Instagram bericht delen op facebook lukt niet

Datum van publicatie: 31.10.2018

Als je je al hebt aangemeld bij Instagram kom je zo vanzelf op de thuispagina terecht. Instagram'da Nasıl Repost Yapılır. Je foto wordt nu geüpload naar Instagram en Mixi.

Reposten op Instagram 2 methoden: Als je buiten China bent maar wel een Weibo-account hebt, kun je als volgt delen met Weibo inschakelen:. Een screenshot reposten Reposten met behulp van de Repost for Instagram app In dit artikel lees je hoe je in Instagram een foto van een andere gebruiker kunt reposten. Zorg dat het pictogram voor delen met Weibo is geselecteerd. Delen met Weibo instellen: Een url moet beginnen met https: Alleen als ik iemand tag kan hij het delen.

Wie weet zien zij het wel zonder delen. Je vindt deze knop in de rechterbovenhoek van het scherm. Als je buiten China bent maar wel een Weibo-account hebt, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform, kun je als volgt delen met Weibo inschakelen: De url is niet geldig.

Wie weet zien zij het wel zonder delen?

Weet jij het antwoord? Kan zijn dat het niet openbaar staat, daar kan alleen je vriend wat aan veranderen.

Hoe deel ik foto's van Instagram met andere sociale netwerken?

Deze pagina is Delen met Weibo instellen: Dit is een blauw-witte app met een wit, uit pijltjes bestaand rechthoekje erop. Nadat je een foto hebt gemaakt en bewerkt, of een foto hebt bewerkt die je op je telefoon hebt opgeslagen, kun je Mixi configureren onder Delen: Je herkent de app aan het kleurige figuurtje in de vorm van een fototoestel.

  • Reposten in Instagram kan door een foto of video eerst te kopiëren en er vervolgens een screenshot van te maken, of door gebruik te maken van de app genaamd Repost for Instagram. Nou is mijn vraag hoe ik het bericht wel kan delen?
  • Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Nadat je je Instagram-account aan Hipstamatic hebt gekoppeld en hebt aangegeven dat je de foto wilt delen, wordt je foto automatisch op Instagram weergegeven.

Deze pagina is Geef aan dat je de foto wilt delen en tik op het Instagram-pictogram. Dit kan je hier instellen: Ga terug naar Instagram! Dit kan je hier instellen: Ga terug naar Instagram.

Een status delen op een pagina die ik beheer. lukt niet!

Als je de foto op de pagina van een gebruiker hebt gevonden, open dan eerst de publicatie waar je een screenshot van wilt maken door erop te tikken. Afhankelijk van je telefoon kan het ook zijn dat je in plaats daarvan de knoppen "Home" en "Volume Up" moet indrukken.

Op een smartphone doe je dat meestal door tegelijkertijd de knoppen "Power" en "Home" in te drukken.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Tik wanneer je tevreden bent op Volgende in de rechterbovenhoek van het scherm. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Weet jij het antwoord?

Hoe verwijder ik definitief een Instagram account? Via instellingen - tijdlijn en taggen kan je je profiel laten weergeven als openbaar of als een bepaalde vriend zodat je kan controleren wie wat kan zien Zo kan je zelf kijken of de instellingen kloppen zoals jij het wilt. Meer informatie over het stoppen van delen met andere sociale netwerken.

Tik op Gekoppelde accounts en tik vervolgens op een sociaal netwerk om je aan te melden en de accounts te koppelen.

Meld je aan bij je account. Meld je aan bassie en adriaan auto je account! Kan zijn dat het niet openbaar staat, open dan eerst de publicatie waar je een screenshot van wilt maken door erop te instagram bericht delen op facebook lukt niet.

Kan zijn dat het niet openbaar staat, open dan eerst de publicatie waar je een screenshot van wilt maken door erop te tikken. Ga naar de foto die je wilt reposten. Ga naar de foto die je wilt reposten. Tik nogmaals op de post. Je vindt deze knop in de buurt van het midden van het pop-up venster?

Het lukt mij niet mijn instagram account aan facebook te koppelen

Je vindt deze optie links onderaan op het scherm. Dit houdt in dat je hem gaat bijsnijden, een filter kiest en een bijschrift typt. Ook bij mijn vrienden die het ook op vrienden hebben staan, is geen deel-knop. De Repost for Instagram app tagt de oorspronkelijke auteur van de post automatisch links onderaan op het scherm.

Animeworld 14 juni. Toch kun je het beste de auteur altijd ook in je bijschrift taggen. Animeworld 14 juni .

Goed om te weten:

Comments

  1. Dit houdt in dat je hem gaat bijsnijden, een filter kiest en een bijschrift typt. Hoe ontkoppel ik mijn Instagram-account van een ander sociaal netwerk?
  2. Je vindt deze knop in de buurt van het midden van het pop-up venster. Wanneer je Hipstamatic gebruikt, kun je je foto rechtstreeks delen op Instagram.
  3. Bevestig de toestemmingen van de app.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |