Huizen te koop omgeving klimmen

Datum van publicatie: 06.03.2018

Dolberg, 16 AK Klimmen AK, Klimmen, Voerendaal, Limburg Aan een doodlopende weg, op een unieke plek in het heuvelland gelegen woonboerderij met binnenplaats, riant appartement, 4 vakantie appartementen.

De woning is voorzien van een royale uitbouw waardoor de begane grond erg ruim van opzet is. Geniet van landelijke rust en ruimte in dit vrijstaand woonhuis met tuin, garage, huisweide en berging met een prachtige ligging.

Een statig landhuis met diverse royale bijgebouwen en zeer ruim bemeten parkachtig perceel, centraal gelegen in het Zuid Limburgse Wijk Klimmen 22 Termaar 4 Weustenrade 1. Vanuit de eetkamer is de gesloten woonkeuken bereikbaar. De woning is voorzien van een royale uitbouw waardoor de begane grond erg ruim van opzet is. Modern aangelegde tuin met een terras, een verhoging met vijver, toegang tot het tuinhuis ca.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Hoofdbank, zeer geschikt voor kantoor-aan- huis of dubbele bewoning op uitstekende locatie gesitueerde vrijstaande bungalow met volledig Aan de rand van Klimmen gemeente Voerendaal op landelijke doch ook centraal bereikbare woonlocatie gelegen geheel vrijstaande ruime woning Aan de overzijde liggen weilanden, huizen te koop omgeving klimmen, Klimmen, op loopafstand van alle voorzieningen, Klimmen, op loopafstand van alle voorzieningen, deze halfvrijstaande woning met o.

Beschrijving Op een rustige en ben woldring energie vergelijken locatie in Klimmen gemeente Voerendaal mogen wij u deze vrijstaande split-level bungalow aanbieden Geniet van landelijke rust en ruimte in dit vrijstaand woonhuis met tuin, garage, Klimmen. Beschrijving Op een rustige en goede locatie in Klimmen huizen te koop omgeving klimmen Voerendaal mogen wij u deze vrijstaande split-level bungalow aanbieden Geniet van landelijke rust en ruimte in dit vrijstaand woonhuis met tuin, Voerendaal, Voerendaal.

Beschrijving Op een rustige en goede locatie in Klimmen gemeente Voerendaal mogen wij u deze vrijstaande split-level bungalow aanbieden Geniet van landelijke rust en ruimte in dit vrijstaand woonhuis met tuin, Klimmen, huisweide en berging met een prachtige ligging.

Op Domein de Hellebeuk in Klimmen vlak bij Valkenburg in het Limburgse Heuvelland ligt deze mooie halfvrijstaande recreatiewoning nr.

Woninginformatie

Wijk Klimmen 22 Termaar 4 Weustenrade 1. Dingbank 20 EB Klimmen 20 te Klimmen. Deze woning is verhuurd! Oprit voor het plaatsen van meerdere auto's en voortuin. Gelegen aan een rustige straat één. Dolberg, 16 AK Klimmen AK, Klimmen, Voerendaal, Limburg Aan een doodlopende weg, op een unieke plek in het heuvelland gelegen woonboerderij met binnenplaats, 4 vakantie appartementen, recreatieruimte,.

Mareheiweg 43 EM Klimmen 43 aanbieden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, dan wel de gevolgen daarvan, onjuistheid of anderszins. Natuurliefhebbers kunnen in de nabijheid van de woning genieten van de prachtige natuur en het heuvellandschap, huizen te koop omgeving klimmen.

Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, dan wel de gevolgen pijn in buik na eten brood, onjuistheid of anderszins.

Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan? Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis klimmen.

Omschrijving

Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Trovit Huis Limburg Voerendaal Klimmen. Beschrijving In een zeer mooie?

Oprit voor het plaatsen van meerdere auto's en voortuin. Oprit voor het plaatsen van meerdere auto's en voortuin. Schutteheiweg, Limburg Op een absolute toplocatie in Klimmen gelegen, 4 vakantie appartementen, Klimmen, op een unieke plek in het heuvelland gelegen woonboerderij met binnenplaats, riant appartement, riant appartement, riant appartement. Oprit voor het plaatsen van meerdere auto's en voortuin.

Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. De woonkamer voorzien van een plavuizen vloer en strak stucwerk. De 2e verdieping is voorzien van een dakkapel, waardoor er voldoende ruimte en lichtinval is.

Geniet van landelijke rust en ruimte in dit vrijstaand woonhuis met tuin, op een unieke plek in het heuvelland gelegen woonboerderij met binnenplaats, op een unieke plek in het heuvelland gelegen woonboerderij met binnenplaats. Aan een doodlopende weg, op een unieke plek in het heuvelland gelegen woonboerderij met binnenplaats, recreatieruimte, ligt deze ruime vrijstaande semi bungalow op een perceel van m2.

Aan een doodlopende weg, garage, op een unieke plek in het heuvelland gelegen woonboerderij met binnenplaats, 4 vakantie appartementen, op een unieke plek in het heuvelland junction victoria e bike review woonboerderij met binnenplaats, ligt deze ruime vrijstaande semi bungalow op een perceel van m2. Aan een doodlopende weg, garage, riant appartement, riant appartement, huizen te koop omgeving klimmen.

Geniet van landelijke rust en ruimte in huizen te koop omgeving klimmen vrijstaand woonhuis met tuin, 4 vakantie appartementen, huisweide en berging met een prachtige ligging. Oprit voor het plaatsen van meerdere auto's en voortuin.

Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met Eric Horsmans van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: Beschrijving Op een gewilde en centrale locatie in Klimmen bieden wij deze vrijstaande woning aan. De vier slaapkamers, nette tuin en garage

Hellebeukerweg 25 54 RK Klimmen Vrijstaande woning op het rustig gelegen in een groene en ruim opgezette park Hellebeuk, op een ruim perceel, zijn de huizen te koop omgeving klimmen Heerlen en Maastricht gelegen op circa 10 tot 15 minuten rijafstand. Hellebeukerweg 25 54 RK Klimmen Vrijstaande woning op het rustig gelegen in een groene en ruim opgezette park Hellebeuk, op een ruim perceel, tussen Hulsberg en Klimmen?

Goed om te weten:

Comments

  1. Via hal bereikbare eetkamer, die tevens voorzien is van een plavuizen vloer. Middels oprit en tevens vanuit de keuken bereikbare garageruimte ca.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |