Hotels capelle aan de ijssel

Datum van publicatie: 19.05.2018

Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Uw meest recente boeking.

Prijs kwaliteit een hoge aanrader. Wat gasten zeiden over Capelle aan den IJssel: Lekker ontbijt in aangename onbijtruimte.

Vriendelijke, vlot en correct communicerende eigenaars. Omdat het hotel bij ons op loopafstand gelegen is en voor onze logees dus aantrekkelijk , heb ik een kamer geboekt , zij waren zeer tevreden.

Copyright © — Booking.

Kamers prima en ook de bedden waren ok. Vanavond 30 nov - 1 dec. Toon meer Toon minder. Wij hebben de door u aangevraagde bevestigingen verstuurd naar Let op, het kan tot 10 minuten duren voor de e-mail afgeleverd is. Wij hebben de door u aangevraagde bevestigingen verstuurd naar Let op, het kan tot 10 minuten duren hotels capelle aan de ijssel de e-mail afgeleverd is.

Met de auto bent u in 18 minuten in het centrum van Gouda. Het appartement heeft een zithoek met een tv. Vul uw verificatiecode in:
  • Voer een geldig e-mailadres in.
  • Het appartement heeft een zithoek met een tv. Het is hierdoor een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Rotterdam.

Wij hebben de door u aangevraagde bevestigingen verstuurd naar Let op, het kan tot 10 minuten duren voor de e-mail afgeleverd is. Er is een fout opgetreden. Een rustig nachtje slaap in een ruime propere kamer en een heel lekker uitgebreid ontbijt kan je de dag zeker door!

Omdat het hotel bij ons op loopafstand gelegen is en voor onze logees dus aantrekkelijk , heb ik een kamer geboekt , zij waren zeer tevreden. Dit hotel in Capelle aan den IJssel is keer geboekt.

  • Dit weekend 30 nov — 2 dec. Door in te loggen op een account gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.
  • Dit weekend 30 nov — 2 dec. Fantastisch ontbijt ondanks het bijzonder vroege tijdstip,

Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het hotels capelle aan de ijssel is! Er is ook gratis parkeergelegenheid. Er is ook gratis parkeergelegenheid. Ik heb vakantie quotes gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, op 7 km van Familiepark Plaswijckpark en op 9 km van Diergaarde Blijdorp. Er is ook gratis parkeergelegenheid.

Log in met Facebook Log in met Google. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten.

Het is hierdoor een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Rotterdam. Reist u voor werk? Mooie, ruime kamer, goed airconditioning, goed gelegen nabij snelweg en Kralingse Bos. Kortom prima hotel Was wat prijzig maar dat kwam door het kampioensweekend van Feyenoord.

Er is gratis WiFi beschikbaar. Er is gratis WiFi beschikbaar. Er is gratis WiFi beschikbaar. Wij konden eerder komen en ze had voor ons vijf fietsen geregeld. Er is ook gratis parkeergelegenheid. En weer een heerlijk goed verzorgd ontbijt.

Meest geboekte hotels in Capelle aan den IJssel in de afgelopen maand

Ons tuinhuis ligt in Nieuwerkerk aan den IJssel en biedt uitzicht op de tuin. Door het aanmaken en aanhouden van een account gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacyverklaring.

Prijs kwaliteit een hoge aanrader. Lekker ontbijt in aangename onbijtruimte.

  • Bespaar tijd, bespaar geld!
  • Dit hotel in Capelle aan den IJssel is 5 keer geboekt.
  • Wij hebben de door u aangevraagde bevestigingen verstuurd naar Let op, het kan tot 10 minuten duren voor de e-mail afgeleverd is.
  • Lekker ontbijt in aangename onbijtruimte.

Wat gasten zeiden over Capelle aan den IJssel: Winkels en openbaar vervoer op loopafstand. Door het aanmaken en aanhouden van een account gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacyverklaring, hotels capelle aan de ijssel.

Ons tuinhuis ligt in Nieuwerkerk aan den IJssel en biedt uitzicht op de tuin. Door het aanmaken en aanhouden van een account gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacyverklaring. Vul uw verificatiecode in: Bekijk prijzen en prince harry and meghan markle latest photos hotels capelle aan de ijssel Ruime kamer, mooi schoon, zeer goede bedden, zeer goede bedden.

Ons tuinhuis ligt in Nieuwerkerk aan den IJssel en biedt uitzicht op de tuin! Lees meer in onze Cookieverklaring.

Hotels en meer in Capelle aan den IJssel

Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben. Het was hier super.

Bekijk prijzen en accommodatie voor: Er is gratis WiFi beschikbaar. Door het aanmaken en aanhouden van een account gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacyverklaring.

Bekijk prijzen en accommodatie voor: Er is gratis WiFi beschikbaar.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |