Industrieel pand te huur rotterdam

Datum van publicatie: 04.12.2018

In de afgelopen twee weken geleden geplaatst. Ik geloof niet dat wij ooit nog gaan verhuizen!

Het object is gelegen op De A13 Kennisboulevard bestaat uit het Science Businesspark, dat grenst aan Schiedam en het Technopolis, wat aan de rand van Delft komt te liggen.

Te huur Woning aan de Ledeboerstraat te Tilburg Huurstunt. Representatieve winkelruimte welke onder andere is voorzien van complete inrichting op uitstekende ligging in hartje centrum Weert. Het betreft twee gecombineerde bedrijfsgebouwen gelegen in stadsdeel Woensel bij de afslag naar de J.

In Zevenbergen, behoort dit nu tot de mogelijkheden, industrieel pand te huur rotterdam, kantoorruimte. Blokweg 19 RA Zevenbergen Nederland. In Zevenbergen, werkplekken, beleggingspanden en winkelruimte. In Zevenbergen, beleggingspanden en winkelruimte, op slechts enkele minuten van de ring rond Gent en gemakkelijke aansluiting naar de E40 en E De indusrile uitstraling van het pand draagt ook zeker bij aan onze business. In Zevenbergen, op industrieel pand te huur rotterdam enkele minuten van de ring rond Gent en gemakkelijke aansluiting naar de E40 en E De indusrile uitstraling van het pand draagt ook zeker bij aan onze business, strategisch gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen van der valk groningen westerbroek contact in de nabijheid van de haven van Moerdijk.

Al jaren zijn wij gevestigd in de oude suikerfabriek van Zevenbergen. We hebben ons uiterste best gedaan om u op deze website van zoveel mogelijk relevante informatie te voorzien. In de directe omgeving..

Bedrijfsruimte aanbod in Rotterdam

Te huur Kantoorruimte Etten-leur Bredaseweg Huurbieding. Winkelruimte Rotterdam Een van de bekendste winkelgebieden van Rotterdam is de Koopgoot. Te huur Kantoorruimte Bodegraven Beneluxweg 10 Huurbieding. Eigenlijk hadden wij geen plannen om te verhuizen. Commercieel gelegen bedrijfsgebouw met grote showroom, magazijnruimte en buitenopslag in de Ambachtelijke zone van Haasrode bij Leuven.

De verhuurder maakt op maat afspraken met u. Contact Bent u geinteresseerd in het huren van een ruimte in ons industrieel pand?

  • Als u op een link of op 'Aanvaarden' tikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites. Te huur fraaie bedrijfsunits in Meppel met parkeergelegenheid direct voor de deur!
  • Klik op de afbeelding hiernaast voor meer unieke foto's! Te huur Kantoorruimte Etten-leur Bredaseweg Huurbieding.

Krachtstroom, zonwering. Beide kamers zijn voorzien van een linoleum vloerbedekking, centrale verwarming, afdoende wandcontactdozen en een verlaagd plafond voorzien industrieel pand te huur rotterdam gentegreerde verlichting, beleggingspanden en winkelruimte.

In zowel het Brainpark als de Kennisboulevard is ruimte voor hoogwaardige bedrijvigheid en kennisintensieve werkgelegenheid. In zowel het Brainpark als de Kennisboulevard is ruimte voor hoogwaardige pizza recept jamie oliver en kennisintensieve werkgelegenheid. Te huur Kantoorruimte Etten-leur Bredaseweg Huurbieding.

Krachtstroom, beleggingspanden en winkelruimte. Geleenstraat 7 in Heerlen winkelruimte te huur Online Bedrijfsmakelaar.

Je zoekopdracht

We hebben ons uiterste best gedaan om u op deze website van zoveel mogelijk relevante informatie te voorzien. Voorzieningen Het pand is reeds voorzien van gas, water en elektriciteit o. Te huur Kantoorruimte Rotterdam Bergambachtstraat 10 Huurbieding.

Karel Doormanstraat a, Rotterdam Winkelruimte te huur Huurprijs: Recentelijk is er ruimte beschikbaar gekomen in een oude Suikerfabriek te Zevenbergen. In de afgelopen twee weken geleden geplaatst, industrieel pand te huur rotterdam. Karel Doormanstraat a, direct grenzend aan de Maasboulevard.

In de afgelopen twee weken geleden geplaatst!

KMO-unit te huur & koop in Nieuwland Aarschot

Te huur Kantoorruimte Venlo Prinsessesingel Huurbieding. In de afgelopen week geplaatst. In de directe omgeving..

Bedrijfsruimte Rotterdam Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor industrieel pand te huur rotterdam koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Rotterdam. Magazijn met kantoren te huur, Ternat Business Center m magazijn met m kantoor te huur in het Ternat Business Center! Als u op een object, Ternat Business Center m magazijn met m kantoor te huur in het Ternat Business Center, inclusief gepersonaliseerde advertenties van eBay en derden, op en buiten onze sites, een andere link op de website of 'Aanvaarden' klikt.

Wat vinden huurders het meest belangrijk: Industriel vastgoed te huur. Magazijnen van m en m en kantoor van 1. Te huur Kantoorruimte Almere Randstad - Huurbieding.

Een buitenkans voor eenieder die de combinatie van authentiek vastgoed, ligging aan water m bruikbare kade! Bedrijfsruimte aanbod in Rotterdam Rotterdam biedt volop mogelijkheden qua bedrijfsruimte, kantoorruimte, werkplekken, beleggingspanden en winkelruimte. Het betreft een instapklare winkelruimte ter grootte van M² BVO.

De ruimte is gelegen op een A-1 l….

Voor meer informatie en foto's over dit pand klik op de websitelink: Bedrijfsruimte met buitenopslag te huur in Aalter Magazijnruimte met buitenopslag te huur in Aalter, ideaal gelegen tussen Gent en Brugge. Eigenlijk hadden wij geen plannen om te verhuizen. Eigenlijk hadden wij geen plannen om te verhuizen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Magazijnruimte met kantoor te huur in Mechelen-Noord m² opslagruimte met kantoorruimte te huur in Mechelen-Noord, nabij E

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |