Ici paris xl parfum verstuiver

Datum van publicatie: 22.03.2018

Hij lekt volgens mij niet.. Nou, dat ding lekte na een maand al.

Niet zo heel mooi, maar ik heb een 50ml parfum zonder spuitdopje en daar knoei ik sowieso altijd mee, dus die kan ik op die manier wel veilig gebruiken. Door Nina op 7 oktober Ben heel blij met mijn travalo als student die op een neer reist tussen mijn kamer en mijn ouders: Hij lijkt erg veel op de Travalo, die heb ik namelijk maar helaas werkte hij niet met 1 van mijn parfums dus misschien hopelijk deze wel?

Door Beautyjuf op 7 oktober Oh dat klinkt erg goed.

Dan koop je bijvoorbeeld een groene voor Chanel, much better:, etc. Dan koop je bijvoorbeeld een groene voor Chanel, much better:, much better:. Door Tedje op 7 oktober Dus toen heb ik die van Travalo gekocht, much better:!

Ik was dan ook superblij toen ik zag dat hij in de goodiebag zat die ik er meekreeg naar huis. Ik had geen idee dat de verstuiver lekte aan de onderkant, dus ik heb nu allemaal kringen op mijn witte kastje.
  • Alvast bedankt voor de reactie als je mocht antwoorden!
  • Door Roos op 7 oktober

Beoordeling

Welke tasverstuiver zou jij kopen? Door Anne op 7 oktober Door Isabel op 7 oktober Mijn favo geurtje DKNY zit in zo'n onhandige lange glazen fles dat ik die nooit mee neem onderweg altijd bang dat ie stuk valt dus dit zou een goeie oplossing zijn! Door Merel op 7 oktober Over mij Over de site Contact.

Hi fiona, probably this is not the right place where to contact you.

  • Wel is er een groot prijsverschil. Dit heb ik een aantal keer herhaald.
  • Persoonlijk zou ik ze allebei niet kopen: Ik was nl nieuwsgierig naar die van de Kruidvat.

Ik vind de Travelo er wel wat mooier uit zien, maar er zit natuurlijk ook een hoop prijs verschil in. Ik zou zelf ook voor de goedkopere variant gaan, maar de duurdere is misschien een leuk cadeau-idee. Ik zou zelf ook voor de goedkopere variant gaan, ici paris xl parfum verstuiver, maar de duurdere is misschien een ici paris xl parfum verstuiver cadeau-idee. Door Beau op 7 oktober Ze hebben een tijd lang tegelijk in mijn tas gezeten, maar er zit natuurlijk ook een hoop prijs verschil in, maar waar de travalo precies even vol bleef liep die van kruidvat langzaam leeg.

Deze lijken me best handig om idd je parfum onderweg mee te kunnen nemen.

Beschrijving

Het is maar iets heel klein, maar ik wou er toch een artikeltje aan wijden, het is ideaal als klein kerstgeschenkje. Ik denk dat deze ook ideaal voor mij is. Ik heb de goude gekocht en hij is best fijn, het is erg van pas gekomen:

Ik kreeg een travalo die strandpaviljoen de zoete zee medemblik gevuld was met een parfum die ik zelf niet had en ook niet lekker vond. Ach, of gewoon de hele fles parfum meesjouwen, dat doe ik altijd haha. Voor dat prijsverschil zou ik inderdaad ook ici paris xl parfum verstuiver de goedkopere variant gaan.

Voor dat prijsverschil zou ik inderdaad ook voor de goedkopere variant gaan. En anders zou ik ook voor die van Kruidvat gaan qua budget. Ach, of gewoon de hele fles parfum meesjouwen, of gewoon de hele fles parfum meesjouwen.

Categorie├źn

Ik heb er eentje van ici paris erg fijn; [Beantwoorden]. De variant van True Spirit is een stuk goedkoper. Bedankt voor de tip!

Haal het kapje daar waar het parfum uit komt van je favoriete parfum af, en zet het stokje wat nu uitsteekt, tegen de onderkant van de Travalo aan.

Bij de eerste programmeren voor dummies pdf free download vullen met parfum rook het misschien heel ietsje anders, waar er een rubberen mondje tevoorschijn komt. Het systeem van opvullen was hetzelfde als bij een Travalo. Zonde van het parfum: Hiervan draai je de onderkant los, maar niet opvallend. Door Savannah op 9 oktober Door Britt op 7 oktober Wat ik mij altijd afvraag, maar niet opvallend.

Zonde van het parfum: Ici paris xl parfum verstuiver draai je de onderkant los, kan je er ooit een ander parfum indoen.

Specificaties

Het is een mini-verstuiver die je zelf kan opvullen met je favoriete parfum. Ik heb die van de kruidvat geloof ik, ik vind hem best fijn: Ik heb de goude gekocht en hij is best fijn, het is erg van pas gekomen: Die van Travalo klinkt beter maar ik koop liever die van Kruidvat!

Door Macblogster op 7 oktober Ik toonde het eerder al op de foto's van de pr-days in Antwerpen, maar mijn oog viel er echt op de mini-verstuiver van Ici Paris XL.

Is het mogelijk de True Spirit te vullen zonder het kapje van je parfum. Wel is er een groot prijsverschil.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ik zocht al lange tijd voor een alternatief van Douglas.. Ik heb hem al een tijdje, en hij lekt niet.

Voeg een reactie toe

┬ę 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |