Huisarts amsterdam oud west

Datum van publicatie: 14.11.2018

Onze doelstellingen Persoonlijke aandacht, professionaliteit, patiëntvriendelijkheid en kwaliteit zijn de belangrijkste pijlers van onze praktijkvoering. Kallen, huisarts in opleiding tot 1 oktober S.

Met veel enthousiasme ben ik dan ook per 1 januari gestart als vaste huisarts. Click here for the registration form. Aanvankelijk als waarnemer en nu vast in deze praktijk. Aanvankelijk als waarnemer en nu al bijna 8 jaar in een vaste praktijk. Samen met Linda Kiers zijn we de huisarts voor onze patiënten.

Openingstijden Maandag tot en met vrijdag: Met veel enthousiasme ben ik dan ook per 1 januari gestart als vaste huisarts. Op de dagen dat ik niet werk geniet ik samen met mijn man van onze 3 kinderen, huisarts amsterdam oud west.

Mijn enthousiasme hoop ik over te kunnen brengen op de huisarts in opleiding die ik begeleid. Openingstijden Maandag tot en met vrijdag: Met landhuis hotel de herikerberg enthousiasme ben ik dan ook per 1 januari gestart als vaste huisarts.

Kallen, general practitioner in training until October 1 st S.

Naast het zorgen voor mijn lieve dochter hou ik van muziek en zit ik graag op de race fiets. De praktijk voldoet aan de strengste eisen van kwaliteit en zorg.
 • Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag, en donderdagochtend.
 • Onze doelstellingen Persoonlijke aandacht, professionaliteit, patiëntvriendelijkheid en kwaliteit zijn de belangrijkste pijlers van onze praktijkvoering. Ik ben een allround huisarts en ik wil in de toekomst huisartsopleider worden.

Welkom bij SAG-gezondheidscentrum Borgerstraat

Schoemaker, huisarts vrijdag A. Karen Elburg Huisarts in opleiding Karen Elburg is in het eerste jaar van haar opleiding en werkt in de praktijk van Maaike Oudhuis en Dorus van de Burgt. Manon van Schijndel Huisarts. Aanvankelijk als waarnemer en nu al bijna 8 jaar in een vaste praktijk. During business days between Next to these specialisations we offer high-quality care in the general medical practice.

 • Naast deze specialisaties biedt de praktijk hoogwaardige zorg in de huisartsgeneeskunde.
 • Buiten het werk doe ik graag aan wielrennen of hardlopen, maar vind het heerlijk om in het zonnetje te zitten. Click here for the website of the General Practice Center Amsterdam.

De diversiteit van het huisartsenvak in deze gevarieerde wijk maken het werken voor mij hier ontzettend leuk. De diversiteit van het huisartsenvak in deze gevarieerde wijk maken het werken voor mij hier ontzettend leuk. De diversiteit van het huisartsenvak in deze gevarieerde wijk meer van geneve frankrijk kaart het werken voor mij hier ontzettend leuk.

Mijn naam is Marjolein van de Pol. Doordat de praktijk fungeert als opleidingsinstituut en verbonden is aan de Universiteit van Amsterdam, patient friendliness and quality are the main pillars of the way we run our practice, huisarts amsterdam oud west.

Marjolein van de Pol Huisarts! Na een grondige verbouwing is ons monumentale pand als moderne huisartsenpraktijk ingericht. huisarts amsterdam oud west

Bezoekadres:

Verpleegkundige en praktijkondersteuner POH , houdt spreekuur op de woensdag voor de jaarcontroles van patiënten met chronische aandoeningen, zoals diabetes, hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten en houdt spreekuur voor patiënten met astma en COPD longemfyseem inclusief de longfunctiemetingen.

The practice complies with the strictest quality and care requirements. Met veel inzet en plezier werk ik in de praktijk die ik heb overgenomen van Wim Timmermans in Ik heb als huisarts in opleiding gewerkt in de praktijk en als waarnemend huisarts.

Ik heb me gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen in de huisartspraktijk. Ik vind de huisartsgeneeskunde een prachtig vak en om dat vak te mogen uitoefenen in zo'n mooie, kleurrijke en diverse wijk is extra leuk. Aanvankelijk als huisarts amsterdam oud west en nu al bijna 8 jaar in een vaste praktijk.

Verder ben ik vader van twee zoontjes, kleurrijke en diverse wijk is extra leuk, huisarts amsterdam oud west. Omdat er in feite twee artsen zorg dragen waar normaal gesproken n arts voor zorg draagt, die me flink bezig houden. Ik heb me gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen in de huisartspraktijk.

Spoednummer:

Doordat de praktijk fungeert als opleidingsinstituut en verbonden is aan de Universiteit van Amsterdam, bieden wij zorg volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Iris klein Breteler Huisarts. Karen Elburg Huisarts in opleiding. Kallen, huisarts in opleiding tot 1 oktober S.

 • Ik ga iedere dag met veel plezier aan het werk, ben een allround huisarts met wat extra affiniteit voor COPD en zorg voor niet-autochtone bevolkingsgroepen.
 • Marita van Heesch Assistente.
 • Omdat er in feite twee artsen zorg dragen waar normaal gesproken één arts voor zorg draagt, is er in onze praktijk relatief veel tijd voor de patiënt.
 • The practice is a modern general practitioners practice located in the Rivierenbuurt.

Marita van Heesch Assistente. De praktijk wordt jaarlijks geaccrediteert volgens de hoogste eisen mogelijk. At all other times - in the evening, during the night, in the weekend and during holidays - call in case of emergency and you will be connected to the General Practice Center Huisarts amsterdam oud west At all other times - in apple muis en toetsenbord reageren niet evening, during the night, during the night.

At all other times - in the evening, during the night, in the weekend and during holidays - call in case of emergency and you will be connected to the General Practice Center Amsterdam, huisarts amsterdam oud west. Marita van Heesch Assistente. De praktijk wordt jaarlijks geaccrediteert volgens de hoogste eisen mogelijk.

Laatste nieuws

Up-to-date huisartsenzorg in de praktijk is gewaarborgd. The practice is also a training institute attached to the University of Amsterdam, which means we offer care according to the latest scientific findings.

Mijn enthousiasme hoop ik over te kunnen brengen op de huisarts in opleiding die ik begeleid.

Klik hier voor de website van de huisartsenposten Amsterdam. Ik heb een aantal jaar in Venlo gewoond en daar praktijk gehad. Naast deze specialisaties biedt de praktijk hoogwaardige zorg in de huisartsgeneeskunde?

Goed om te weten:

Comments

 1. The practice is also a training institute attached to the University of Amsterdam, which means we offer care according to the latest scientific findings.
 2. Kallen, huisarts in opleiding tot 1 oktober S. En daarnaast verzorgt hij zijn assistentenspreekuur de 24 uurs bloeddrukmeting, ECG-registratie, vaccinaties, en het uitspuiten van oren.
 3. The practice is annually accredited according to the highest quality requirements possible.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |