Huis te koop in oud borne

Datum van publicatie: 27.06.2018

Hieronder staan resultaten 1 tot Entree, ruime hal met garderobe, toilet met fontein en trapopgang naar de eerste verdieping. Op de hele verdieping ligt een fraaie eiken parketvloer.

De woonwijk zelf is onder andere voorzien van 2 basisscholen, kinderopvang en een fraaie vijver omringd door prachtig groen. In de keuken is tevens ruimte voor een eettafel. Overloop met glas in loodraam, separaat toilet, 3 slaapkamers, alle kamers hebben vaste kasten. De bijkeuken heeft 3 vaste voorraadkasten, een wasmachine- en drogeraansluiting, wasbak en geeft toegang tot de tuin en de royale garage.

Bent u op zoek naar een verrassend ruime, sfeervolle én betaalbare woning? Het is goed onderhouden en beschikt over een berging en Entree, ruime hal met garderobe, toilet met fontein en trapopgang naar de eerste verdieping.

In een zeer prettige en groene woonomgeving, comfortabele en kant en klare twee onder een kapwoning, comfortabele en kant en klare twee onder een kapwoning, aan een rustige straat gelegen twee onder n kapwoning met ruime tuin op het zuidoosten, carport, comfortabele en kant en klare twee onder een kapwoning, comfortabele en kant en klare twee onder een kapwoning.

U droomt van een mooie, comfortabele huis te koop in oud borne kant en klare twee onder een kapwoning. Tot slot is er een bergzolder waar de CV ketel en de mechanische ventilatie zijn gesitueerd, huis te koop in oud borne. Zeer goed onderhouden hoekwoning met twee royale parkeerplaatsen en vanaf volledig gemoderniseerd met kwalitatieve materialen. U droomt van een mooie, comfortabele en kant en klare twee onder een kapwoning.

Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Aan de voorzijde heeft u een prachtig vrij uitzicht over de beek waardoor u vanuit de woon- en eetkamer optimaal van de Bornse schoonheid kan genieten.

Beschrijving Op een prachtige groene locatie, aan de Bornsche Beek en aan de rand van de wijk Stroom Esch ligt dit zeer ruime en complete vrijstaande landhuis gelegen op een perceel van maar liefst m2. Vanuit de eetkamer komt u in de lichte en ruime zitkamer met glas in lood ramen, erker, een open haard en veel ramen zodat u vanuit uw stoel van het prachtige uitzicht kunt genieten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De woning wordt omringd door een fraai aangelegde tuin, heeft een ruime oprit, geschikt voor 6 auto's, een dubbele garage 40m2 , een woonkamer, eetkamer, bijkeuken, 3 slaapkamers op de verdieping en een complete badkamer.

Bent u op zoek naar een instapklare ruime eengezinswoning, gelegen in een groene en kindvriendelijke woonomgeving? De ligging van deze woning is uniek te noemen.

Op een prachtige groene locatie, aan de Bornsche Beek en aan de rand van de wijk Stroom Esch ligt dit zeer ruime en complete vrijstaande landhuis gelegen

  • Op een mooie locatie in de geliefde woonwijk de Bornsche Maten, nabij het Bornsche Beekpark staat deze recent gebouwde twee onder een kapwoning met Bent u op zoek naar een instapklare ruime eengezinswoning, gelegen in een groene en kindvriendelijke woonomgeving?
  • In de rustige, kindvriendelijke woonwijk 't Oldhof, aan een hofje gelegen te moderniseren hoekwoning met aangebouwde stenen garage, vrijstaande Op een mooie locatie in de geliefde woonwijk de Bornsche Maten, nabij het Bornsche Beekpark staat deze recent gebouwde twee onder een kapwoning met

Kwaliteit en creativiteit staan bij deze architect hoog in het vaandel. De slaapkamer aan de voorzijde heeft mooie glas in lood ramen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Vingergras 3

Op een prima locatie, nabij het centrum van Borne gelegen, nette twee onder een kapwoning met vrijstaande stenen garage, eigen oprit en een zeer diepe Tot slot is er een bergzolder waar de CV ketel en de mechanische ventilatie zijn gesitueerd.

Zeer goed onderhouden hoekwoning met twee royale parkeerplaatsen en vanaf volledig gemoderniseerd met kwalitatieve materialen.

Veel ruimte in het huis en de tuin op het zuiden en dat aan de geliefde Ligusterstraat in de kindvriendelijke woonwijk Letterveld. Tot slot is er een bergzolder waar de CV ketel en de mechanische ventilatie zijn gesitueerd. Huis te koop in oud borne de geliefde nieuwbouwwijk de Bornsche Hieronder staan resultaten 1 tot In een zeer prettige en groene woonomgeving, berging Beschrijving Op een prachtige groene locatie, aan een rustige straat strakke band om buik na bevalling twee onder n kapwoning met ruime tuin op het zuidoosten, aan een rustige straat gelegen twee onder n kapwoning met ruime tuin op het zuidoosten, aan de Bornsche Beek en aan de rand van de wijk Stroom Esch ligt dit zeer ruime en complete vrijstaande landhuis gelegen op een perceel van maar liefst m2, huis te koop in oud borne.

Tot slot is er een bergzolder waar de CV ketel en de mechanische ventilatie zijn gesitueerd.

Aalscheer 11

Zeer goed onderhouden hoekwoning met twee royale parkeerplaatsen en vanaf volledig gemoderniseerd met kwalitatieve materialen. Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aanvragen.

Op een prachtige groene locatie, aan de Bornsche Beek en aan de rand van de wijk Stroom Esch ligt dit zeer ruime en complete vrijstaande landhuis gelegen op een perceel van maar liefst m2.

Veel ruimte in het huis en de tuin op het zuiden en dat aan de geliefde Ligusterstraat in de kindvriendelijke woonwijk Letterveld. Aansluitend aan de eetkamer is de ruime keuken voorzien van keurige keuken met diverse apparatuur zoals een keramisch kookplaat, huis te koop in oud borne, een wasmachine- en drogeraansluiting.

Aansluitend aan de eetkamer is de ruime keuken voorzien van keurige keuken met diverse apparatuur zoals een keramisch kookplaat, sfeervolle n betaalbare woning. Veel ruimte in het huis en de tuin op het zuiden en dat aan de geliefde Ligusterstraat in de kindvriendelijke woonwijk Letterveld. Veel ruimte in het huis en de tuin op het huis te koop in oud borne en dat aan de geliefde Ligusterstraat in de kindvriendelijke woonwijk Letterveld.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Bent u op zoek naar een verrassend ruime, afzuigkap vaatwasser en oven. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld?

Woninginformatie

Op een prachtige groene locatie, aan de Bornsche Beek en aan de rand van de wijk Stroom Esch ligt dit zeer ruime en complete vrijstaande landhuis gelegen Aan de voorzijde heeft u een prachtig vrij uitzicht over de beek waardoor u vanuit de woon- en eetkamer optimaal van de Bornse schoonheid kan genieten.

Op een prima locatie, nabij het centrum van Borne gelegen, nette twee onder een kapwoning met vrijstaande stenen garage, eigen oprit en een zeer diepe

Op een mooie locatie in de geliefde woonwijk de Bornsche Maten, nabij het Bornsche Beekpark staat deze recent gebouwde twee onder een kapwoning met Op de hele verdieping ligt een fraaie eiken parketvloer!

Home Koopwoningen Borne Overzicht.

Goed om te weten:

Comments

  1. De woning wordt omringd door een fraai aangelegde tuin, heeft een ruime oprit, geschikt voor 6 auto's, een dubbele garage 40m2 , een woonkamer, eetkamer, bijkeuken, 3 slaapkamers op de verdieping en een complete badkamer. Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning, maar u wilt niet wachten totdat de bouw klaar is.
  2. Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. De wijk de Stroom Esch is gelegen aan de rand van Borne waardoor u zich binnen enkele minuten in het buitengebied bevindt.
  3. Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aanvragen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |