Huis te huur curacao ongemeubileerd

Datum van publicatie: 11.09.2018

We hebben 3 weken in jullie mooie huis gelogeerd. Huurders kunnen gebruik maken van de aanwezige handdoeken, badlakens, linnengoed en schoonmaak artikelen. Staat in een milieu- en kindvriendelijke buurt met gepaste sociale controle.

Alle drie slaapkamers hebben air-conditioning. Het huis is geschikt en ingericht voor in totaal 6 personen. De stranden van de Caracasbaai en Jan Thiel zijn vlakbij en het centrum van Willemstad op ong. Uw reactie gaat rechtstreeks naar de verhuurder. Woonkamer en keuken hebben een ietwat donkere laminaten vloer, met lichte houten plafond.

Heel erg bedankt en tot ziens!

Alle drie slaapkamers hebben air-conditioning. Het huis is wat wij in Nederland een bungalow noemen, d. Alle drie slaapkamers huis te huur curacao ongemeubileerd air-conditioning.

De woonkamer loop naar achter via wat zijn migranten wikikids schuifpeuk over in een overdekte betegelde terras. Locatie Het huis ligt in de wijk Brakkeput Abou, een geliefde wijk aan de oostkant van Willemstad. Het huis is wat wij in Nederland een bungalow noemen, een geliefde wijk aan de oostkant van Willemstad.

Bijna drie weken hebben wij met veel plezier doorgebracht in jullie zeer comfortabele huis. In Curaçao leef je bijna altijd " buiten".
  • Een woonkamer anex keuken.
  • Het Huis Het vrijstaande huis staat op een stuk grond van m2 en heeft een bebouwd oppervlak van ong.

Klik op de foto om groter te bekijken. Woonkamer en keuken hebben een ietwat donkere laminaten vloer, met lichte houten plafond. Voor meer informatie E-mail: We hebben 3 weken in jullie mooie huis gelogeerd. Vanuit de Kaboverde weg heel makkelijk te bereiken. Uit het Gastenboek Van de Fam.

In Curaao leef je bijna altijd " buiten". Houdt u er rekening mee dat u vrijwel altijd last minute vakantie frankrijk camping stacaravan vertrek de volledige huur dient te voldoen. In Curaao leef je bijna altijd " buiten". Houdt u er rekening mee dat u vrijwel altijd vr vertrek de volledige huur dient te voldoen. Reactieformulier - Reageer op deze woning, huis te huur curacao ongemeubileerd. De voorkeur gaat uit naar lang verhuur.

Het gebied is heuvelachtig en er is een fantastisch mooi uitzicht over het Spaanse Water, een geliefde wijk aan de oostkant van Willemstad.

De achterzijde van dit terras is door een driedelige opklapbare poort beveiligd waardoor bij afwezigheid het weer kan dienen als overdekte garage. We kunnen alleen maar zeggen, "Masha, masha danki pa tur kos! Het gebied is heuvelachtig en er is een fantastisch mooi uitzicht over het Spaanse Water, een bekend watersport gebied. Het was echt fijn dat er een auto bij het huis inbegrepen was want een auto is wel een noodzaak.

Het was echt fijn dat er een auto bij het huis inbegrepen was want een auto is wel een noodzaak. Wij hebben 3 heerlijke weken in jullie huis verbleven en kunnen dit huis bij iedereen aanbevelen.

Uit het Gastenboek Van de Fam, huis te huur curacao ongemeubileerd. Kaboverdeweg is een verbindingsweg tussen de Serufortunaweg en de Rooseveltweg. Uit het Gastenboek Van de Fam. Uit het Gastenboek Van de Fam.

Het was echt fijn dat er een auto bij het huis inbegrepen was want een auto is wel een noodzaak. Een woonkamer anex keuken. De woonkamer loop naar achter via een schuifpeuk over in een overdekte betegelde terras.

Stenen omheining met een overdekte garage. Met minder als vijf minuten afstand naar de luchthaven Hato. Stuur deze woning naar een kennis. Met minder als vijf minuten afstand naar de luchthaven Hato. Stuur deze woning naar een kennis?

De voorzijde heeft een gelijkvloers terras dat met een twee treede trapje overgaat in een aangebouwde overdekte en betegelde terrasje, met eveneens een mooie afgewerkte plafond. De voorzijde heeft een gelijkvloers terras dat met een twee treede trapje overgaat in een aangebouwde overdekte en betegelde terrasje, huis te huur curacao ongemeubileerd, televisie!

Volg ons ook op. De wijk Brakkeput Abou is een recent ontwikkeld gebied met vele fraaie huizen. Kaboverdeweg is een verbindingsweg tussen de Serufortunaweg en de Rooseveltweg. Hoewel de netspanning in Curaçao Volt is, zijn in het huis ook een aantal Volt stekkerdozen aanwezig.

In Curaao leef je bijna altijd " buiten". Uit het Gastenboek Van de Fam. Heerlijke auto erbij, wat wil je nog meer.

Goed om te weten:

Comments

  1. De voorzijde heeft een gelijkvloers terras dat met een twee treede trapje overgaat in een aangebouwde overdekte en betegelde terrasje, met eveneens een mooie afgewerkte plafond. Stenen omheining met een overdekte garage.
  2. Juist omdat het zo ruim is en compleet voelt het ook aan als een thuis.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |