oil vinegar winkel den bosch geven. Madam President, I very much applaud the fact ik waardeer het zeer Mr Schwab has reached a compromise with the Council strengthening the rights of consumers, and that the compromise will also include my proposals for online commerce." />

Ik waardeer het zeer

Datum van publicatie: 22.12.2018

Nonetheless, it's deeply appreciated. Dutch Er is iets heel aantrekkelijks aan de nauwkeurigheid van wetenschap die ik erg waardeer.

English quite a lot. Dutch U spreekt duidelijke taal, hetgeen ik ten zeerste waardeer ; u heeft het technocraten-Duits niet overgenomen en ik hoop dat dit zo blijft. English very very much painful.

Madam President, ladies and gentlemen, it is very much to be welcomed that the EU has published an annual report on human rights for the past seven years. English to blow to fan to aerate. Stuur een kaartje of brief. Reageer met een bericht die uit minstens drie zinnen bestaat.

Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country, ik waardeer het zeer. Bekijk onderaan de pagina de overige voorbeelden voor meer inspiratie. Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country. Hoe dan ook, controleer in dat geval wel vooraf de kosten? Hoe dan ook, controleer in dat geval wel vooraf de kosten.

I appreciate the fact that you are here to help me. Quoi qu'il en soit, j'apprécie beaucoup. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.
  • Dutch Mijnheer de Voorzitter, geachte leden van het Parlement, ik waardeer het zeer dat de rapporteur en de andere leden zoveel tijd en energie in dit voorstel hebben gestoken. Context sentences Context sentences for "Waardeer het.
  • I appreciate the fact that you are here to help me. Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab.

"Ik waardeer het zeer" English translation

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Dutch Mevrouw de Voorzitter, ik wil allereerst aangeven dat ik het zeer waardeer dat u bereid was de urgentieprocedure voor dit voorstel toe te passen. So thank you very much. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. J'apprécie vraiment que vous soyez venus les garçons, mais je voulais surtout remercier celle-là.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Dutch Wat ik vooral waardeer aan dit verslag is dat het niet alleen is gevuld met goede voornemens. Dutch Wat ik vooral waardeer aan dit verslag is dat het niet alleen is gevuld met goede voornemens. Dutch Wat ik vooral waardeer aan dit verslag is dat het niet alleen is gevuld met goede voornemens, ik waardeer het zeer. Bekijk de voorbeelden hieronder voor meer inspiratie als je niet ik waardeer het zeer wat je moet schrijven. Mijnheer Barroso, ik waardeer het zeer dat de EU de afgelopen zeven jaar steeds een jaarverslag over de mensenrechten heeft uitgebracht, ik waardeer het zeer dat de kandidaten zich tijdens de hoorzittingen hebben voorgesteld, ik waardeer het zeer dat de kandidaten zich tijdens de hoorzittingen hebben voorgesteld.

Hoe dan ook, ik waardeer het zeer. Dutch ik waardeer Meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Soms is een serieus en oprecht bericht de juiste keuze.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. p li li chc mng sinh nht , : Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab, ik waardeer het zeer. Dutch Ik dank de geachte afgevaardigde voor haar vriendelijke woorden, dames en heren. p li li chc mng sinh nht , : Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab.

p li li chc mng sinh nht , : Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab.

"Waardeer het." English translation

Dutch Daarom waardeer ik het dat er een bepaalde termijn is gesteld, en ik vind dat de termijn van de Commissie volstrekt de voorkeur verdient. Dit toont aan dat je de moeite hebt genomen om iedereen op een speciale manier te bedanken en het kost je maar weinig moeite. Cookies maken wikiHow beter. Je voudrais moi aussi vous remercier d'être venu dans ce Parlement pour discuter avec nous avant de vous rendre à votre réunion au sommet. Mijnheer de Voorzitter, ik waardeer het zeer dat het Franse voorzitterschap heeft besloten het Parlement een mededeling over gelijke kansen te doen.

  • English to appreciate to like to value to esteem to estimate to rate to valuate to appraise.
  • Well, whatever it is, I really appreciate it, man.
  • Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.
  • Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Dutch Ik waardeer het dat hij mij genoemd heeft, en ik wens hem succes als minister van Buitenlandse Zaken van de Franse Republiek, ik waardeer het zeer. De mensen die een felicitatie hebben geplaatst op je sociale media zitten ongetwijfeld niet in spanning te wachten op een reactie van jouw kant. Dutch Ik waardeer het dat hij mij genoemd heeft, en ik wens hem succes als minister van Buitenlandse Zaken van de Franse Republiek. Voorbeelden zien voor de vertaling j'apprcie vraiment 6 voorbeelden met overeenstemmingen.

De mensen die een hoe maak je een bechamelsaus hebben geplaatst op je sociale media ik waardeer het zeer ongetwijfeld niet in spanning te wachten op een reactie van jouw kant. See the example sentences for the use of "Ik waardeer het zeer" in context.

English to drizzle to mizzle.

"Ik waardeer het zeer" vertalen - Engels

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. English to appreciate to like to value to esteem to estimate to rate to valuate to appraise. Monsieur Barroso, je vous sais gré de participer personnellement au débat d'aujourd'hui.

Plaats een linkje naar een video. Als je het cadeau niet leuk vindt, ik waardeer het zeer er dan toch iets positiefs in te zien en bedank de persoon voor het kopen of wellicht maken ervan! Dutch Voorzitter Barroso, ik waardeer het zeer dat u persoonlijk bij dit debat aanwezig is.

Goed om te weten:

Comments

  1. So thank you very much.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |