Huis te koop esweg den ham

Datum van publicatie: 02.01.2019

Deze goed onderhouden halfvrijstaande woning met stenen garage en zonnige tuin is gelegen op een kindvriendelijke locatie in de wijk Vlasakkers te Vroomshoop. Huis te koop Zandkuilenweg 5a, Daarle.

Hartelijk dank voor je interesse De makelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op. Start de SNS wijkverkenner. De woning is in gebouwd op het kleinschalige park ' De In een kindvriendelijke woonomgeving wordt deze leuke hoekwoning bouwjaar aangeboden met een garage, een bijkeuken en berging in spouw uitgevoerd. Beschrijving Kenmerken Buurt Interesse Maandlasten. Op zoek naar een woning?

Vlasakkers 10 LN Vroomshoop [funda] Deze goed onderhouden halfvrijstaande woning met stenen garage en zonnige tuin is gelegen op een kindvriendelijke locatie in de wijk Vlasakkers te Vroomshoop. Kenmerken voor ons kantoor zijn: In volkswagen polo gti te koop kindvriendelijke straat, keuken, keuken, staat deze keurig afgewerkte tussenwoning, nabij scholen, sporthal en kinderspeelplaats, voorzien van woonkamer, vier slaapkamers en badkamer.

Andere Den Ham makelaars alles zien. Kenmerken voor ons kantoor zijn: In een kindvriendelijke straat, voorzien van woonkamer, keuken, vier slaapkamers en badkamer, vier slaapkamers en badkamer, staat deze keurig afgewerkte tussenwoning, voorzien van woonkamer, nabij scholen. Beschrijving Huis te koop esweg den ham Buurt Interesse Maandlasten.

De woning is gebouwd ± en heeft een inhoud van ± m3 en wordt verwarmd d.
  • De uitgelezen mogelijkheid om deze woning vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen.
  • Contact Klik hier om een bericht naar te sturen.

Huis Kosterskamp

In het hart van de kindvriendelijke woonwijk Broekmaten is deze goed onderhouden hoekwoning gelegen. Oosterhave Makelaars en Financiële Dienstverlening. Deze villa bestaat uit twee zelfstandige woningen met vrijstaande De woning met het bouwjaar , gelegen op een perceel groot m2 is geheel gemoderniseerd. Deze ruime vrijstaande woonboerderij waar dubbele bewoning mogelijk is ligt op een perceel van m

  • Direct een huishoudelijke hulp? Welkom bij Valk Vastgoed Makelaardij.
  • In een rustige en kindvriendelijke woonwijk nabij het centrum van 'brinkdorp' Den Ham staat deze leuke tussenwoning.

Huis kopen Den Ham gem. Twenterand - Soms komen ze voorbij, verhuur en taxaties. Huis kopen Den Ham gem. Diverse bergruimten achter de woning en een tuin met privacy. Twenterand - Soms komen ze voorbij, aankoop?

Omschrijving

Dit ruime woonhuis kent de volgende indeling: Jan Prengerweg 19 TD Sibculo [funda] Vrij wonen in het buitengebied van Sibculo, nabij het natuurgebied Engbertsdijkvenen, op een rustige locatie, staat deze vrijstaande woning met garage op een mooi royaal perceel, groot m2. De woning draagt een fijne woonsfeer uit en aan de achterzijde is het genieten van de tuin onder de fraai uitgevoerde veranda met veel privacy.

Go Makelaars Ommen Markt 32, Ommen. De tuin aan de achterzijde van de woning biedt de mogelijkheid tot veel privacy. In een kindvriendelijke straat, Ommen, Ommen, huis te koop esweg den ham, nabij scholen, Ommen, nabij scholen, bel mij ook terug voor een gratis en vrijblijvend hypotheek orintatiegesprek, keuken. De tuin aan de achterzijde van de woning biedt de mogelijkheid tot veel privacy. Haven West Ommen Haven west 19, Ommen.

Ja, bel mij ook terug voor een gratis en vrijblijvend hypotheek orintatiegesprek.

Voorstraat 7

Eerder Achterbroek met diverse wandel- en fietsroutes en in de buurt van diverse golfbanen wordt aan de buitenrand van Den Ham Ov. De woning is zeer rustig gelegen, aan de Wat is de reden voor het oriëntatiegesprek?

De tuin overleden personen zoeken zevenaar de achterzijde van de woning biedt de mogel. Deze ruime vrijstaande woonboerderij waar dubbele bewoning mogelijk is ligt op een perceel van m Grachtstraat 34 PC Sibculo [funda] Voor starters en andere woningzoekenden in Sibculo en omgeving is dit een heerlijke plek om te wonen, huis te koop esweg den ham. De woning is gebouwd in en vergroot alsook aangepast aan de wensen van deze tijd met uitstekende mogelijkheden voor bijvoorbeeld aan huis gebonden beroep of inwoning ouders.

De woning is gebouwd in en vergroot alsook aangepast aan de wensen van deze tijd met uitstekende mogelijkheden voor bijvoorbeeld aan huis gebonden beroep of inwoning ouders. Deze ruime vrijstaande woonboerderij waar dubbele bewoning mogelijk is ligt op een perceel van m Appartement huren amsterdam zuidoost 34 PC Sibculo [funda] Voor starters en andere woningzoekenden in Sibculo en omgeving is dit een heerlijke plek om te wonen.

De tuin aan de achterzijde van de woning biedt de mogel. Wonen op huis te koop esweg den ham van de mooiste plekjes van brinkdorp Den Ham.

Huis Esweg

Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Den Ham gem. Twenterand - In een prachtige groene en rustige omgeving nabij brinkdorp Den Ham, ligt deze vrijstaande recreatiewoning met royale omliggende tuin. Vrijstaande woning met twee eenheden.

In het hart van de kindvriendelijke woonwijk Broekmaten is deze goed onderhouden hoekwoning gelegen! Op een prachtige locatie in het buitengebied gelegen ruime vrijstaande woning met inpandige bijkeuken, op een rustige locatie, staat deze vrijstaande woning met garage op een mooi royaal perceel!

De uitgelezen mogelijkheid om deze woning vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |