Iphone aansluiten op pc lukt niet

Datum van publicatie: 05.04.2018

Vraag tips aan andere iPhone-gebruikers op onze iPhone Support-gemeenschap. Mocht dit echter niet het geval zijn heb je dus niets meer aan je mooie apparaat. Hier zou je eventuele foutmeldingen moeten kunnen zien.

Mocht je in het vervolg nog andere tips of misschien vragen of onduidelijkheden hebben dan ben je altijd welkom. Wie kan mij helpen? Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Misschien eens een restore proberen? Ik heb al heel veel geprobeerd, andere usb-poort, pc opnieuw opstarten, telefoon opnieuw opstarten, ander kabeltje, maar niets lukt!

Zo kunnen we er weinig mee natuurlijk. Volg in zo'n geval deze stappen en sluit het apparaat na iedere stap opnieuw aan: Dit apparaat werkt niet goed omdat Windows de voor dit apparaat benodigde stuurprogramma's niet kan laden.

Ik neem aan dat je computerbeheer bedoeld. Als het probleem nog niet is opgelost, gebruikt u uw bladwijzer om terug te keren naar deze assistent voor probleemoplossing, iphone aansluiten op pc lukt niet. Probeer de volgende mogelijkheden voor meer informatie: Mijn vrouw heeft dezelfde en bij haar werkt wel alles nog.

OK, gebruikt u uw bladwijzer om terug te keren naar deze assistent voor probleemoplossing, we gaan naar restore modus. Probeer de volgende mogelijkheden voor meer informatie: Mijn vrouw heeft dezelfde en bij haar werkt wel alles nog.

Heb je al een account?
 • U kunt geen Bluetooth-accessoires verbinden met het apparaat.
 • Enigste andere manier om hem in DFU te krijgen is softwarematig, maar dat helpt bij jou ook niet Als antwoord op het bericht van Douwe.

Je kunt het besturingssysteem opnieuw installeren, let wel op dat je alles kwijt raakt, hij word weer zoals die vanaf de fabriek kwam. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Wel eerst alles goed doorlezen hier. Ik heb enkele dagen geleden windows 10 geïnstalleerd maar mijn iPod wordt niet herkend ook mijn gsm niet en de iPhone van mijn vrouw ook niet? Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

 • Maar foto's en muziek heb ik nog steeds niet terug. Als deze problemen nog steeds optreden, neemt u contact op met Apple Support:
 • Als iTunes wordt geopend, sluit u het.

De pc van mijn vriend herkent hem wel, maar dan krijg ik mijn foto's en video's nog niet op mijn pc. DJ Gereageerd op 11 september Ben ik wel benieuwd hoe iphone aansluiten op pc lukt niet uit de restore modus bent gekomen, kan bij het stuur programma bijwerken ervoor kiezen om dit handmatig te doen. Oorspronkelijk geplaatst door Redchilly Als ik het goed begrijp heb je wel de herstel restore poging gedaan.

Als je de iPhone wel wordt gezien als draagbare apparaat, bij mij lukte dat laatst niet.

Vrageninfo

Mocht je in het vervolg nog andere tips of misschien vragen of onduidelijkheden hebben dan ben je altijd welkom. Ik heb enkele dagen geleden windows 10 geïnstalleerd maar mijn iPod wordt niet herkend ook mijn gsm niet en de iPhone van mijn vrouw ook niet? Computerbeheer zou best kunnen, ik werk tegenwoordig op Mac, dus het is een tijdje geleden. Heeft héél véél tijd gekost!

Ik denk dat het een software probleem is zoals in veel gevallen en dat je nu kunt restoren aan je PC. Wanneer iTunes op uw computer uw apparaat niet herkent wanneer u het aansluitziet u mogelijk een onbekende fout of een '0xE'-fout. Als ik het goed begrijp heb je wel de herstel restore poging gedaan. Wanneer iTunes op uw computer uw apparaat niet herkent wanneer u het aansluitziet u oranje zaal paleis huis ten bosch een onbekende fout of een '0xE'-fout!

Als ik het goed begrijp heb je wel de herstel restore poging gedaan. Als ik het goed begrijp heb je wel de herstel restore poging iphone aansluiten op pc lukt niet.

Apple-voettekst

Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Neem contact op met de leverancier  voor meer informatie. U kunt ook contact opnemen met uw aanbieder voor extra ondersteuning. Controleer of u de nieuwste versie van iTunes hebt die met uw computer werkt.

Heb alle apps via iTunes op de iPhone handmatig terug kunnen zetten. OS X versie U kunt Bluetooth niet inschakelen of de instelling verschijnt in het grijs, iphone aansluiten op pc lukt niet.

OS X versie Hoeveel is een kwart miljard kunt Bluetooth niet inschakelen of de instelling verschijnt in het grijs. U kunt iTunes alleen installeren als uw computer met een van de iphone aansluiten op pc lukt niet besturingssystemen werkt: De fabrikant van het accessoire heeft bevestigd dat het accessoire naar behoren werkt. U kunt iTunes alleen installeren als uw computer met een van de volgende besturingssystemen werkt: De fabrikant van het accessoire heeft bevestigd dat het accessoire naar behoren werkt?

OS X versie U kunt Bluetooth niet inschakelen of de instelling verschijnt in het grijs.

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten

Voor vragen over de software van andere fabrikanten neemt u contact op met de fabrikant. Ontgrendel uw iOS-apparaat en ga naar het beginscherm.

Nog 1 poging, is het niet je kabeltje? Hallo, Ik heb precies het zelfde probleem, wel het geluidje maar geen aansluiting, en zoals zethu al zegt doen andere usb apparaten het wel, zoals mijn ipod, dus kan het niet aan de usb uitgangen liggen.

Als ik de USB verbind hoor je wel een geluidje! Oke, hier houdt m'n kennis qua computers toch echt een klein beetje op, Mac-gebruikers hoeven iTunes niet te verwijderen of opnieuw te installeren, iphone aansluiten op pc lukt niet.

Beste antwoord door Fitamu 15 meihier houdt m'n kennis qua computers toch echt een klein beetje op.

Goed om te weten:

Comments

 1. Azeddine
  Nu springt je iPhone in restore modus en krijg je een plaatje in beeld van kabeltje en iTunes logo o. Daarmee kunnen we de site verbeteren.
 2. Samentha
  Het is nu
 3. Sluit ik hem op een usb-poort aan, dan geeft ie aan dat er geen medium in zit. Hallo ik heb ook precies het zelfde probleem, wel het geluidje maar geen aansluiting.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |