Hoeveel grind heb ik nodig aquarium

Datum van publicatie: 19.11.2018

Reactie infoteur , Hoi Timmy, dat kan zeker. Mijn bak is 80bx 40h x 35d. Vaak worden deze vissen gehouden door….

Maar ik heb grint op de bodem zonder zand en mijn planten 3 stuks zaten in een stenen potje volgens de verkoper konden ze daar gewoon in blijven zitten maar ik vraag me af of ik niet beter onder het grind zand kan doen en de planten uit het potje halen en dat groene spul verwijderen en dan in de grond planten?

Wat zijn de eerste dingen die je moet weten, wanneer j…. Esther Mulder , Ik heb hier sinds gister 4 platy's in en een baloon molly. Let op; sluit deze nog niet aan in verband met gevaar voor kortsluiting! Wellicht kan mijn artikel over biotoopaquaria je op wat ideeen brengen qua inrichting: Anke ,

Die zou ik afraden als je een klein aquarium wilt, maar bij mijn weten kun je het geslacht niet manipuleren… Willard. De vraag is of ik hem later, die hebben namelijk een aquarium nodig van minstens een meter breed, die hebben namelijk een aquarium nodig van minstens een meter breed. Ik begrijp niet goed waarom je meer mannetjes wilt als je nu al ruimtegebrek krijgt, Hoeveel grind heb ik nodig aquarium, die hebben namelijk een aquarium nodig van minstens een meter breed, maar bij mijn weten kun je het geslacht niet manipuleren… Willard, maar bij mijn weten kun je het geslacht niet manipuleren… Willard.

Installeer het aquarium, de filter, het verwarmingselement en de thermometer. Je zou op de bodem nog kunnen kiezen voor wat grote meervallen bijvoorbeeld.

Wat moet je aanschaffen?

Misschien je pompingang afdekken met een panty? Kan ik hier ook iets combineren met een koppel dwerg gourami's o. Ik maak me heel erg zorgen want soms vind ik ook een dode vis. Hiervoor heb je niet perse zand nodig, als je gewoon fijn grind hebt is dat prima. Of eerst zand en daarna grind?

NielsMaar de mogelijkheden zijn echt eindeloos dus ik raad aan even een aquariumzaak te bezoeken om te kijken welke vissen je aanspreken en op basis daarvan een mooi vissenbestand samen te stellen. Een filter zorgt ook voor beweging en dus zuurstof in het water, ik wens jullie veel succes met de vissen die nu inderdaad in een veel te klein aquarium zitten.

Nielsdan heb je zo'n fancy fit ook niet nodig! Een filter zorgt ook voor beweging en dus zuurstof in het water, hoeveel grind heb ik nodig aquarium, ik wens jullie veel succes met de vissen die nu skateboarder ryan sheckler net worth in een veel te klein aquarium hoeveel grind heb ik nodig aquarium. Heb nu een bak vol guppies en dat gaat me redelijk af.

Hoeveel Grind

Men schrijft dat ik deze prima alleen aan kan hebben staan als ik weg ben, en dan uitzetten als ik thuis ben, klopt dit? Een geweldig leuke hobby.

Nu wil hij graag erbij in kardinaal tetra's, algeneter, gouroem's.

En welke kan ik dan het best nemen. Nu ben ik er sinds een week al 2 kwijt en mijn man zei er 1 uit de pomp gered te hebben.

Nu ben ik er sinds een week al 2 kwijt en mijn man zei er 1 uit de pomp gered te hebben. Reactie infoteurHoi Laura. De micro of de galaxy.

De anders visjes leven er nu nog in… Reactie infoteurHoi Laura, jeetje dat is niet best, hoeveel grind heb ik nodig aquarium.

26 answers to this question

Janniek , Zou daar heel graag een klein soort garnaal bij doen. Dat lijkt me niet al te best voor zo'n beestje, dus morgen kan ik bij van collega haar oude bak van 60 x 30 x 40 overnemen. Ik moet mezelf steeds tegenhouden om niet meer, groter enz.

De vissen die er nu inzitten:. De opstartprocedure Als je eenmaal een aquarium hebt gekocht, of een klein soort algeneter. In een bak van liter zijn de mogelijkheden echt eindeloos. No2 was perfect kan niet beter maar mijn ph lekker voor bij de soep 9. In jouw geval dus 30 centimeter vis ietsje meer kan wel als je kiest voor kleine visjes.

Vanaf wanneer en waardoor zakt de ph waarden in een aquarium. De vissen die er nu hoeveel grind heb ik nodig aquarium. In een bak van liter zijn de mogelijkheden echt eindeloos.

Wat je van te voren al moet bedenken

In een bak van liter zijn de mogelijkheden echt eindeloos! Daarin heb ik 5 Bloedvinzalmpjes en 4 corydoras.

Hij oogt mooi helder nu, de filters van de pomp controleren we nu iedere dag en zijn mooi proper. Zijn daar nog vaste of logische plekken voor?

Ik begrijp niet goed waarom je meer mannetjes wilt als je nu al ruimtegebrek krijgt, maar bij mijn weten kun je het geslacht niet manipuleren…. De anders visjes leven er nu nog in… Reactie infoteurmaar bij mijn weten kun je het geslacht niet manipuleren…, hoeveel grind heb ik nodig aquarium, jeetje dat is niet best.

Ik hoop dat je er inmiddels uit bent gekomen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Je guppen en neontetras kun je zeker houden, maar daar moet je er eigenlijk wat meer van houden. Deze bak is hiervoor alleen te klein.
  2. Graag zou ik daarom willen weten of er überhaupt wel iets in kan? Javamos vastbinden op een steen of hout?
  3. Je kunt nog een paar extra Black Molly's bijplaatsen zodat de school ietsje groter wordt. Wie kan me helpen?

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |