valt hij meteen uit en geeft hij aan dat hij opgeladen moet worden. Bedankt voor de tip!!! Naära 5 december om 9:

Annemarie 2 december om 9: Vermoedelijk was het mijn agenda App. Mogelijk ligt het aan de accu. Annemarie 2 december om 9: Vermoedelijk was het mijn agenda App. Annemarie 2 december om 9: Vermoedelijk was het mijn agenda App.

Hier adverteren - Advertise here. Mogelijk ligt het aan de accu!

Welkom Login om een bericht te plaatsen en mee te praten.

Welke verzendmethodes kun je kiezen?

Toen ging het allemaal veel sneller: Korting op verschillende Apple producten, software en meer Slimme bluetooth Oral-B Genius N elektrische tandenborstel met iOS app Plattegronden van luchthavens en winkelcentra bekijken in Kaarten app.

Bruno 3 januari om Het vreemde is dat hij dit doet wanneer men oplaadt met schermbeveiliging uit. Anders is het bovenste het enigste..

Ik heb dit met screenshots vastgelegd en aan kunnen tonen, met de iPhone 6s. Ik heb dit met screenshots vastgelegd en aan kunnen tonen, iphone valt aan en uit, met de iPhone 6s. Datum terug gezet na gisteren dat werkt. Hier zelfde probleem, maar omdat ze bij KPN en het reparatie centrum niets konden vinden kreeg ik het toestel drie weken later gewoon weer teruggestuurd.

Smartrepair

De iPhone 4 dock connector kan je vervangen met behulp van mijn bericht. Groet, Davey Groothedde FixjeiPhone.

Markeer het dan als oplossing. Hoi Sanders, welkom op het forum!

Wou je dit toch even laten weten. Wou je dit toch even laten weten. Nieuwe versie genstalleerd, maar toen kreeg ik foutcode 9. Wou je dit toch even laten weten.

Oplossing voor iPhone die spontaan uitvalt

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. De IPhone gaat steeds op zwart. Ok, ik moet toegeven dat mijn iphone 6S het ook niet leuk vind om continue met bluetooth te zoeken naar mijn nieuwe iWatch. Nu heb ik de tijd zone naar Londen veranderd en de datum ook terug gezet. Dit onderwerp is gewijzigd 12 maanden geleden door   Night.

  • Remote sessie opgezet met de telefoon en geen hardware problemen ontdekt.
  • Maar je hebt opzich wel gelijk.
  • Enig idee wat hier aan de hand is en hoe ik dit kan verhelpen???
  • Toen startte me mobiel heel vaak opnieuw op en moest ik hem aan de oplader houden.

Kleine badkamer groter laten lijken kan een hardware of een software probleem zijn.

Het kan een hardware of een software probleem zijn. Wanneer je telefoon uitvalt en niet meer oplaad lijkt het wel of er nog iets anders aan de hand is. Ik heb een probleem met me iphone 4s. Als bovenstaande niet helpt kun je de instellingen van je iPhone herstellen!

Ik heb een probleem met me iphone 4s. Je kunt bij Apple zelf alleen aanspraak maken op de garantie indien je toestel jonger is dan 1 jaar, iphone valt aan en uit, f als je jouw toestel hebt aangeschaft bij Apple zelf bijv.

Meld je aan

Maar hopelijk kan apple er iets aan doen in de volgende grote IOS update. Deze lost niet alleen de bug op, maar voegt ook nog extra functies toe. Harde reset heeft niet geholpen. Ik heb dit maar met de iOS

Is er een of andere oplossing. Is er een of andere oplossing. Vervelend dat je probleem nog niet is opgelost.

Goed om te weten:

Comments

  1. Daarna verschijnt het weer en dat gaat zo gewoon door. Lullig nu ik mijn je tomtom moet gebruiken:
  2. Emanuela
    Alle instellingen in de gelijknamige app worden dan teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Frsm het zou een schande zijn als Apple er niets aan deed, maar je krijgt gewoon een gratis reparatie.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |