Iphone opnieuw instellen als nieuwe iphone

Datum van publicatie: 02.03.2018

Had je voorheen een Android toestel dan kun je deze gegevens behouden en kopiëren naar iOS. Wesley Fabry 25 november om Bekijk dit eens Danique:

Wat je moet doen wanneer je jouw iPhone, iPad en iPod Touch gaat verkopen. Ook al stellen we na deze stappen het toestel in als nieuw, mocht er onverhoopt iets mis gaan kun je altijd nog een kopie terugzetten.

Apps uit de App Store kun je heel eenvoudig weer opnieuw downloaden. Wat als je met een schone lei wilt beginnen? Het kan zijn dat je dan ook nog eerst je gebruikersnaam en wachtwoord moet opgeven voor de App Store. Klik hier voor meer informatie.

De inkomende en uitgaande mailserver zijn belangrijk en soms heb je nog een aparte gebruikersnaam nodig om deze accounts aan de praat te krijgen. De inkomende en uitgaande mailserver zijn belangrijk en soms heb je nog een aparte gebruikersnaam nodig om deze accounts aan de praat te krijgen.

BB code is Aan. Niet alle apps maken gebruik van deze sleutelhanger. Niet alle apps maken gebruik van deze sleutelhanger, iphone opnieuw instellen als nieuwe iphone.

  • Bovendien kun je iTunes ook gebruiken om het iDevice te activeren en in te stellen.
  • Het klopt dat iTunes deze iPhone nog niet kent. Zodra de kaart is geplaatst kun je het toestel inschakelen en de kaart ontgrendelen door te tikken op 'Unlock SIM' of 'Ontgrendel'.

IDevice als nieuw instellen

Wanneer ik iPhone aansluit op pc geeft iTunes de keuze ofwel herstellen van reservekopie ofwel configureren als nieuwe iPhone. Als nieuwe iphone configureren. E-mail ons - iCulture - Naar boven. Tik op Aankopen en download de apps die je weer wilt hebben door op het wolkje achter de app te tikken. Het apparaat dat je wist begint met een schone lei. Zorg dus dat je deze mails ergens anders hebt bewaard of dat ze weg kunnen.

In veel gevallen zul je een reservekopie terugzetten. Is dit niet het geval dan zal de data binnen de app verloren gaan. Wat je moet doen wanneer je jouw iPhone, iPad en iPod Touch gaat verkopen.

Is dit niet het geval iphone opnieuw instellen als nieuwe iphone zal de data binnen de app verloren gaan. Wat je moet doen wanneer je jouw iPhone, iPad en iPod Touch gaat verkopen. Nieuw iOS 12 macOS Apps uit de App Store kun je heel eenvoudig weer opnieuw downloaden. Is dit niet het geval dan zal de data binnen de app verloren gaan.

Uw iPhone wissen en opnieuw instellen

Met fotostream heb je ze misschien al overgezet naar je Mac, maar check dit goed. Ik heb een nieuwe iPhone 4 via iCloud geconfigureerd, zonder gebruik te maken van iTunes. Bij de Google Authenticator is het scannen van een QR code voldoende.

Zodra schoolfeest thema cowboys en indianen een iCloud account hebt kun je aan de slag. Zodra de kaart is geplaatst kun je het toestel inschakelen en de kaart ontgrendelen door te tikken op 'Unlock SIM' of 'Ontgrendel'.

Voor je dit doet kun je altijd de problemen met je iPhone of iPad oplossen met behulp van deze tips. Zodra je een iCloud account hebt kun je aan de slag, iphone opnieuw instellen als nieuwe iphone. Zodra je een iCloud account hebt kun je aan de slag.

Nieuwe iPad of iPhone instellen

Wat gebeurt er nu wanneer je iphone gekocht hebt en zonder iTunes hebt geconfigureerd als je geen iCloud reservekopie hebt en je wil nu je iPhone op je pc aansluiten? Recente artikelen Oplossing wanneer apps een iCloud download-icoon tonen op het beginscherm Tijd voor een nieuwe Mac maar geen geld, wat nu?

Als dat het geval is en de onderdelen voor Contacten etc. In de linker zijbalk rechts op het iPhone icoontje klikken en dan "aankopen overzetten" kiezen. Accessories en Gadgets do 8 november.

E-mail ons - iCulture - Naar boven. Nieuw iOS 12 macOS Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. Ik zou namelijk denken dat als ik de iPhone configureer als nieuwe iPhone dat de reeds gemaakte instellingen ongedaan gemaakt worden iphone opnieuw instellen als nieuwe iphone naar de fabrieksinstellingen en dat de genstalleerde apps verwijderd worden. Ook al stellen we na deze stappen het toestel in als frank en vrijdag show, bestanden en gegevens terugzetten vanuit iCloud.

Als dat zo is kun je via itunes aangeven als nieuwe iPhone configureren, maar dan zet je toch gewoon weer je icloud reservekopie terug, is het slechte geval gooit die alles eraf. E-mail ons - iCulture - Naar boven.

Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in'

Recente artikelen Oplossing wanneer apps een iCloud download-icoon tonen op het beginscherm Tijd voor een nieuwe Mac maar geen geld, wat nu? Er is nogal wat data om aan te denken. Direct alarmnummer bellen vanaf iOS

Apps kun je gratis opnieuw downloaden via je aankopen meer info. Apps kun je gratis opnieuw downloaden via je aankopen meer info.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |