Horizon go app werkt niet

Datum van publicatie: 18.05.2018

Ook zijn de alg. De terugmelding werkt blijkbaar nog niet altijd feilloos.

Inloggen Registreren Contact met ons opnemen. Tap onderaan de pagina op Wijzig Edit. Bij mij werken de apps op de mediabox ook niet meer, hij heeft het even gedaan. Wij ondersteunen geen apparaten die een jailbreak hebben.

Als ik bovenstaande reacties zo lees is het dus erg merk gevoelig of de app wel of niet werkt.

Vandaag nieuwe update genstalleerd op mijn Oneplus One. Werkt het wel op de televisie. Werkt het wel op de televisie. Wel echt jammer dat dit niet werkt, want kan zo dus niet streamen vanaf mijn telefoon of iPad, horizon go app werkt niet. In de keten zat inderdaad ergens een ethernetstekker net niet goed ingesnapt. In de keten zat inderdaad ergens een ethernetstekker net niet goed ingesnapt. In de keten zat inderdaad ergens een ethernetstekker net niet goed ingesnapt.

Hier hetzelfde probleem, tot de laatste update bij mij hebben de apps het altijd gedaan, ik gebruikte ze alleen bijna nooit.

Betaald of Gratis:

Ben hierna door een medewerker van UPC opgebeld. Handig, als tweede, derde of vierde scherm in huis. Waar en wanneer je wilt. Ben erg benieuwd wat jullie er van vinden. Ik heb geen lijst met alle codecs die we nu ondersteunen. Nomineer hem of haar voor de LekkerBezig award. Nu werkt het TV kijken weer.

Naast elkaar op de bank, Ben van Ziggo, Ben van Ziggo. Groet, Ben van Ziggo! Groet, Ben van Ziggo. Groet, in de trein onderweg naar je werk of op een terras in Frankrijk: Sorry.

Registreren

Ik zit ook met veel raadsels boven slaapkamer met extra horizonbox zijn me apps ook verdwenen,tip van ziggo via terugknop en links pijltje bij je apps komen lukt beneden in huiskamer wel maar dan zet die mijn favorieten uit en dat is ook een ramp,denk dat er echt nog aan NETFLIX gedokterd moet worden.

Volgende keer meer daarover. Even een update van mijn kant: Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Je kijkt live tv waar en wanneer je wilt. Je kijkt paranormale beurs sint oedenrode tv waar en wanneer je wilt. Jammer om te lezen dat je zo veel problemen hebt, horizon go app werkt niet. Gaat daarna weer verder zonder geluid of het beeld is wazig en in pixels.

Gaat daarna weer verder zonder geluid of het beeld is wazig en in pixels! Ik was altijd een tevreden gebruiker maar kan zo langzamerhand echt niet meer wachten tot er een goed alternatief voor UPC in Spijkenisse aangeboden wordt.

Account Options

Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic. Ook werkt deze website slechter vind ik, het lukt me niet meer om met mijn oude comminity account pmania in te loggen kan nergens een wachtwoord invoeren of het zit niet meer gekoppeld aan me ziggo account ofzo, want me geboortedatum stond op dan kan je ook niks bestellen etc.

Ik kan me voorstellen dat het iets met de video codecs kan zijn in de app.

Ik hoop van harte dat ze dit manco snel kunnen oplossen. Wat is nieuw in deze versie van Ziggo GO: Dank voor de tip Anne. Bij het programma dat ik wilde opnemen Moordwijven bleef in het rode rondje de aanvraag maar ronddraaien. Ik hoop van harte dat ze horizon go app werkt niet manco snel kunnen oplossen. Willen jullie dit herstellen. Willen jullie dit herstellen.

Beschrijving

Als ik bovenstaande reacties zo lees is het dus erg merk gevoelig of de app wel of niet werkt. Nu lukt dat niet meer. Kan het zijn dat de Horizon Box dit format niet aankan? En die draait op Android 4.

Dank dat dit weer werkt. Dat is het plezier van Ziggo GO. Dank dat dit weer werkt!

Goed om te weten:

Comments

  1. Fransina
    Ik heb zins afgelopen week nieuwe tablet en meteen horizon go app uitgeprobeert, deze werkte prima. Ook na het verwijderen en opnieuw installeren.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |