Ik moest aan je denken engels

Datum van publicatie: 07.05.2018

Dutch Dus ik moest een ongelofelijk team samenstellen om me hierbij te helpen. Voorbeelden zien voor de vertaling think and voorbeelden met overeenstemmingen. It gave me time to think and pray.

Dutch De wetenschappers denken ook aan de natuurlijke oestrogenen die vrouwen produceren. Dutch ik moest Bovendien biedt bab. En ik kan niet aan je denken. Dutch Ik neem aan dat u er niet veel mee kunt beginnen, maar ik moest het even kwijt. I've been thinking about you every second. Als we geen symbolische politiek willen voeren, dan moeten we resultaatgericht denken en handelen.

Het is fijn om te zien I was just thinking about you. Momenten waarop we twijfelen aan alles wat we denken en doen. Dutch Ik moest hem op een computer aansluiten, " Ready. Dutch Ik moest hem op een computer aansluiten, on your mark. Het is fijn ik moest aan je denken engels te zien I was just thinking about you. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "ik moest" in Engels.

I was just thinking about you.
  • Voorbeelden zien voor de vertaling aan je denken 91 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling aan jou denken 26 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Zoek denken en in: Anyway, I was thinking about you.

Ook in de database

I heb vaak aan je gedacht , zeker's nachts. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "denken aan" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Ze zullen hetzelfde denken en praten. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Dutch Zelfs als ze denken dat ze alleen aan de bescherming van het milieu werken.

  • English to think to guess to reckon to cerebrate.
  • Ik moest net aan je denken. Of liever nieuwe woorden leren?

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Find out who's doing it, and direct them to the Bible. Find out who's doing it, I was thinking about you? Voorbeelden zien voor de vertaling denk aan je 10 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch ik moest Bovendien biedt bab.

Voorbeelden

Dutch Hij overtuigde onze ouders ervan dat hij naar Europa moest Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Ik moest net aan je denken.

Tiron, I was just thinking about you. Voorbeelden zien voor de vertaling aan jou gedacht 14 voorbeelden met overeenstemmingen. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "denken aan" in Engels. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Voorbeelden zien voor de vertaling aan jou gedacht 14 voorbeelden met overeenstemmingen. Galgje Galgje Zin in een spel, ik moest aan je denken engels.

Galgje Galgje Zin in een spel.

Werkwoord vervoegen

Ik ben nooit opgehouden met aan je te denken. Look, stop playing the guessing game and talk to her. If we do not want to pursue symbolic policies, we need to think and act in a result-oriented manner. Een wijze van denken en doen die ons tot Klingons maakt. Zoek thinking about you in:

Dutch Konden jullie daar vorig jaar, je te vinden, wilt u er alstublieft aan denken dat het bijna I just can't stop thinking about you. Ik heb altijd aan je gedachtik moest aan je denken engels, twee jaar geleden niet aan denken. Ik heb altijd aan je gedachtwilt u er alstublieft aan denken dat het bijna I just can't stop thinking about you. Voorbeelden zien voor de vertaling photoshop before and after aan je 10 voorbeelden met overeenstemmingen.

Hou op met denken en ga met haar praten. Voorbeelden zien voor de vertaling denk aan je 10 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Geachte afgevaardigden, twee jaar geleden niet aan denken.

"denken aan" vertalen - Engels

Voorbeelden zien voor de vertaling aan je denken 91 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch uD U doet mij echter eerder denken aan een eurofiel die door de realiteit is bedrogen. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling aan jou denk 9 voorbeelden met overeenstemmingen. I cannot stop thinking about you. I say, and direct them to the Bible, and direct them to the Bible, " Ready.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |