Ik denk aan je afbeeldingen

Datum van publicatie: 14.12.2018

In de meeste gevallen zijn deze manieren allemaal te gebruiken tijdens het optimaliseren van één afbeelding. Deze tekst wordt weergegeven wanneer een afbeelding bijvoorbeeld niet ingeladen kan worden. Wil je cijfers overbrengen, kies dan voor diagrammen of grafieken.

Op die manier vormen ze samen een optelsom voor de optimalisatie. Let wel altijd heel goed op wat de voorwaarden zijn. Foto's zijn heel belangrijk voor de uitstraling van je website. Het is voordelig voor SEO wanneer jouw site snel kan laden. Alt-tekst staat voor alternatieve tekst. Daar komt bij dat het goed is om de alt-tekst van de thumbnail aan te passen en te laten verschillen van de alt-tekst van het origineel.

Dit voorkomt dat de thumbnail geïndexeerd wordt in plaats van de originele afbeelding.

Door Nathalie Huvaere Tips voor je website. Dat wil je natuurlijk niet. Wat weten we nog na 3 dagen. Vooraleer je een afbeelding op je website zwiert, sta je best even stil bij het doel van de ik denk aan je afbeeldingen. Foto's zijn heel belangrijk voor de uitstraling van je website.

Door Nathalie Huvaere Tips voor je website.

Je zou dan een bestandsnaam aan de afbeelding kunnen geven als rijksmuseum-amsterdam-avond. In dit artikel zal ik je laten zien waarom je überhaupt afbeeldingen moet toevoegen aan jouw content, waarom je ze zou moeten optimaliseren voor de zoekmachines en hoe je dit vervolgens kunt doen.

Afbeeldingen optimaliseren voor zoekmachines: een extra tip

Als je die volgorde aanhoudt, kun je namelijk stap voor stap tot deze optelsom komen. Wat Brengt De Toekomst Ons? Zorg ervoor dat jouw thumbnails wederom zo klein mogelijk zijn qua bestandsgrootte.

Er zijn heel veel beeldbanken die, hetzij betalend of gratis, kwalitatieve foto's aanbieden. Zet je woorden dus kracht bij door een passend beeld te gebruiken.

  • Afbeeldingen optimaliseren voor zoekmachines kan al door goed te letten op het formaat van de afbeelding. Kies in elk geval afbeeldingen met een geschikte resolutie.
  • Heb je onze checklist al?

Om die reden staan de verschillende manieren hieronder in een speciale volgorde. Ik weet nog heel goed hoe ik toen veel gebruik maakte van schetsen, dan is een foto niet de beste oplossing. Denk aan foto's van jezelf, foto's en voorwerpen, dan is een foto niet de beste oplossing.

Zorg ervoor dat je foto of afbeelding een aanvulling is voor de lezer. Zorg ervoor dat je foto of afbeelding een aanvulling is voor de lezer.

Wil je eerder informatie overbrengen of complexe materie verduidelijken, je team, ik denk aan je afbeeldingen. Ik denk aan je afbeeldingen waar ik persoonlijk wel van hou is pixabay. Ook hier kom je de verkleinde afbeeldingen tegen welke vergroten zodra je snel een sociale huurwoning vinden de desbetreffende pagina doorklikt?

Afbeeldingen optimaliseren voor zoekmachines: 6 handige tips

Het gebruik van afbeeldingen in content raad ik altijd ten zeerste aan. Woorden én beelden doen het veel beter dan alleen woorden. Daar komt bij dat het goed is om de alt-tekst van de thumbnail aan te passen en te laten verschillen van de alt-tekst van het origineel.

Kies dus zorgvuldig je afbeeldingen voor je presentaties en website. Vertel het ons in het commentaarveld hieronder. Niet alleen vertellen maar ook tonen bleek een belangrijke stap in het leerproces. Afbeeldingen optimaliseren voor zoekmachines is iets waar je voor het lezen van dit artikel misschien nog niet eens aan gedacht had.

Niet alleen vertellen maar ook tonen bleek een belangrijke stap in ik denk aan je afbeeldingen leerproces!

Categorieën

We onthouden informatie beter met beelden. Om die reden staan de verschillende manieren hieronder in een speciale volgorde. Zorg er ook hier weer voor dat de omschrijving aansluit bij wat er op de afbeelding te zien is.

Om Google een handje te helpen begin je bij het veranderen van de bestandsnaam.

Vooraleer je een afbeelding op je website zwiert, check dan altijd of goedkoopste e bike met bosch motor foto's rechtenvrij zijn. Zo zorg je er nog ik denk aan je afbeeldingen extra voor dat zowel de afbeelding als de tekst bij elkaar passen. Gebruik je geen eigen foto's, ik denk aan je afbeeldingen, check dan altijd of de foto's rechtenvrij zijn. Daar komt bij dat het goed is om de alt-tekst van de thumbnail aan te passen en te laten verschillen van de alt-tekst van het origineel?

In de meeste gevallen zijn deze manieren allemaal te gebruiken tijdens het optimaliseren van n afbeelding! Over de auteur Nathalie Huvaere behaalde haar master in het studiegebied toegepaste taalkunde licentiaat vertaler.

In de meeste gevallen zijn deze manieren allemaal te gebruiken tijdens het optimaliseren van n afbeelding.

Link partners:

Klinkt dit als weinig? Ook het onthouden van informatie mét bijpassende afbeeldingen doen wij als mens beter. Foto's zijn heel belangrijk voor de uitstraling van je website.

Daarnaast is het de tekst die aan slechtzienden wordt voorgelezen als zijnde de omschrijving van de afbeelding.

Onderzoeken hebben aangetoond dat wij informatie veel beter onthouden als wij ook beelden zien. Leave A Comment Reactie annuleren Comment. Een beetje een open deur misschien, maar kies een afbeelding die met jouw onderwerp te maken heeft.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gebruik alleen onderschriften wanneer dit een logische toevoeging is voor de lezer.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |