Huis te koop bangert blokker

Datum van publicatie: 24.11.2018

Woonkamer Riante L-vormige woonkamer met aan de voorzijde het eetgedeelte en aan de achterzijde het zitgedeelte. Keuken Dit noemt u nog eens een royale en luxe woon- eetkeuken!

Verwarmingsinstallatie en warmwatervoorziening C. Toiletruimte De toiletruimte is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. U vindt hier onder andere de extra koelkast en vriezer, de wasmachine aansluiting en plaats voor de droger.

Aantal keer getoond gisteren. Tuin De compleet aangelegde tuin is gelegen op het zuidoosten en is fraai aangelegd met bestrating, beplanting en een gazon.

Isolatie Dak- 3 aardlekschakelaars en krachtstroom, vloerisolatie en dubbele beglazing. Elektrische installatie Meterkast met 13 groepen, vloerisolatie en dubbele beglazing?

Elektrische installatie Meterkast met 13 groepen, vloerisolatie en dubbele beglazing. Verwarmingsinstallatie en warmwatervoorziening C. De apparatuur van deze prachtige keuken is het beste van het beste. Bijkeuken De voormalige garage is nu in gebruik als bijkeuken en berging.

De veranda heeft vlonders.

Omschrijving

Ideale bergruimte voor ski-spullen of winter- zomer kleding. Keuken Dit noemt u nog eens een royale en luxe woon- eetkeuken! Op de 1e verdieping zijn de 4 slaapkamers en de badkamer met ligbad. Isolatie Dak-, muur-, vloerisolatie en dubbele beglazing.

U vindt hier onder andere de extra koelkast en vriezer, de wasmachine aansluiting en plaats voor de droger. U komt bij binnenkomst in de royale hal vanwaar u toegang heeft tot de riante woonkamer en de woon- eetkeuken.

  • Tuin De compleet aangelegde tuin is gelegen op het zuidoosten en is fraai aangelegd met bestrating, beplanting en een gazon.
  • Begane grond Binnenkomst in royale hal, vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, keuken, toiletruimte, meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Toiletruimte De toiletruimte is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

Woonkamer Riante L-vormige woonkamer huis te koop bangert blokker aan de voorzijde het eetgedeelte en aan de achterzijde het zitgedeelte. Slaapkamers Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen en heeft een dakkapel en een laminaatvloer. Verwarmingsinstallatie en warmwatervoorziening C. Verwarmingsinstallatie en warmwatervoorziening C. Verwarmingsinstallatie en warmwatervoorziening C. Verwarmingsinstallatie en warmwatervoorziening C.

Woninginformatie

De apparatuur van deze prachtige keuken is het beste van het beste. Openbare Basis School Socrates. Een kookliefhebber kan hier zijn passie volledig in kwijt.

Keuken Dit noemt u nog eens een royale en luxe woon- eetkeuken. Plan een bezichtiging Bewaar, huis te koop bangert blokker. Keuken Dit noemt u nog eens een royale en luxe woon- eetkeuken?

Plan een bezichtiging Bewaar. Keuken Dit noemt u nog eens een royale en luxe woon- eetkeuken.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekori├źntatiegesprek aan

Badkamer De complete badkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft een ligbad, een wandcloset, een inloopdouche, een dubbele wastafel, spots, een dakraam en verwarming. De bijkeuken heeft zowel een tuindeur aan de voorzijde naar uw eigen oprijpad als een tuindeur naar de achtertuin. Alle slaapkamers zijn voorzien van elektrische rolluiken en horren. Toiletruimte De toiletruimte is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Aantal keer getoond gisteren.

U komt bij binnenkomst in de royale hal vanwaar u toegang heeft tot de riante woonkamer en de woon- eetkeuken. Als u de huis te koop bangert blokker tuindeuren van het zitgedeelte openslaat komt u direct op de veranda vanwaar u een fijn uitzicht over de tuin en de weilanden heeft, huis te koop bangert blokker. De 2e verdieping is nu ingericht als grote bergruimte. De bijkeuken heeft zowel een tuindeur aan de voorzijde naar uw eigen oprijpad als een tuindeur naar de achtertuin.

De 2e verdieping is nu ingericht als grote bergruimte. Als u de dubbele tuindeuren van het zitgedeelte openslaat komt u direct op de veranda vanwaar u een fijn uitzicht over de tuin en de weilanden heeft. Als u de dubbele tuindeuren van het zitgedeelte openslaat komt u direct op de veranda vanwaar u een fijn uitzicht over de tuin en de weilanden heeft.

U kunt al vroeg in het jaar van uw tuin genieten vanuit de veranda waar u aan beide zijde een scherm heeft waardoor u heerlijk uit de wind kunt zitten. De bijkeuken heeft zowel een tuindeur aan de voorzijde naar uw eigen oprijpad als een tuindeur naar de achtertuin, huis te koop bangert blokker.

Op de 1e verdieping zijn de 4 slaapkamers en de badkamer met ligbad. De 3e grote slaapkamer is aan de voorzijde en heeft een dakkapel. Personen per huishouden gem.

Tabor College Oscar Romero.

Bijkeuken De voormalige garage is nu in gebruik als bijkeuken en berging! Ideale bergruimte voor ski-spullen of winter- zomer kleding? Ideale bergruimte voor ski-spullen of winter- zomer kleding?

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

┬ę 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |