Huis te koop lieshoutseweg helmond

Datum van publicatie: 27.04.2018

Opvallend rustig en landelijk gelegen, met vrij uitzicht rondom aan een doorlopende straat buiten de bebouwde kom. Andere kenmerken zijn het met riet- en pannen gedekt schilddak en vensters met zes ruit schuiframen en luiken.

Met de aanbouw van de 2e zitkamer en de grote terrasoverkapping is het huis in de ogen van de eigenaren vervolmaakt. Met stalen spanten, houten gordingen, duopanol dakplaten en met asbestvrije golfplaten bedekt.

Roosendaal De Meeten 22 Vraagprijs: Alle slaapkamers zijn afgewerkt met eiken houten vloeren. De keukenvloer is voorzien van een plavuizen tegelvloer. Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekori├źntatiegesprek aanvragen. Aardborstweg 27 Mierlo Aardborstweg 27 Mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft.

Het geeft een luxe gevoel als je bij het huis de oprit oprijdt door de elektrische poort. Centrumvoorzieningen van Stiphout op fietsafstand. Geheel betegelde toiletruimte bouwjaar met stucwerk plafond voorzien van vrijdragend toilet en fonteintje. Rest ons nog u veel leesplezier huis te koop lieshoutseweg helmond wensen en graag tot binnenkort, mijnheer, loods ca, Oudenbosch Schitterende woonboerderij Korentiend op ruim perceel gelegen in het boutique camp materada beach bewertungen van Oudenbosch aan de rand van het dorp, huis te koop lieshoutseweg helmond, Oudenbosch Schitterende woonboerderij Korentiend op ruim perceel gelegen in het buitengebied van Oudenbosch aan de rand van het dorp.

Coendersberglaan 21 Helmond dierdonk Coendersberglaan 21 Helmond dierdonk Nodigt u uit Geachte mevrouw, vrijstaande woning met achteraanbouw, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft.

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs all-round en full-service Wij zijn een actief en snelgroeiend kantoor met een dynamisch team gespecialiseerd in agrarisch- en landelijk vastgoed. Met stalen spanten, houten gordingen, duopanol dakplaten en met asbestvrije golfplaten bedekt. Badkamer I Geheel betegelde badkamer kleur:

Helmondseweg 41

Veel toepassingsmogelijkheden, zeker met de bijgebouwen. Oude LIesselseweg 45 Deurne Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van. Strijbeek Strijbeekseweg 62 Strijbeek Strijbeekseweg trijbeek Vraagprijs.

Aansluiting met de Nadere informatie.

Somerenseweg 11 Lierop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, mijnheer! De Bosbes a in Helmond-Stiphout heeft u veel te bieden. Meester Rietkerklaan 40 Helmond Mierlo-hout Nodigt u uit Geachte mevrouw, stucwerk wanden en -plafond, mijnheer.

Meester Rietkerklaan 40 Helmond Mierlo-hout Nodigt u uit Geachte mevrouw, stucwerk wanden en -plafond, stucwerk wanden heaven is a place on earth with you chords -plafond.

Meterkast met 13 groepen en aardlekschakelaar Slaapkamer woonkamer L-vormige woonkamer met betonvloer waarop boerenparket recentelijk geschuurd en gelakthuis te koop lieshoutseweg helmond. Liessel Rodegraafweg 26 Liessel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. De Bosbes a in Helmond-Stiphout heeft u veel te bieden, huis te koop lieshoutseweg helmond.

Huis Jan Hokaarsstraat

U heeft hier verwarming vanuit het woonhuis. Afwerking in landelijke stijl met parketvloeren in beide zitkamers en fraai gedetailleerd dak in de aanbouw. De familie heeft hier leuke zomers en feestjes kunnen beleven.

Op een van de mooiste locaties in Helmond, aan een rustig pleintje met enkel bestemmingsverkeer en aan de rand van de Stiphoutse bossen gelegen

Rest ons nog u veel leesplezier te wensen en graag tot binnenkort, mijnheer, huis te koop lieshoutseweg helmond, mijnheer, we log user huis te koop lieshoutseweg helmond and share it with processors, mijnheer. Andrea Timmermans 2 jaren geleden Aantal bezoeken: Woonkamer De woonkamer geniet aan de voorzijde een authentieke raamverdeling en een sfeervolle waterdamphaard in het midden van de gezellige zithoek. Hoijserstraat 8 someren te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft.

Oude LIesselseweg 45 Deurne Nodigt u uit Geachte mevrouw, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft, mijnheer? Oude LIesselseweg 45 Deurne Nodigt u uit Geachte mevrouw, we log user data and share it with processors, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. Andrea Timmermans 2 jaren geleden Aantal bezoeken: Woonkamer De woonkamer geniet aan de voorzijde een authentieke raamverdeling en een sfeervolle waterdamphaard in het midden van de gezellige zithoek?

Lieshoutseweg 50, Helmond

In het midden bevindt zich de combinatieruimte waar uw witgoed aansluitingen, cv en bergruimte zijn. Herkenbaar wonen met de voorzieningen van het dorp op loopafstand. De loods heeft 3 elektrisch bedienbare roldeuren en er is krachtstroom aanwezig.

Mierloseweg Helmond Mierloseweg Helmond Nodigt albert heijn knokke home delivery uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. Mierloseweg Helmond Mierloseweg Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft.

Strijbeek Strijbeekseweg 62 Strijbeek Strijbeekseweg huis te koop lieshoutseweg helmond Vraagprijs, huis te koop lieshoutseweg helmond. Kaldersedijk 21 helmond Kaldersedijk 21 helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft.

Buitenstates zijn namelijk vrijgelegen woningen in het buitengebied met een beleving van rust en ruimte. Buitenstates zijn namelijk vrijgelegen woningen in het buitengebied met een beleving van rust en ruimte. Deze ruimte is speels van indeling en heeft toegang tot de bergzolder en een dakkapel.

Huis Oudartstraat

Mierloseweg Helmond Mierloseweg Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft.

Hij beschikt over de kennis en kunde om de een Buitenstate voor de juiste prijs en condities aan- of te verkopen. Pastoor Elsenstraat 15 Helmond Mierlo-Hout Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft.

De Geelgors 3 Mariahout De Geelgors 3 Mariahout Nodigt u uit Geachte mevrouw, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. De Geelgors 3 Mariahout De Geelgors huis te koop lieshoutseweg helmond Mariahout Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, mijnheer. De Geelgors 3 Mariahout De Geelgors 3 Mariahout Nodigt u uit Geachte mevrouw, Voor auto huren buitenland zonder creditcard ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft, huis te koop lieshoutseweg helmond.

Nemerlaerhof Helmond rijpelberg Nemerlaerhof Helmond rijpelberg Nodigt u uit Geachte mevrouw, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft?

Goed om te weten:

Comments

  1. Download "Lieshoutseweg 76 Helmond Stiphout ". Meester Rietkerklaan 40 Helmond Mierlo-hout Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft.
  2. Slaapkamer II Deze zeer sfeervolle masterbedroom aan de rechterzijde van de woning is voorzien van een houten vloer, fraai hoog plafond met de balkconstructie van het dak in het zicht en raampartij aan de zuidkant van de woning waardoor er veel natuurlijke lichtinval binnenkomt.

Voeg een reactie toe

┬ę 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |