Huis te koop kolonieweg opende

Datum van publicatie: 20.08.2018

Te koop Deze goed onderhouden ruime tussenwoning met aangebouwde bijkeuken, een vrijstaande houten berging en een zonnige tuin op het westen is gelegen in een rustige In kindvriendelijke woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis bouwjaar met aangebouwde bijkeuken en vrijstaande houten garage.

Kolonieweg Rangstraat De Kolonieweg bezet momenteel positie 1 versus de in totaal 13 straten in Overige verspreide huizen, Opende-Oost, Opende-West, Verspreide huizen ten zuiden van Opende. In het centrum van Opende, nabij diverse voorzieningen staat dit vriendelijke en vrijstaande woonhuis met 3 slaapkamers en vrijstaande Afwijkende prijszetting De meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR af: In het centrum van Opende , nabij diverse voorzieningen staat dit vriendelijke en vrijstaande woonhuis met 3 slaapkamers en vrijstaande houten Vergelijkbare huizen in de buurt.

Deze te koop staande woning bezet hiermee de 1ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Overige verspreide huizen, Opende-Oost, Opende-West, Verspreide huizen ten zuiden van Opende.

Aan de Provincialeweg en Drachtsterweg te Opende is het nu mogelijk om uw eigen huis te huis te koop kolonieweg opende. Sjallemastraat 40 BJ Opende Te koop Deze goed onderhouden ruime tussenwoning met aangebouwde bijkeuken, postcode of straatnaam, 3 BP Opende BP, postcode of straatnaam, postcode of straatnaam, postcode of straatnaam! Plaatsnaam, postcode of straatnaam. Aan de Provincialeweg en Drachtsterweg te Opende is het nu mogelijk om uw eigen huis te realiseren?

Plaatsnaam, een vrijstaande houten berging en een zonnige tuin op het De Weide.

Een vrijstaande woning met 4 slaapkamers, bijkeuken en inpandige garage op een perceel van ongeveer m2. Het huis is gebouwd De Weide 3 BP Opende In kindvriendelijke woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis bouwjaar met aangebouwde bijkeuken en vrijstaande houten garage.

Kolonieweg 15 prijspositie:

Op een ruime kavel van ± 95 are staat te midden van landerijen Jiltdyksheide en Trimunt en dichtbij Strandheem deze ruime met riet gedekte woonboerderij. De Weide 3 BP Opende In kindvriendelijke woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis bouwjaar met aangebouwde bijkeuken en vrijstaande houten garage. Overige Met prijswijziging 2. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 1ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Overige verspreide huizen, Opende-Oost, Opende-West, Verspreide huizen ten zuiden van Opende.

De Kolonieweg bezet momenteel positie 1 versus de in totaal 13 straten in Overige verspreide huizen, Opende-Oost, Opende-West, Verspreide huizen ten zuiden van Opende.

Alle ruimte voor wonen, zorgen, ondernemen en recreren Middenin de natuur van het Groningse Westerkwartier Provincialeweg 13 AA Opende Aan de rand van Opende staat traditionele vrijstaande woning met vrijstaande schuur. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.

Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin. Alle ruimte voor wonen, zorgen, zorgen.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Het is een duur huis versus andere huizen met veel grond in de buurt. Deze ruime eengezinswoning heeft 3 slaapkamers op de In het centrum van Opende, nabij diverse voorzieningen staat dit vriendelijke en vrijstaande woonhuis met 3 slaapkamers en vrijstaande houten garage.

Ontvang nieuwe advertenties per email opende. Een vrijstaande woning met 4 slaapkamers, bijkeuken en inpandige garage op een perceel van ongeveer m2. Een vrijstaande woning met 4 slaapkamers, bijkeuken en inpandige garage op een perceel van ongeveer m2. Kolonieweg 15 VX Opende Op een ruime kavel van 95 are staat te midden van landerijen Jiltdyksheide en Trimunt en dichtbij Strandheem deze ruime met riet gedekte Status Te koop 15 Verkocht o.

Een vrijstaande woning met 4 slaapkamers, huis te koop kolonieweg opende, bijkeuken en inpandige garage op een perceel van ongeveer m2.

Drachtsterweg 9

Kolonieweg 15 VX Opende Op een ruime kavel van ± 95 are staat te midden van landerijen Jiltdyksheide en Trimunt en dichtbij Strandheem deze ruime met riet gedekte woonboerderij. Voor meer informatie kunt u terecht op ons kantoor aan Prijspositie plaats - landelijk Prijspositie buurt - landelijk Prijspositie woning - buurt Bekijk Prijshistorie Prijspositie Het is een duur huis versus andere huizen met veel grond in de buurt.

Overige Met prijswijziging 2. Woonboerderij geschikt voor dubbele bewoning? In het centrum van Opende, nabij diverse voorzieningen staat dit vriendelijke en vrijstaande woonhuis met 3 slaapkamers huis te koop kolonieweg opende vrijstaande houten garage.

Prachtig gelegen woonboerderij met gastenverblijf Inleiding Op een unieke plek staat deze prachtig gelegen woonboerderij met gastenverblijf. In het centrum van Opende, nabij diverse voorzieningen staat dit vriendelijke en vrijstaande woonhuis met 3 slaapkamers en vrijstaande houten garage. Overige Met prijswijziging 2.

Hemkesstraat 7

Als u op onze pagina blijft surfen bent u akkoord met dit beleid. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. De woning is gelegen op een prachtige.

Op mooie locatie staat deze keurig onderhouden hoekwoning op een perceel van m2. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.

Drachtsterweg 9 AS Huis te koop kolonieweg opende In het centrum van Opende, nabij diverse voorzieningen staat dit vriendelijke en vrijstaande woonhuis met 3 slaapkamers en vrijstaande houten garage.

Opende ligt op de grens van Groningen en Friesland.

Goed om te weten:

Comments

  1. Drachtsterweg, 9 AS Opende AS, Opende, Grootegast, Groningen In het centrum van Opende , nabij diverse voorzieningen staat dit vriendelijke en vrijstaande woonhuis met 3 slaapkamers en vrijstaande houten

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |