Iemand een oor aannaaien

Datum van publicatie: 12.06.2018

E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond. Statcounter statistieken verder kijken. Dat betekent weer dat als je je dossier compleet wilt overhuizen, dat dan de reacties na het maken van de exportfile alsnog door jezelf zullen moeten worden overgehuist knippen en plakken.

Ik ga vanaf nu even wat anders doen. Op dat punt scoort web-log. Als je gegevens in moet vullen, bij aanmelding, hoeven dat niet de juiste gegevens te zijn. Nochtans onderschrijf ik je comment naar Assyke dat wat niet is toch zal zijn. Maar aan de andere kant zal het dan ook niet gauw opgeheven worden, dat wekt weer vertrouwen…;o. StomStom Alzheimer, misbruik door diefstal onder volmacht Change blindness. Zelf heb ik gen ervaring wat allemaal nodig is om bij blogspot te bloggen.

De Vkbloggers zijn natuurlijk verwend geweest met een goed werkende voorpagina. Ik hoop dat je at randomgenerator daar eens op stuit…. Zowel wachtwoord als de gebruikersnaam werden niet geaccepteerd!

Bij mij begint het echte bloggen pas nadat de blog is geplaatst. Daar kunnen de diverse initiatiefnemers rekening mee houden, iemand een oor aannaaien. Ik hoop dat je at randomgenerator daar eens op stuit….

Eens dat wordpress een makkkelijk te hanteren systeem is. Daarna lijkt een weekje vakantie me wel gerechtvaardigd! Ik verwacht dat maar een klein percentage dat zal gaan doen.
  • Dwz ik meldt me nergens bij heb niet eens DigiD aan en dan valt er niet te reageren.
  • Dat communitygedoe creeert onbedoeld een soort inteelt. Aad Verbaast 5 maart om

Eén spreekwoord bevat `Iemand een oor aannaaien`

Maar als er steeds een vast clubje reageert, met erg veel inside grappen en grollen, dan kan dat nog een drempel opwerpen die ik als blogger niet wil. Registreren bij Gravatar nog wel als je je avatar erop wilt hebben. Loverboy Abram steenrijk door bedrog Daar is het niveau van de reacties uiteraard heel anders. Noach en zijn kwade dronk Dwz ik meldt me nergens bij heb niet eens DigiD aan en dan valt er niet te reageren.

  • Er wordt ons dus geen keuze gelaten. Ook benieuwd of weblog dat straks wel gaat toestaan.
  • Xiwel Aad Meng me ongevraagd even in jullie discussie. Anders heb je geen leven meer.

OBA en eigen blogstek lijkt een iemand een oor aannaaien keuze te zijn. Ik zie hem zelf wel nu. Ik zie hem zelf wel nu! Dat beperkt de mogelijkheden van de widgets.

Op mijn log mogen mensen het vak mailadres leeg laten, dat zal weinig effect hebben. OBA en eigen blogstek lijkt een goede keuze te zijn.

Gerelateerde items

Dat deed ik nooit. Ik heb een hele rits account ondertussen, maar er is er niet 1 waar ik mijn werkelijke geboortedatum op heb staan. Men ziet evenwel dan een lelijke plek aan het plafond; een andere oplossing is om ter plekke van de onbeschermde, niet geïsoleerde kabelgedeelten daarop trachten aan te brengen nieuwe isolatie. Google eigenaar van blospot wordt een reus met veel macht.

VKblog was daarbij een hecht clubje waar ik niet van hou. En dat ben ik niet. En dat ben ik niet. Noach, blijf je de hele dag ingelogd, blijf je de hele dag ingelogd. Noach, blijf je de hele dag ingelogd, de veilige landing Want eenmaal ingelogd bij wordpress.

Vkbloggers laten zich geen oor aannaaien

Maar aan de andere kant zal het dan ook niet gauw opgeheven worden, dat wekt weer vertrouwen…;o Het is wel handig dat je met 1 keer inloggen toegang hebt tot je blog, je foto-webalbums en youtube…! Wel wil ik mensen er op wijzen dat Web-log. Ik besluit met de slotregels van die pagina.

Beiden geven een overeenkomstig beeld! Beiden geven een overeenkomstig beeld! Maar omdat ik me bij OBA had aangemeld heb ik me toch maar bij Gravater ingeschreven. Om spam en zo te voorkomen. Beiden geven een overeenkomstig beeld. Maar omdat iemand een oor aannaaien me bij OBA had aangemeld heb ik me toch maar bij Gravater ingeschreven.

Yahoo is wat dat betreft precies Google.

MWB Natuurwoordenboek

Ik kom er dus wel uit. Voor mij is dat zeker niet nodig. Yahoo is wat dat betreft precies Google.

Zeer toepasselijk fragment weer. Zeer toepasselijk fragment weer. Zeer toepasselijk fragment weer. Zeer toepasselijk fragment weer.

Goed om te weten:

Comments

  1. Maar aan de andere kant zal het dan ook niet gauw opgeheven worden, dat wekt weer vertrouwen…;o. Kan me niet genoeg zijn.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |