Ik heb nergens geen zin in

Datum van publicatie: 13.12.2018

De ene dag lukt he beter dan de andere. De rest is allemaal verzonnen onzin. Vannochtend was het weer raak.

Hulp van buitenaf wil ze ook niet. Ik adviseer je om een professionele hulpverlener in de arm te nemen. Dat is wel fijn maar oplossen doet het niks. Aan mijn man, dingen die ik ooit nog doen wil al heb ik er het geld niet voor.

Jongeren Problemen waarmee jongeren bij Accare komen Ik ben druk en kan me moeilijk concentreren Ik ben vaak bang en onzeker Ik ben vaak boos en heb driftbuien Ik denk of doe steeds dingen die ik eigenlijk niet wil Ik voel me rot en heb nergens zin in Ik denk de hele dag aan niet eten Ik heb iets ergs meegemaakt Ik heb last van tics Ik leg moeilijk contact en kan niet goed tegen verandering Ik kan niet omgaan met de scheiding van mijn ouders Alcohol of drugs en psychische problemen Ik hoor stemmen in mijn hoofd In aanraking met politie of justitie Ik ga niet meer naar school Ik heb psychische problemen door een lichamelijke ziekte Mijn emoties schieten alle kanten op Ik heb problemen met zelfstandig worden Wat kan Accare voor mij doen Hoe kom je bij Accare terecht?

Je denkt na over de dood. Namelijk mijn puberdochter die aardig depressief is. Daar is niemand bij gebaat. Je leeft niet voor niets. Je denkt na over de dood.

Pagina 1 van 4. Het lijkt me wel verstandig dat je hulp gaat zoeken want hoe eerder je erbij bent des te beter. Wat ik probeer, wat ik ook doe niks is goed.

Wat is een depressie?

Zelf heb ik "Niet morgen maar nu" van Wayne W Dyer gelezen. Maar het ongelukkige rot gevoel en verdrietig zijn blijft. Geloof me; je bent het waard! Je bent de hele tijd bezig met je gevoelens en kunt dit slecht loslaten. Moet ik nou dan alsnog naar de doktor?

  • Ik ben er wel eens meer mee naar de huisarts geweest, hij heeft mij na aandringen van mij toen pillen gegeven maar die hielpen echt niet. Jongeren Problemen waarmee jongeren bij Accare komen Ik ben druk en kan me moeilijk concentreren Ik ben vaak bang en onzeker Ik ben vaak boos en heb driftbuien Ik denk of doe steeds dingen die ik eigenlijk niet wil Ik voel me rot en heb nergens zin in Ik denk de hele dag aan niet eten Ik heb iets ergs meegemaakt Ik heb last van tics Ik leg moeilijk contact en kan niet goed tegen verandering Ik kan niet omgaan met de scheiding van mijn ouders Alcohol of drugs en psychische problemen Ik hoor stemmen in mijn hoofd In aanraking met politie of justitie Ik ga niet meer naar school Ik heb psychische problemen door een lichamelijke ziekte Mijn emoties schieten alle kanten op Ik heb problemen met zelfstandig worden Wat kan Accare voor mij doen Hoe kom je bij Accare terecht?
  • Met name op het het werk is het lastig om je te concentreren.

Ik werk vanuit huis. Door het slechte slapen heeft dit een direct gevolg op je energiepeil! Dank voor jouw reactie. Dank voor jouw reactie. Hieronder geven we de 10 meest voorkomende signalen bij een depressie.

Ik doe er alles aan om mij beter te voelen, mij zelf blij praten dat ik alles bezit en gezond ben, mij zelf blij praten dat ik alles bezit en gezond ben, heelveel sporten, naar het strand gaan?

1. Neerslachtig gevoel

Maar als het door dingen gebeurt die je meemaakt in het leven, dan kan een dagboek ook erg helpen. Veranderende eetlust Wanneer je last hebt van een depressie heeft dat ook zijn weerslag op je eetlust. Je denkt dat er nooit een einde aan dit rotgevoel zal komen.

Desinteresse in leuke dingen Dingen die je normaal leuk vindt om te doen kunnen bij een depressie opeens alle charme verliezen. Dit is altijd een reden om naar de dokter te gaan, ik heb nergens geen zin in. Je leert het wel accepteren maar het blijft moeilijk. Kenmerken van een depressie zijn: Een duwtje in de goede richting is natuurlijk altijd handig Herkend iemand dat gevoel en zijn er medicijnen voor zodat ik weer een beetje zin krijg in het leven.

Niet bij de pakken gaan neerzitten. De ene dag lukt he beter dan de andere. Je leert het wel accepteren maar het blijft moeilijk.

Je hebt nergens zin in en zelfs niet in die dingen die je altijd heel leuk vond.

Runningtherapie is nooit de enige vorm van behandeling! Met name gemakkelijk en snel eten is vaak ook slechter voor je, let er dus op dat je wel goed blijft eten. Ik werk vanuit laagste temperatuur op aarde wikipedia. Runningtherapie is nooit de enige vorm van behandeling. Runningtherapie is nooit de enige vorm van behandeling, ik heb nergens geen zin in.

Ik werk vanuit huis. Gevoel van waardeloosheid Het gevoel dat je waardeloos bent en waardoor je een negatief zelfbeeld krijgt zijn geven aan dat het echt niet goed gaat. Ik werk vanuit huis.

2. Nergens zin in hebben

T klinkt mischien hard maar de enigste die er wat aan kan veranderen ben jezelf. Pagina 1 van 4. Het meest voorkomende probleem is dat de mensen zo egoistisch zijn, dat ze de moeite nemen om het leven van anderen te verzieken, bijvoorbeeld door ze constant dwars te zitten, zoals instanties als de sociale dienst, deurwaarders enzovoorts, en het eindresultaat is dat de mensen die daar de dupe van zijn depressief worden, lijkt mij er meer op dat mensen dus eens wat beter met elkaar om moeten gaan, dan worden we vanzelf gelukkiger.

Misschien dat hij me wel door kan verwijzen of dat ik gewoon zelf maar eens naar het GGZ stapt.

In ieders leven is wel een positief iets te vinden. In ieders leven is wel een positief iets te vinden. Nu ik daar achter ben, en hou het ook niet voor met. Ik ben er wel over gaan praten, en hou het ook niet voor met.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ik heb een trauma omdat mijn moeder overleed toen ik 7 jaar was, nu ik 23 ben komt alles eruit en kan ik niet meer naar school en niet meer werken. Iedereen is wel eens down.
  2. Ik ben bijna 50, heb mijn vaste baan opgezegd en begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik geloof dat ieder mens het waard is om te leven.
  3. Ik wil niet mee met deze gevoelens maar dat is wel heel moeilijk. Als je last hebt van een aantal van bovenstaande klachten dan is het verstandig om hiermee naar de dokter te gaan en hier niet te lang mee door te lopen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |