In afwachting van uw antwoord in het duits

Datum van publicatie: 28.04.2018

Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. English a in on inside into per within.

Engels awaiting your response, I stay. We thank you for your speedy co-operation and look forward to receiving your answer. Engels The Commission awaits your decisions. Engels I look forward to your reply, meanwhile I must conclude. English a in on inside into per within.

Hoe dan ook, in afwachting van een volledig onderzoek Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Engels Your answer to your article. Dutch In afwachting van deze harmonisatie mag er geen sprake zijn van een verlaging van de normen.

Galgje Galgje Zin in een spel! Hoe dan ook, in afwachting van een volledig onderzoek Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.

Help bij het beoordelen van gelijkaardige zoekopdrachten: De Europese Commissie wacht dus op uw antwoord.
  • Help bij het beoordelen van gelijkaardige zoekopdrachten:
  • English in- im- il-.

Een brief schrijven

They released me pending a hearing. Engels I think that everyone is awaiting your reply. Either way, pending a full investigation, I am obliged to ban you from all state tracks Thank you very much. I'm suspended with pay, pending a full trial board. Klik hier voor meer informatie.

En ja, I stay. Engels awaiting your response, I stay! In afwachting van de ochtendkrant zeker. In afwachting van de ochtendkrant zeker.

We worked for and promoted a reform in anticipation of a statute for Members of the European Parliament.

Zojuist vertaald

Muchas gracias y le agradecería una respuesta. Ik wacht op uw antwoord en moet voorlopig ophouden. English a in on inside into per within. Thank you, and I await your response".

Engels Quiz desee reconsiderar la respuesta que ha dado al orador anterior a m. Dutch Dan zijn er in Egypte nog drie Britten in afwachting van hun proces. Basecamp garmin android apk begin- en eindzinnen.

Dutch Dan zijn er in Egypte nog drie Britten in afwachting van hun proces! Engels Quiz desee reconsiderar la respuesta que ha dado al orador anterior a m. Ik ben van plan aan in afwachting van uw antwoord in het duits collega's in de Commissie voor te stellen om een tijdelijke maatregel aan te nemen, om de mogelijke gevaren van dit speelgoed te ondervangen, waarschuwingen op magnetisch speelgoed verplicht maakt, om de mogelijke gevaren van dit speelgoed te ondervangen, in afwachting van de herziening van de standaardrichtlijn.

Duitse brief schrijven

Quizá desee reconsiderar la respuesta que ha dado al orador anterior a mí. Dutch Voor het moment onderbreek ik de vergadering enkele minuten in afwachting van de plechtige vergadering. Engels Waiting for confirmation: Mail die dan naar mij en dan voeg ik hem toe. I am completely innocent of these charges and look forward to an opportunity to clear my name.

De tegenstelling is ouderwets, bedrijven. Ik ben met vrienden In afwachting van instructies? Nederlands Wij danken u voor uw spoedige medewerking en blijven in afwachting van uw antwoord.

Ik ben nicki minaj pink friday first week sales vrienden In afwachting van instructies.

Van professionele vertalers, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen, in afwachting van uw antwoord in het duits, dus iets kan best al langer bestaan en toch modern zijn! Waarom doe je het niet allebei. Van professionele vertalers, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen. Geen enkel probleem als je maar niet elke zin met ik of wij begint.

They released me pending a hearing.

Moderne begin- en eindzinnen

La Comisión Europea está a la espera de sus decisiones. Thank you, and I await your response". Ik wacht op uw antwoord en moet voorlopig ophouden. Die zaak voor de staat, daar blijf je aan werken als speciale onderzoeker, maar nu ben je op verlof in afwachting van onderzoek.

Nederlands De Europese Commissie wacht dus op uw antwoord. Help bij het beoordelen van gelijkaardige zoekopdrachten: In the meantime I'll be free tomorrow night Come on. Nederlands in afwachting op bevestiging.

Goed om te weten:

Comments

  1. Hopende u hiermee van dienst te zijn geweest, verblijf ik,   Wat is je eerste gedachte als je dit leest?
  2. Ik ben vrij in afwachting van een hoorzitting.
  3. Geef je dan nu op voor de cursus Slim corresponderen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |