Huis te koop ierse predikherenstraat leuven

Datum van publicatie: 01.09.2018

Mooi en centraal gelegen woning op een rustige, toch centrale locatie te Bierbeek. Buurtbewoner Ralph Opdebeeck hoopt dat de schepen woord houdt want van de inspraak die de buurtbewoners eerder kregen, was hij niet onder de indruk.

Gemeente Ottenburg Type Villa.

Deze villa werd met de beste materialen afgewerkt en zal de kwaliteitszoeker zeker kunnen bekoren. Area 0 m2 Covered 57 m2 Slaapkamers 1 Baths 1 Garage 0. N-VA levert fikse waarschuwing af over migratiepact: Tommelein verlaat Vlaamse regering en wordt meteen burgemeester van Oostende. Op wandelafstand van Leuven en het alom bekende Provinciaal Domein én op 20m van het gezellige De Becker Remy-plein waar het iedere woensdag

Area 0 m2 Covered 32 m2 Slaapkamers 1 Baths 1 Garage 0. Gebouw voor gemengd gebruik Kessel Lo. Deze degelijke, werken bij de ambassade in suriname woning ligt midden in het handelscentrum van Kessel-Lo en op een zucht van het station van Leuven.

In een ideale wereld kiest iedereen voor het openbaar vervoer maar de infrastructuur voor huis te koop ierse predikherenstraat leuven ideale wereld is er nog niet. Deze degelijke, ruime woning ligt midden in het handelscentrum van Kessel-Lo en op een zucht van het station van Leuven.

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van penthouse leuven x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Huis te koop tot Haasrode - Achteraan het perceel staat een zeer grote prefab Niet alleen de prachtige gevel zal u bekoren UNESCO werelderfgoed , maar ook het bewoonbare volume langs de binnenkant in combinatie met de leuke Buitenstaanplaats Remi Vandervaerenlaan 14 Leuven. Gemeente Bierbeek Type Eengezinswoning.

  • Gelegen op de stadsrand vindt u deze erkende assistentiewoning gelegen op de 1ste verdieping omgeven door een groene omg….
  • Op zoek naar een op te frissen, vrijstaande woning in een groene, rustige omgeving?

Bouwgrond Chausse de Tirlemont Geldenaken. Area m2 Covered m2 Slaapkamers 9 Baths 2 Garage 0. Soortgelijke zoekopdrachten "penthouse leuven": Realo Schatting De Realo schatting is de schatting van de marktprijs van huis te koop ierse predikherenstraat leuven woning. Op zoek naar een op te frissen, vrijstaande woning in een groene, rustige omgeving. Area m2 Covered m2 Slaapkamers 9 Baths 2 Garage 0.

Over Immo-Time

Area 0 m2 Covered Buurtbewoner Ralph Opdebeeck hoopt dat de schepen woord houdt want van de inspraak die de buurtbewoners eerder kregen, was hij niet onder de indruk. Area m2 Covered m2 Slaapkamers 3 Baths 1 Garage 1.

Nieuwe Hollywoodfilm Matthias Schoenaerts loopt vanaf maart in de bioscoop. Gemeente Rillaar Type Moderne villa. Nieuwe Hollywoodfilm Matthias Schoenaerts loopt vanaf maart in de bioscoop.

Huis Casinolaan 39 Wijgmaal. N, in een curryworst zit geen karton.

Panden in de kijker

Meer over deze eigendom Voor meer foto's en informatie over deze eigendom: Dit prachtig penthouse met een Villa Glabbeeksesteenweg 32 Sint-joris-winge.

Goed gelegen woning met 4 slaapkamers op een zeer bereikbare locatie! Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijbl….

Appartement Gemeentestraat 71 Kessel Lo. Instapklare woning met o. Bekijk de volledige beschrijving op. Wij zoeken voor u. Instapklare woning met o. Appartement Gemeentestraat 71 Kessel Lo. Appartement Gemeentestraat 71 Kessel Lo.

Immo te koop

Penthouse te koop voor euro met 2 slaapkamers Bevindt zich in , Provincie Vlaams-Brabant Open deur. Deze woning, genaamd 't Withof, gelegen in een rustige, bosrijke omgeving, straalt een zekere charme uit en beschikt ove…. Gemeente Gruitrode Type Andere.

Duplex Overstraat 49 Herent. Duplex Overstraat 49 Herent. Bovendien heeft niet iedereen de mogelijkheid om het openbaar vervoer te gebruiken voor het werk.

Goed om te weten:

Comments

  1. Zeer ruime burgerwoning met tuin en garage voor 2 wagens en parking. Goedgelegen half-open bebouwing met o.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |