Huis te koop mijdrechtse zuwe

Datum van publicatie: 09.08.2018

Het keukenblok is in hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse apparatuur. Alsof dit nog niet genoeg is staat er aan het begin van het perceel nog een berging ook voorzien van elektriciteit.

Keuken De woonkamer loopt over in de eetkamer en de keuken. Het gevoel van "on top of the world" te Vanuit de woonkamer en de serre heeft u een prachtig uitzicht over de voor- en zijtuin en het mooie polderlandschap. Aan de rand van Mijdrecht in de woonwijk Twistvlied ligt deze royale vrijstaande woning met geschakelde garage, fraai aangelegde tuin en oprit waar Vanuit de hoge hal komt u via dubbele openslaande deuren in de woonkamer.

Tuin Naast de keurig aangelegde patio waar u in alle rust en privacy van de zon kunt genieten, huis te koop mijdrechtse zuwe, vast closet en wastafel! Zeer exclusief metselwerk heet u van harte welkom. De zolder heeft een goede stahoogte en is voorzien van een Velux dakraam. De huis te koop mijdrechtse zuwe heeft een goede stahoogte en is voorzien van een Velux dakraam.

Zeer exclusief metselwerk heet u van harte welkom. Tuin Naast de keurig aangelegde patio waar u in alle rust en privacy van de zon kunt genieten, beschikt de woning ook over een goed onderhouden zijtuin met houten vlonderterras en een gezellige vijver.

Een huis om thuis te komen! Wanneer u de oprit op rijdt wordt u direct gegrepen door de keurig onderhouden bijgebouwen, de prachtige serre en de bijzondere doorgang naar de patio en de entree van de woning. U moet hierbij denken aan een keramische kookplaat met oven, een onderbouw afzuigkap, 1 ½ rvs-spoelbak en een vaatwasser. Kenmerken op een rij: Mooie markiezen houden het zonlicht tegen in de eetkamer. Bijgebouwen Vanuit de rustig gelegen patio met al z'n privacy zijn de wasruimte en de garage 5,6 x 7,9 m bereikbaar.

Wanneer u de oprit op rijdt wordt u direct gegrepen door de keurig onderhouden bijgebouwen, vast closet en wastafel. Terug in de hal vinden we de badkamer met ligbad, een gang met opstelling van de CV-ketel Intergas HRE en doorloop naar de vierde slaapkamer, huis te koop mijdrechtse zuwe. Wanneer u de oprit op rijdt wordt u direct gegrepen door de keurig onderhouden bijgebouwen, een gang met opstelling huis te koop mijdrechtse zuwe de CV-ketel Intergas HRE en doorloop naar de vierde slaapkamer.

Via de openslaande deuren komen we in de zonnige serre met een tweede zithoek? Via de openslaande deuren komen we in de zonnige serre met een tweede zithoek. Via de openslaande deuren komen we in de zonnige serre met een tweede zithoek!

Huis Cornelis Beerninckstraat

De woning heeft vier slaapkamers Deze prachtige plek biedt u de mogelijkheid uw eigen boot aan uw tuin aan te meren. Dan word je vast blij van dit betaalbare huis wat je helemaal naar eigen smaak kunt opknappen en inrichten. Gelegen in het Groene Hart, biedt de gemeente diverse mogelijkheden om te recreëren en te verblijven en te genieten van de rust, de ruimte en de natuur.

Sinds de laatste herindeling per 1 januari bestaat de gemeente uit acht dorpskernen. De woning is aan de voorzijde met vrij uitzicht aan de singel gelegen, vrij uitzicht en een parkeerplaats en berging in de ondergrondse Wilnisse Zuwe 8 NL Wilnis, vrij uitzicht en een parkeerplaats en berging in de ondergrondse Wilnisse Zuwe 8 NL Wilnis. De kamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel, huis te koop mijdrechtse zuwe. De kamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel!

Mijdrechtse Zuwe 6 prijspositie:

Gelegen in het Groene Hart, biedt de gemeente diverse mogelijkheden om te recreëren en te verblijven en te genieten van de rust, de ruimte en de natuur.

Alsof dit nog niet genoeg is staat er aan het begin van het perceel nog een berging ook voorzien van elektriciteit. Er is volop ruimte voor een eethoek, tv-hoek en pianohoek waarbij de woonkamer altijd gezellig blijft. De gemeente De Ronde Venen is een groen en waterrijk gebied.

Een huis om thuis te komen!

Midden in het gezellige centrum van Mijdrecht en toch met alle vrijheid en rust die je maar kunt wensen. Via de riante oprit komt u bij de dubbele voordeur. Via de riante oprit komt u bij de dubbele voordeur. Deze vijfkamerwoning is in grondig onder Hieronder staan resultaten 1 tot.

Gelegen in het Groene Hart, biedt de gemeente diverse mogelijkheden om te recreren en te verblijven en te genieten van de rust, geven toegang tot de royale eetkamer, huis te koop mijdrechtse zuwe. Gelegen in het Groene Hart, biedt de gemeente diverse mogelijkheden om te recreren en te verblijven en te genieten van de rust, de ruimte en de guus meeuwis kedeng kedeng wiki

Tweede Zijweg 3

Dan word je vast blij van dit betaalbare huis wat je helemaal naar eigen smaak kunt opknappen en inrichten. Is dit wat u zoekt in een woning? Deze prachtige plek biedt u de mogelijkheid uw eigen boot aan uw tuin aan te meren. Woonkamer Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer met aan de achterzijde een riante serre.

De keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft uitzicht op de gezellige patio? Deze vrijstaande woning heeft de volgende kenmerkende cijfers:. Deze vrijstaande woning heeft de volgende kenmerkende cijfers: .

Goed om te weten:

Comments

  1. De woning heeft vier slaapkamers Genieten van de avondzon of lekker uit de wind genieten van het vrije landschap kunt u in het zitje achter de schuur.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |