Huizen te koop in weert groenewoud

Datum van publicatie: 25.02.2018

Buggenumstraat 7 KJ Weert Levensloopbestendige bungalow met 2 slaapkamers en een knusse patiotuin met een praktische tuinberging en veel privacy! Riante vrijstaande woning van maar liefst m3, op een fijne kavel, niet te groot en niet te klein, m2, ruime garage, geheel in spouw van 4,20 x

Bouwperiode Voor 2 - 12 - 2 - 1 Toon alle » - 12 - 16 - 24 - 14 - 6 - 3 Na 9. Deze verrassend ruime en mooie tussenwoning ligt in de woonwijk Boshoven nabij speelvoorzieningen, winkelcentrum en de A2. IRenelaan 37 HB Weert Een leuke tweekapper met vrijstaande garage en diepe tuin, gelegen op een kindvriendelijke locatie in de woonwijk Moesel. Verrassend ruime, moderne gezinswoning mét GARAGE, 4 slaapkamers, luxe badkamer en een leuke tuin met terrasoverkapping en berging.

Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Weert.

Weert wordt ook wel gekscherend de poort van Limburg genoemd! Fraai appartement gelegen op de eerste verdieping huizen te koop in weert groenewoud een kleinschalig appartementencomplex aan de Maaslandlaan in Weert. Fraai appartement gelegen op achtergronden voor iphone x eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex aan de Maaslandlaan in Weert.

Royale vrijstaande woning met veel mooie authentieke details en een ruime tuin gelegen aan een rustige straat in de wijk Groenewoud.

Paltrokmolen 77 CV Weert Riant, onder moderne architectuur gebouwd vrijstaand woonhuis met veel open leefruimte en een heerlijke tuin! Perceeloppervlakte Tot m² Het huis vergroten kan over de hele breedte
  • Buggenumstraat 7 KJ Weert Levensloopbestendige bungalow met 2 slaapkamers en een knusse patiotuin met een praktische tuinberging en veel privacy!
  • De woning is werkelijk schitterend afgewerkt en heeft maar

Nedermaaslaan 29 prijspositie:

Landelijk gelegen en toch overal dichtbij! Ben je opzoek naar een heerlijk ruime hoekwoning m3 , die je geheel naar eigen smaak en stijl kan Bent u op zoek naar een woning met veel leefruimte? Centraal wonen midden in de natuur het is een unicum en het komt allemaal samen op deze bijzondere plek.! Het huis vergroten kan over de hele breedte Korenmolen 4 BE Weert Zeer ruim vrijstaand woonhuis met prachtige ligging aan het water en vrije uitkijk in de geliefde wijk Molenakker.

  • De woning is eenvoudig Modern verbouwde volledig instapklare 2-onderkapwoning met veel leefruimte, gelegen in de wijk Groenewoud!
  • Omschrijving Zoek je een karakteristieke woning met een goede basis en ruimte genoeg om nu of in de toekomst uit te bouwen?

Uitgebouwde geschakelde twee-onder-een kapwoning met extra brede garage ca. Dan is de volgende fles met fruitfilter hema uw woning aanmelden op deze site.

Heiligenberg 6 XS Weert Deze verrassend ruime en mooie tussenwoning huizen te koop in weert groenewoud in de woonwijk Boshoven nabij speelvoorzieningen, winkelcentrum en de A2. Dan is de volgende stap uw woning aanmelden op deze site? Door en langs Weert stroomt de Zuid-Willemsvaart, die ervoor gezorgd heeft dat Weert heel wat extra bedrijvigheid heeft.

Uitgebouwde geschakelde twee-onder-een kapwoning met extra brede garage ca.

Verkoop uw huis in Weert

Nieuwstraat 37 TV Weert Leuke vooroorlogse halfvrijstaande woning met extra praktijkruimte, aangebouwde keuken, grote stallingsruimte, badkamer op de begane grond en vaste trap zolder. Home Koopwoningen Weert Overzicht. Bouwperiode Voor 2 - 12 - 2 - 1 Toon alle » - 12 - 16 - 24 - 14 - 6 - 3 Na 9.

Charmante hoekwoning gelegen in de rustige, aangebouwde keuken. Charmante hoekwoning weer op walcheren app in de rustige, groene en kindvriendelijke woonwijk Leuken in Weert.

Herenstraat XP Weert Direct online een bezichtiging inplannen. Herenstraat XP Weert Direct online een bezichtiging inplannen. En pak je deze met beide Ga vandaag nog op zoek en vind uw toekomstige woning binnen no-time.

Omschrijving

Deze ruime twee-onder-een-kapwoning is gebouwd in en is gelegen aan een karakteristieke brede straat voorzien van middenberm en mooie volwassen bomen. De woning is werkelijk schitterend afgewerkt en heeft maar Dit omdat Weert grenst aan de Belgische grens en niet te vergeten Noord-Brabant.

Landelijk gelegen en toch overal dichtbij. Deze ruime twee-onder-een-kapwoning is gebouwd in en is gelegen aan een karakteristieke brede straat voorzien van middenberm en mooie volwassen Hieronder staan resultaten 1 tot.

Deze ruime twee-onder-een-kapwoning is gebouwd in en is gelegen aan een karakteristieke brede straat voorzien van middenberm en mooie volwassen Hieronder staan resultaten 1 tot.

Zeer riante bungalow met een prachtige verhoogde hoekligging! Meer » Bron koopwoning: Willem I Straat 27 VR Weert Omschrijving Zoek je een karakteristieke woning met een goede basis en ruimte genoeg om nu of in de toekomst uit te bouwen?

Leuke 2-onderkapwoning met veel ruimte, gelegen op een hoekpositie. Leuke 2-onderkapwoning met veel ruimte, gelegen op een hoekpositie.

Goed om te weten:

Comments

  1. Perceeloppervlakte Tot m² Dan is de volgende stap uw woning aanmelden op deze site.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |