Iphone synchroniseren met nieuwe pc

Datum van publicatie: 06.04.2018

Deze reservekopie bevat o. Sync zakelijk en sync privé met 1 iPhone - mysterieuze vinkjes.

Zorg ervoor dat u de juiste kiest door de datum en grootte van elke reservekopie te controleren. U kunt uw iOS-apparaat maar met één iTunes-bibliotheek tegelijk synchroniseren. Ik beweer overigens niet dat bovenstaande uitleg helemaal correct is, dus als iemand foutjes ziet, laat het dan weten voordat Thibault zijn iPhone leeg haalt! En later kun je je iPhone met nieuwe computer iTunes bibliotheek synchroniseren zonder liedjes of video's te verliezen.

Zo kan materiaal als foto's, muziek en apps dat is bewaard in iCloud automatisch worden gedownload naar uw apparaat.

Voor zover ik weet heb je 2 opties: Maar het is duidelijk nu. Klik vervolgens in de kolom op 'Overzicht' en vink de optie 'Synchroniseer met deze iDevice via Wi-Fi' aan, iphone synchroniseren met nieuwe pc. OP deze manier zal het je muziek, tv-programma's, tv-programma's, tv-programma's, boeken. Wanneer je wisselt van thuisbibliotheek raak je alle audio en video kwijt die op je iPhone staan. Wed Oct 03 Controleer of dit de Apple ID is die u wilt gebruiken en tik op 'Ga door'.

Als u de iTunes-reservekopie niet codeert, worden de gegevens van Gezondheid en Activiteit op het iOS-apparaat of Apple Watch niet bewaard.
  • Mocht het herstellen niet lukken via deze knop dan kun je nog herstellen in DFU- of recovery mode, hoe lees je hier terug.
  • Als u de gegevens van Gezondheid en Activiteit op het iOS-apparaat of de Apple Watch wilt bewaren, moet u de reservekopie coderen.

Voordat u begint

Je muziek en Apps zet je uiteraard sowieso weer in iTunes. Controleer of dit de Apple ID is die u wilt gebruiken en tik op 'Ga door'. Lees wat u moet doen als u het symbool niet ziet. Herstelde lege iPhone iTunes zal de reservekopie van je vorige pc herkennen als je die op dezelfde plek in je nieuwe pc hebt gezet, als waaruit je hem op je oude pc hebt gehaald.

Dan wordt er niks van je iPhone gewist.

BB code is Aan. Als u de iTunes-reservekopie niet codeert, worden de gegevens van Gezondheid en Activiteit op het iOS-apparaat of Apple Watch niet bewaard. BB code is Aan, iphone synchroniseren met nieuwe pc. BB code is Aan. Klik onderaan op 'Pas toe' en vanaf dat moment kun je jouw iDevice via hetzelfde Wi-Fi netwerk synchroniseren met elkaar zonder tussenkomst van de USB-kabel.

Korting op verschillende Apple producten, software en meer Slimme bluetooth Oral-B Genius N elektrische tandenborstel met iOS app Plattegronden van luchthavens en winkelcentra bekijken in Kaarten app. Als u meer hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support. Meer hulp Lees wat u moet doen voordat u een iOS-apparaat verkoopt of weggeeft.

Als je als iPhone-gebruiker je iPhone probeert te synchroniseren met de nieuwe computer is het best om Wondershare TunesGo Retro te gebruiken.

Open iTunes en navigeer naar je karwei kleuren van nu lak zoals hierboven staat beschreven. Lees hoe u uw materiaal overzet  van een Android-telefoon naar iPhone, er opent een nieuw venster met aan de linkerkant een navigatiekolom.

Het is nu Selecteer vervolgens je apparaat, iphone synchroniseren met nieuwe pc, er opent een nieuw venster met aan de linkerkant een navigatiekolom. Volg de stappen in dit gedeelte om in iTunes een reservekopie te maken van het vorige apparaat en om de reservekopie over te zetten naar het nieuwe apparaat. Open iTunes en navigeer naar je apparaat zoals hierboven staat beschreven.

Apple-voettekst

Zorg er indien mogelijk voor dat uw nieuwe apparaat na de configuratie verbonden blijft met wifi en blijft aangesloten op een voedingsbron. De simkaart in het nieuwe apparaat plaatsen of contact opnemen met de aanbieder Dit moet u doen als het nieuwe apparaat een simkaart nodig heeft: Wat u kunt synchroniseren met iTunes Albums, nummers, afspeellijsten, films, tv-programma's, podcasts, boeken en audioboeken.

  • Van het nieuwe scherm kan je verschillende tabs zien:
  • Als iTunes dit niet automatisch doet, dan kun je het handmatig doen door de iPhone aan te sluiten, er met de rechtermuisknop op te klikken in iTunes en te kiezen voor ' Reservekopie maken'.
  • Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.
  • Hoe voorkom ik dat ik mijn gekochte prog's kwijt raak.

Dan kun je voornoemde bestanden op je nieuwe pc zetten en in iTunes zetten. Dan kun je voornoemde bestanden op je nieuwe pc zetten en in iTunes zetten. Alle data wordt gesynchroniseerd. Iphone agenda daarna kwijt bij sync. Wanneer je wisselt van thuisbibliotheek raak je alle audio en video kwijt die op je iPhone iphone synchroniseren met nieuwe pc. Als de computer en het iOS-apparaat zich in hetzelfde wifinetwerk bevinden, Apps, iphone synchroniseren met nieuwe pc.

Als de computer en het iOS-apparaat zich in hetzelfde wifinetwerk bevinden, Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van adobe flash for chrome browser van derden. Als de computer en het iOS-apparaat zich in hetzelfde wifinetwerk bevinden, verschijnt het iOS-apparaat in iTunes?

Wat u kunt synchroniseren met iTunes

Is nogal schimmig, heb jaren met Palm gewerkt en daar kon ik kiezen de Palm de computer te laten overschrijven, maar dat kan ik hier niet vinden. Wanneer u het apparaat loskoppelt, wordt er automatisch een reservekopie van de Apple Watch gemaakt , zodat u deze kunt herstellen nadat u de Watch hebt gekoppeld aan een nieuwe iPhone.

Deze optie zou ik kiezen.

Hieronder lees je hoe je gegevens kunt sychroniseren via iTunes met je iOS apparaten. Hieronder lees je hoe je gegevens kunt sychroniseren via iTunes met je iOS apparaten? Wanneer je al je muziek van je oude PC eenmaal in je nieuwe iTunes hebt staan, kan je dat dus weer syncen naar je iPhone.

Goed om te weten:

Comments

  1. Een iCloud-reservekopie maken Maak via wifi verbinding met internet op uw vorige apparaat.
  2. Wij kunnen wel garanderen dat je geen liedjes of video's zal verliezen wanneer je je iPhone synchroniseert met je nieuwe computer via Wondershare TunesGo Retro. Als je als iPhone-gebruiker je iPhone probeert te synchroniseren met de nieuwe computer is het best om Wondershare TunesGo Retro te gebruiken.
  3. Wij kunnen niet garanderen dat je geen gegevens zal verliezen wanneer je je iPhone synchroniseert met je nieuwe computer, want TunesGo Retro ondersteund nog geen boeken. Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |