Huisarts van wacht antwerpen zuid

Datum van publicatie: 25.05.2018

Wat moet u meebrengen? U kan als patiënt een GMD afsluiten bij uw vaste huisartsenpraktijk.

Wanneer is de wachtpost geopend? Indien het niet haalbaar is u te verplaatsen kan u telefonisch een huisbezoek aanvragen voor 10u. Sinds is Dr. Huisartsenwachtpost Antwerpen - Oost. Afspraak Boeken Selecteer hieronder een datum en tijdstip voor uw afspraak. Consultaties Enkel na afspraak, bij voorkeur te plannen via de website. Dokter van wacht nodig tijdens het weekend of op een feestdag?

Tijdens het weekend vanaf vrijdag avond 19u tot maandagochtend 7u kan U eveneens terecht op de huisartsenwachtpost Antwerpen centrum, Lange Leemstraat, Antwerpen. Er wordt een pendelbus ingezet die in een lus rijdt om de overige haltes te bedienen. Dringende huisbezoeken zullen afhankelijk van de beschikbaarheid binnen het consultatieschema door de verschillende artsen worden gedaan.

Kan iedereen gebruik maken van de wachtpost. Aanvullend op de huisartsenpraktijk werkt Dr. Kan iedereen huisarts van wacht antwerpen zuid maken van de wachtpost.

In sommige andere landen gebeuren huisbezoeken slechts uitzonderlijk! Tram 4 rijdt tijdelijk maar tot halte 'Ledebergplein' waardoor de halte 'Moriaanstraat' niet bediend wordt. Enkel na afspraak www.

HAKAO/ HWAO vzw

Apotheker van wacht Voor de apotheker van wacht kan u terecht op het nummer  of op www. Wat moet u meebrengen? Waarvoor kan u terecht bij de huisarts? Er wordt een pendelbus ingezet die in een lus rijdt om de overige haltes te bedienen. U krijgt achteraf een bevestigingsmail kijk eventueel in uw spam folder.

Tram 4 rijdt tijdelijk maar tot halte 'Ledebergplein' waardoor de halte 'Moriaanstraat' niet bediend wordt. Deze rijdt met een frequentie van 12 minuten.

Spoedgevallen kunnen altijd tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding. Bij problemen of indien u niet vindt wat u zoekt kan u steeds telefonisch contact opnemen. Van der Meulen Eva Dr. Indien er geen arts op de huisarts van wacht antwerpen zuid aanwezig is, zal een boodschap op het antwoordapparaat U verwijzen naar volgend mobiel nummer: Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht.

HUISARTS VAN WACHT

Huisartsenwachtpost Antwerpen - Oost. Vanaf 20 november starten wij in onze nieuwe praktijk, Mechelsesteenweg , Antwerpen. Consultaties Enkel na afspraak, bij voorkeur te plannen via de website.

Enkel na afspraak www. Na 19u en in het weekend kan u voor dringende zaken terecht bij de huisarts van wacht. Voor info omtrent de tandarts van wacht kan u terecht op  www. Voorschriften en attesten worden niet klaargelegd en kunnen enkel via een consultatie bekomen worden. Vind een wachtpost in jouw buurt Voorschriften en attesten Voorschriften en attesten worden niet klaargelegd en kunnen huisarts van wacht antwerpen zuid via een consultatie bekomen worden.

Get Directions

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Een nieuwe praktijk Vanaf 20 november starten wij in onze nieuwe praktijk, Mechelsesteenweg , Antwerpen.

Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Bever Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Hoeilaart Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Galmaarden Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Tollembeek Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Vollezele Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Oudenaken Wachtpost Zennevallei Sint-Laureins-Berchem Wachtpost Zennevallei Sint-Pieters-Leeuw Wachtpost Zennevallei Ruisbroek Vl.

Vind een wachtpost in jouw buurt Voor de apotheker van wacht kan u terecht op het nummer  of op www.

  • Afspraak boeken Uiteraard is het ook steeds mogelijk om telefonisch een afspraak te maken.
  • Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken:
  • Voorschriften en attesten worden niet klaargelegd en kunnen enkel via een consultatie bekomen worden.
  • Ligging Vind een wachtpost in jouw buurt

Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden. Nog een tip met betrekking tot patintenbezoek aan huis Negen op tien keer is het mogelijk n verantwoord dat de patint toch naar de arts toe gaat. Reset directions Print directions? Reset directions Print directions, huisarts van wacht antwerpen zuid. Meer info en fiets ombouwen naar elektrische fiets prijs, waardoor minder tijd vrij is voor verplaatsing naar de patint toe…Visie van de praktijk.

Nog een tip met betrekking tot patintenbezoek aan huis Negen op tien keer is het mogelijk n verantwoord dat de patint toch naar de arts huisarts van wacht antwerpen zuid gaat. Als huisartsen hebben we hierin een cordinerende rol!

Voor de inwoners van:

Voorschriften en attesten Voorschriften en attesten worden niet klaargelegd en kunnen enkel via een consultatie bekomen worden. Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Bever Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Hoeilaart Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Galmaarden Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Tollembeek Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Vollezele Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Oudenaken Wachtpost Zennevallei Sint-Laureins-Berchem Wachtpost Zennevallei Sint-Pieters-Leeuw Wachtpost Zennevallei Ruisbroek Vl.

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Voorschriften en attesten worden niet klaargelegd en kunnen enkel via een consultatie bekomen worden.

Vermeld bij het maken van een afspraak de reden van uw contact als men hiernaar vraagt, bij voorkeur na telefonische melding. Sinds is Dr. Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Buken Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Kampenhout Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Nederokkerzeel Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Nossegem Geen wachtpost; zoek hoe word je penis groter de huisarts van wacht Zaventem Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Sint-Stevens-Woluwe Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Sterrebeek Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Kraainem Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Wezembeek-Oppem Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Eppegem Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Zemst Geen wachtpost; zoek hier de huisarts van wacht Hofstade Vl.

Spoedgevallen kunnen altijd tussendoor opgevangen worden, dit gebeurt om zo goed mogelijk een inschatting huisarts van wacht antwerpen zuid kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten, huisarts van wacht antwerpen zuid.

Goed om te weten:

Comments

  1. Toestemming of informed Consent Contact.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |