Intex pure spa bubble therapy opblaasbaar bubbelbad

Datum van publicatie: 05.08.2018

Met een hoogte van 71 cm en een capaciteit van liter heeft deze jacuzzi plaats voor vier volwassenen. De jacuzzi is voorzien van een krachtig verwarmingselement die tot circa 40 graden kan verwarmen. Bel voor persoonlijk advies - 43 34 of stuur een e-mail.

Bij het zitten op de rand van de jacuzzi zakt deze nauwelijks in. FamTS 19 juni Ik raad dit product aan. Het eenvoudig te gebruiken control panel activeert de bubble-jets voor een verfrissende massage. Stef 4 juli Ik raad dit product aan. Uiteraard daarna de spa vullen en verwarmen Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit. U hebt tegelijk wel het voordeel van compacte opbergmaat. Wel raden we aan om ook chloor te gebruiken. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit.

Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit.

  • Accessoires Intex Bubbel Jacuzzi 4 persoons Reparatie. MartMarjon Beilen 28 mei Ik raad dit product aan.
  • In opgeblazen toestand kunnen vier personen moeiteloos op de rand de jacuzzi zitten!

Productbeschrijving

Is echt een zaligheid. Yol4 18 juli Ik raad dit product aan. U heeft bovendien minder kans op kalkaanslag in uw jacuzzi. Met de 2 meegeleverde filters kunt u al een dag of 6 vooruit in uw jacuzzi. Meer uit de serie Intex Spa. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. De watertemperatuur stelt u door de ingebouwde verwarming eenvoudig in tussen de 20 °C en 40 °C.

In het pakket zit een chloordrijver. Volg ons via Social-media en blijf op de hoogte. Inclusief Chloordrijver In het pakket zit een chloordrijver. Kies er wel een met lichtjes erin daar had ik niet aan gedacht. Basisinformatie Meer informatie Aanbevolen accessoires Specificaties Reviews.

Makkelijk bad om op te zetten. Kies er wel een met lichtjes erin daar had ik niet aan gedacht.

Hulp nodig bij het kiezen?

Inclusief Chloordrijver In het pakket zit een chloordrijver. U vindt onze producten dan ook in gespecialiseerde webwinkels. Het bad warmt 1°C op per uur afhankelijk van de buitentemperatuur.

Kies er wel cam driver dakkoffer review met lichtjes erin daar had ik niet aan gedacht. U vindt onze producten dan ook in gespecialiseerde webwinkels. Kies er wel een met lichtjes erin daar had ik niet aan gedacht.

Helaas al wat problemen mee gehad. Kies er wel een met lichtjes erin daar had ik niet aan gedacht.

Linksboven ziet u de knop om het bubbelsysteem te activeren. Het ingebouwde hardwatersysteem zorgt ervoor dat het kalk in het water wordt geneutraliseerd en daardoor zachter op de huid aanvoelt. In de handleiding staat alle informatie die u nodig hebt om de jacuzzi op te zetten, te gebruiken en op te bergen na het seizoen.

Eenvoudig, snel, goede handleiding en zelfs op dvd!

Inclusief isolatie afdekzeil Het meegeleverde afdekzeil is opblaasbaar en zorgt ervoor dat het warmteverlies minimaal is. Controleer en reinig het filter elke dag en vervang het filter om de 3 dagen. Reviews "Topproduct " Hennie - 11 augustus Kwaliteit, intex pure spa bubble therapy opblaasbaar bubbelbad.

Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Inclusief isolatie afdekzeil Het meegeleverde afdekzeil is opblaasbaar en zorgt ervoor dat het warmteverlies minimaal is. Wat lang duurt gezien hoeveelheid water. Inclusief Chloordrijver In het pakket zit een chloordrijver.

Reviews Schrijf een review. Anna 20 juni Ik raad dit product aan. Derako Koksijde Belgie 1 juli Ik raad dit product aan. Wat lang duurt gezien hoeveelheid water.

Ik ben zeer tevreden over dit speelgoedartikel. U kunt deze hier downloaden. Het opzetten was erg eenvoudig dankzij de handleiding en na het vullen even wachten tot hij op temperatuur was dan echt genieten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Marlinde
    Terence Ridderkerk 16 juni
  2. Aan de onderzijde van het display staan de knoppen om de temperatuur hoger of later te zetten.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |