Ikea draadloos opladen welke telefoons

Datum van publicatie: 07.10.2018

Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is? Hij heeft echter wel echt 2A aan input nodig, dus mijn oude htc oplader leverde niet voldoende stroom en dan valt het opladen telkens weg.

Reviews Schrijf een review.

Leoni44 Herkinge 12 mei Leg een mobiele telefoon of tablet op de voet en het laden begint  vanzelf. Doorbreken De Qi-standaard bestaat al vijf jaar. Ik vermoed dat als hij eenmaal vol is, stopt met laden en dan dus weer leger wordt. Je leg je Gsm erop en hij laad zelf op.

Tompoeske 16 september. Qwokf22 Oss 28 maart Ik raad dit product aan. Qwokf22 Oss 28 maart Ik raad dit product aan.

Hierdoor kun je op onze website nu geen video's bekijken.

  • Verder werkt ie prima.
  • Hierdoor kun je op onze website nu geen video's bekijken. Wanneer je de telefoon erop legt moet er even de goede positie gekozen worden en als snel licht het blauwe ledje van de oplader op, ten teken dat hij de telefoon oplaadt.

IKEA speelt er handig op in

Vond je dit een nuttige review? Mimi85 Capelle aan den IJssel 3 januari Ik raad dit product aan. Maar ik heb een aantal keer gehad dat de telefoon na een nacht laden niet vol is. Je telefoon kan er dus snel vanaf glijden Galaxy S6 is erg glad. Voorwaarde is wel dat je toestel de Qi-standaard voor draadloos laden ondersteunt.

In combinatie met mijn Lumia ben ik niet overdreven tevreden.

Je bent niet akkoord gegaan met ons cookiebeleid. LogicNederland Arkel 23 maart Ik raad dit product aan. Het apparaat werkt prima, de beschrijving op de verpakking is alleen waardeloos. Fantastisch oplader zonder snoer echt ideale ding om te hebben.

Fantastisch oplader zonder snoer echt ideale ding om te hebben.

Contacteer ons

Eindelijk geen last meer van de opladerkabel wanneer ik gebeld wordt.. Deze draadloze Qi oplader is geschikt voor alle apparaten die voldoen aan de Qi standaard. Ideaal - mits je telefoon de techniek ondersteunt.

Sten3ik Den Bosch 31 mei Je moet hem heel precies neer leggen om uberhaubt een laad poging te krijgen maar opladen parkeren bij pathe arena niet. Sten3ik Den Bosch 31 mei Je moet hem heel precies neer leggen om uberhaubt een laad poging te krijgen maar opladen lukt niet. Sten3ik Den Bosch 31 mei Je moet hem heel precies neer leggen om uberhaubt een laad poging te krijgen maar opladen lukt niet.

Overige kenmerken Geschikt voor apparaat Smartphone Kabellengte 0, ikea draadloos opladen welke telefoons.

Productbeschrijving

Vond je dit een nuttige review? Matige kwaliteit exclusief stekker. Doet wat hij moet doen. Met behulp van een spoel in het ontvangende apparaat en een spoel in het oplaadstation wordt elektrische energie overgedragen.

  • Eerste indruk 25 september Apple iPhone XS.
  • Overige kenmerken Geschikt voor apparaat Smartphone Kabellengte 0.
  • De Qi-standaard bestaat al vijf jaar.
  • Hierdoor kun je op onze website nu geen video's bekijken.

Crappy chinese quality product? Crappy chinese quality product. In de ikea draadloos opladen welke telefoons van de Riggad-lamp zit het oplaadstation verwerkt. Sten3ik Den Bosch 31 mei Maxpep 10 oktober De belangrijkste specificaties van de Ikea Riggad opgave Ikea:.

In de voet van de Riggad-lamp zit het oplaadstation verwerkt. Je bent niet akkoord gegaan met ons cookiebeleid. In de voet van de Riggad-lamp zit things to do in genting oplaadstation verwerkt.

Het rode lampje van mijn telefoon gaat ook branden, een dubbele check dus dat hij wordt opgeladen. Je legt zo'n telefoon op het laadstation en het laden begint direct.

Gewoon erop leggen en klaar. Eerste indruk 25 september

Doet wat hij moet doen. Je leg je Gsm erop en hij laad zelf op. Je leg je Gsm erop en hij laad zelf op. Doet wat hij moet doen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Heb het artikel terug gestuurd.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |