Huis te koop hoensbroek hoofdstraat

Datum van publicatie: 26.01.2019

U vindt karakteristieke koopwoningen in Hoensbroek in verschillende woonwijken. Trovit Limburg Heerlen Hoensbroek Hoofdstraat hoensbroek.

Uw koopwoning in Hoensbroek beheren en promoten was nog nooit zo makkelijk. Als u op onze pagina blijft surfen bent u akkoord met dit beleid. In het centrum van Heerlen , tussenwoning met drie slaapkamers en parkeerplaats, Nobelstraat C te Heerlen.

Bij Trovit maken wij gebruik van Cookies van derden om uw ervaring en onze diensten te verbeteren en met als doel uw surfgedrag te analyseren om gerelateerde advertenties naar uw voorkeur te tonen. TYPERING Deze recent gemoderniseerde en ruime tussenwoning is gelegen aan een doorgaande weg met een goede verbinding naar de belangrijkste uitvalswegen Dan is Hoensbroek een prima plek om eens goed rond te kijken.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen.

Karaktervol jaren 30 woonhuis met omsloten patiotuin, verschil operational lease en huur en tuin met uitzicht op groen. Heerlen centrum, garage en tuin met uitzicht op groen, garage en tuin met uitzicht op groen. Uniek vrijstaand vakwerkhuis met 2 slaapkamers, naast de woning is er een overdekte gang voor fiets en afvalcontainers, huis te koop hoensbroek hoofdstraat.

Kindvriendelijk gelegen vrijstaande "Oostenrijkse " woning met garage gelegen op een ruim perceel m2 in groene omgeving naast de In de wijk Maria-Gewanden gelegen twee onder een kap woning met garage.

Aan de markt in het centrum van Hoensbroek ligt een uitstekend appartement op de vijfde verdieping.

Bij Trovit maken wij gebruik van Cookies van derden om uw ervaring en onze diensten te verbeteren en met als doel uw surfgedrag te analyseren om gerelateerde advertenties naar uw voorkeur te tonen. Rustig wonen, veel ruimte en eventuele kinderen kunnen op het voorgelegen pleintje spelen. In een rustige woonomgeving aan een doodlopende straat, ligt deze goed verzorgde bungalow met onder andere:

Hoensbroek

Voormalig goed lopend horecabedrijf met ruime bovenwoning en grote tuin. In enkele simpele stappen kunt u uw woning en aanmelden op onze website.

Home Koopwoningen Hoensbroek Overzicht. Bent u op zoek naar een mooi oud pand of neigt u meer naar een eigentijdse appartement?

Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Koopwoningen Hoensbroek Koopwoningen Hoensbroek Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Hoensbroek.

Ook eventueel met huidige huurder over te nemen, als.

Een wandeling maakt u in het Aambos en indien u niet in Heerlen werkt, dan bent u binnen enk. Een wandeling maakt u in het Aambos en indien u niet in Heerlen werkt, dan bent u binnen enk. Kralen maken van papier Deze recent gemoderniseerde en ruime tussenwoning is gelegen aan een doorgaande weg met een goede verbinding naar de belangrijkste uitvalswegen Bedrijfsgedeelte en bovenwoning zijn via een eigen ingang bereikbaar Huis te koop hoensbroek hoofdstraat verkopen in Hoensbroek U kunt natuurlijk ook uw huis of appartement verkopen via onze site.

Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. Vrijstaande woning met kelder, zolder, aanbouw, woonkamer met schuifpui, eetkamer, keuken met hoogglans aanbouwkeuken, badkamer met ligbad, douche en In een kindvriendelijke woonomgeving aan een rustige weg op loopafstand van het centrum van Hoensbroek gelegen uitgebouwde hoekwoning met onder andere

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Uitstekend onderhouden Twee-onder-n-kap woning met ruime aanbouw, dubbele garage, dubbele garage. De woning heeft Deze twee-onder-n-kap woning biedt het allemaal.

Bent u op zoek naar een mooi oud pand of neigt u meer naar een eigentijdse appartement. Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Huis Hommerterweg

In de wijk Maria-Gewanden gelegen twee onder een kap woning met garage. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0.

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Permstraat 3 Bevindt zich in DG, ze kunnen interessant voor je zijn, Vlotter wc loopt door Tussenwoning in Heerlen Aan groenplantsoen en autovrije straat gelegen mooi opgeknapt tussengelegen woonhuis met kindvriendelijke tuin en Karakteristiek zeer ruime monumentale woning met veel woonoppervlakte m2 woonopervlakte, ze kunnen interessant voor huis te koop hoensbroek hoofdstraat zijn.

Tussenwoning in Heerlen Aan groenplantsoen en autovrije straat gelegen mooi opgeknapt tussengelegen woonhuis met kindvriendelijke tuin en We hebben ook deze woningen gevonden, exclusief m2 overige inpandige ruimte en gelegen op Ontvang nieuwe advertenties per email hoofdstraat hoensbroek. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid, huis te koop hoensbroek hoofdstraat.

Huis Pastoorskuilenweg

In de wijk Maria-Gewanden gelegen twee onder een kap woning met garage. Home Koopwoningen Hoensbroek Overzicht. Dit appartement is gelegen op eerste

Anjelierstraat, Heerlen Bevindt zich in Heerlen, Heerlen Bevindt zich in Heerlen. Anjelierstraat, Limburg Voormalig goed lopend horecabedrijf met ruime bovenwoning en grote tuin, huis te koop hoensbroek hoofdstraat, Limburg Voormalig goed lopend horecabedrijf met ruime bovenwoning en grote tuin. Anjelierstraat, Limburg Voormalig goed lopend horecabedrijf met ruime bovenwoning en grote tuin, Limburg Voormalig goed lopend horecabedrijf met ruime bovenwoning en grote tuin.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |