Instagram inloggen er is een probleem met je verzoek

Datum van publicatie: 18.10.2018

Tik op het volgende scherm op "Gebruikersnaam of e-mailadres". Probeer nogmaals om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Zelfs dan zal Instagram je account niet opnieuw activeren. Het aantal gebruikers is verdubbeld vergeleken met een jaar geleden. Je mag geen wormen, virussen, spyware, malware of andere destructieve of ontwrichtende code verzenden.

Ik dacht eerst dat het met mijn account te maken had, maar hij logt ook met andere accounts niet in en geeft dezelfde melding. Hartelijk dank voor uw inschrijving op de GSM Helpdesk nieuwsbrief.

Mijn Online IDentiteit 14 januari at Er is iets helemaal mis gegaan! Tik op het volgende scherm op "Gebruikersnaam of e-mailadres". Mijn Online IDentiteit 14 januari at Er is iets helemaal mis gegaan. Door middel van filters maak jij je foto scherper, zoals zwart-wit of juist retro, zoals zwart-wit of juist retro.

Probeer in te loggen vanaf een ander apparaat? Met ons ebook kan je eenvoudig en direct de privacy instellingen van je Facebook account veilig instellen!

Privacy instellingen Instagram Wie mag jouw Instagram foto en video profielpagina zien? Meld je aan bij je Facebook-account als je nog niet was aangemeld.
  • Graag zou ik die weg willen. Hij download hem wel, maar je kan met geen een account erop inloggen.
  • Anoniem 20 maart at Wel kan je natuurlijk de accounthouder vragen om de foto te verwijderen.

Account Options

Wilt u het a. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Enkel volg ik die helemaal niet, ik wil die helemaal niet volgen zeg maar.

In dit onderdeel leggen we uit hoe je een bedrijf of iemand die jou volgt kunt verwijderen. Zie de afbeelding hieronder.

De beleidsregels van Instagram schrijven voor dat een verwijderd account nooit meer hersteld kan worden. Voorkom het overtreden van de "Richtlijnen voor de community"? Kan ik er voor zorgen dat een foto van mij op een ander account verwijderd word. Graag zou ik die weg willen. De beleidsregels van Instagram schrijven voor dat een verwijderd account nooit meer hersteld kan worden? Alleen de geselecteerde de personen ontvangen de afbeelding en kunnen de afbeelding bekijken op jouw Instagram profiel.

Weet jij het antwoord?

Is het mogelijk om volg verzoeken te accepteren zonder dat je volgers er een bericht over krijgen. Graag zou ik die weg willen. Maak een nieuw wachtwoord aan voor je Instagram-account als daar om wordt gevraagd.

Heb je je toestel toevallig tweedehands gekocht. Tik op het volgende scherm op "Gebruikersnaam of e-mailadres". Deze richtlijnen zijn onder andere: ? Heb je je toestel toevallig tweedehands gekocht. Tik op het volgende scherm op "Gebruikersnaam of e-mailadres".

Klacht: “Er is een probleem met je verzoek”

Net mensen die ik zogenaamd volg verwijderd, en hop…ze staan er weer bij zucht. Ook wordt jouw Instagram profielpagina niet opgenomen in zoekmachines zoals Google of Bing. Instagram legt vervolgens een blokkade op basis van het serienummer van het toestel op.

  • Tik op het volgende scherm op "Opnieuw instellen met Facebook".
  • Je bent uitsluitend zelf verantwoordelijk voor je eigen gedrag Je mag jezelf geen toegang verschaffen tot de API van Instagram.
  • Over dit artikel Categorieën:
  • Daardoor hebben wij uw inschrijving op de nieuwsbrief van GSM Helpdesk niet kunnen verwerken.

Lola 19 november at Jak znovu zaktivovat Instagram , Ting Vit: Vond je dit een nuttig artikel. Jouw Instagram profiel is nu niet meer zichtbaar voor iedereen, maar alleen voor mensen die jij toestemming geeft om jou te volgen, instagram inloggen er is een probleem met je verzoek. Wil je ook daar meer controle over jouw privgegevens? Jouw Instagram profiel is nu niet meer zichtbaar voor iedereen, maar alleen voor mensen die jij toestemming geeft hoeveel letters in alfabet jou te volgen?

Klik hier voor een overzicht met de privacy instellingen van diverse social media en applicaties. Wil je ook daar meer controle over jouw privgegevens.

Instagram zal pas een account verwijderen als iemand de "Richtlijnen voor de community" of de "Gebruiksvoorwaarden" heeft geschonden. Als de e-mail niet binnen afzienbare tijd verschijnt, kijk dan of het op een andere plek terecht is gekomen. Op internet heb ik niet veel kunnen vinden. Als je niet kunt inloggen terwijl je je account niet hebt verwijderd en je de voorwaarden en richtlijnen niet overtreden hebt, dan is je account misschien helemaal niet verwijderd.

Log in op Facebook via jouw mobiele telefoon of tablet. Over dit artikel Categorien: Met ons ebook kan je eenvoudig en direct de privacy instellingen van je Facebook account veilig instellen.

Over dit artikel Categorien: Met ons ebook kan je eenvoudig en direct de privacy instellingen van je Facebook account veilig instellen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Controleer het postvak "Ongewenste e-mail" als je het bericht niet ziet verschijnen.
  2. Voor een optimale werking van de website maakt GSM Helpdesk gebruik van cookies.
  3. Elke foto of video die je plaatst moet geschikt zijn voor alle leeftijden.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |