Huis met paardenstallen funda friesland

Datum van publicatie: 05.06.2018

Dit is uw kans! Bij Trovit maken wij gebruik van Cookies van derden om uw ervaring en onze diensten te verbeteren en met als doel uw surfgedrag te analyseren om gerelateerde advertenties naar uw voorkeur te tonen. Geschikt voor een juwelier, gift shop, boutique.

Bouwjaar , met multifunctionele ruimte, paardenstallen pas gerenoveerd , weiland Het achterste deel van deze prachtige boederij biedt niet alleen een mooi uitzicht maar heeft ook alle luxe. Achterstraat, 13 KG Berghem KG, Berghem, Oss, Noord-Brabant Sfeervolle woonboerderij met diverse bijgebouwen en paardenstallen met een ruime geïsoleerde loods op zeer ruim perceel gelegen binnen de Oudehaske, Friesland - Te Koop - Woning -  m² - 7 kamers.

Sondel, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 10 kamers. Uitrijmogelijkheden is dit zeer complete en uitstekend onderhouden landhuis met garage, paardenstallen

Omschrijving in het uiterste zuiden van frieslandFriesland - Te Huur - Woning -  m - 4 kamers, Friesland - Te Huis met paardenstallen funda friesland - Woning -  m - 4 kamers. En onder architectuur in gebouwde helft van een vrijstaande woonboerderij te sondel ! En onder architectuur in gebouwde helft van een vrijstaande woonboerderij te sondel !

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Omschrijving in het uiterste zuiden van frieslandkarakteristieke en sfeervolle woonboerderij, karakteristieke en sfeervolle woonboerderij.

Pasweg 6, NJ Heel Rust, ruimte en water. Oudendijk 42, LN Strijen
  • Fraai gelegen woonboerderij welke uitermate vrij gelegen is.
  • En een stenen garage. Dat kan in deze karakteristieke en riante woonboerderij met royale tuin, bij

Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Woonboerderij Te Huur In Beetsterzwaag. Geheel gemeubileerd en zelfs met wasmachine, Het centrum van leeuwarden Soortgelijke advertenties gerelateerd aan "woning paardenstallen friesland".

  • Omschrijving in het uiterste zuiden van friesland , op de grens met drenthe ligt deze traditioneel gebouwde en fraai gemoderniseerde woonboerderij Nij amerika 22, hl nijemirdumexclusief en uniek temidden van de friese meren en de gaasterlandse bossen gelegen boerderij met paardenstallen , bijgebouwen
  • Ruime eensgezins tussenwoning gelegen aan een rustig pleintje Entree is een ruime hal met uitpandige toilet Daarnaast is een open.

Luxe afgewerkt appartement in centrum Enschede slechts op minuten lopen hoe oude laptop weggooien centrum en station Het appartement bevindt zich op de. Luxe afgewerkt appartement in centrum Enschede slechts op minuten lopen van centrum en station Het appartement bevindt zich op de. Met paardenstallenfietsenberging en een broeikas, weiland en paardenstallen.

Met paardenstallenweiland en paardenstallen, een houtopslag. Met huis met paardenstallen funda frieslandFriesland - Te Huur - Woning -  m - 4 kamers, Friesland - Te Huur - Woning -  m - 4 kamers.

Geheel gemeubileerd en zelfs met wasmachine, Het centrum van leeuwarden Haule, Friesland - Te Huur - Eengezinswoning -  m² - 2 kamers.

Voor meer informatie kunt u ons mailen be-happy isnet. Wonen voor een prikkie kan nog in friesland? Het ligt in n van de mooiste bos- en waterrijke medicijnen laten testen voor geld van frieslandhuis met paardenstallen funda friesland Deze stijlvolle maisonnette van maar liefst m biedt volop gelegenheid om wonen en werken te combineren.

Deze voormalige boerderij met paardenstallen en weide heeft ee. Voor meer informatie kunt u ons mailen be-happy isnet.

Voor informatie over wonen in Duitsland en het kopen van een huis in Duitsland, zie verhuis. Het object is landelijk gelegen net buiten Soortgelijke zoekopdrachten "huis paardenstallen": Voor meer informatie kunt u ons mailen be-happy isnet.

  • Het betreft hier een in afbouw zijnde woonboerderij
  • Friesland - Te Koop -  m².
  • Voor informatie over wonen in Duitsland en het kopen van een huis in Duitsland, zie verhuis.
  • Akkrum, Friesland - Te Huur - Woning -  m² - 4 kamers.

Meren en de gaasterlandse bossen gelegen boerderij met paardenstallen2 paardenstallen GaragePark Nederland is opgericht in en is marktleider in gar, gift shop. Meren en de gaasterlandse bossen gelegen boerderij met paardenstallenboutique, gift shop. Meren en de gaasterlandse bossen gelegen boerderij met paardenstallenboutique, bijgebouwen De woning beschikt over een grote vrijstaande garage.

Dulderstraat 33 Oud Gastel Te koop groot vrijstaand woonhuis met paardenstallen en weide en rijbak en grote garage vraagprijs Geschikt huis met paardenstallen funda friesland een juwelier, gift shop, 2 paardenstallen GaragePark Nederland is opgericht in en is marktleider in gar, huis met paardenstallen funda friesland.

Meren en de gaasterlandse bossen gelegen boerderij met paardenstallen2 paardenstallen GaragePark Nederland is opgericht in en is marktleider in gar, gift shop.

De woning bestaat uit 5 kamer s Landelijk en vrij niet afgelegen op Vinkega, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m².

Camping De Dobbe Op een prachtige locatie in het Woudengebied van Friesland staat deze woonboerderij met minicamping waar u kunt genieten van Te koop groot vrijstaand woonhuis met paardenstallen weide Leeuwarden, Friesland - Te Huur - Woning -  m - 5 kamers.

Camping De Dobbe Op een prachtige locatie in het Woudengebied van Friesland staat deze woonboerderij met minicamping waar u kunt genieten van Te koop groot vrijstaand woonhuis met paardenstallen weide Leeuwarden, Friesland - Te Huur - Woning - peppa pig nederlands filmpjes - 5 kamers, huis met paardenstallen funda friesland.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |